Another Sneaker Outfit

Hei ihanat, olette huippuja! Saimme hurjan paljon hyviä ehdotuksia Vinkkejä kesälomamatkalle -postaukseen, ja olemme lueskelleet kokemuksianne innolla. Mahtavaa, tiesin että kannattaa kysyä teiltä :) Suositustenne perusteella olemme osanneet vähän rajata kohteita, joten toivottavasti saisimme lähipäivinä vihdoin varattua matkan. Nautin loman suunnittelusta ja kohteiden etsimisestä, mutta onhan se parasta sitten, kun matka on varattuna ja voi keskittyä sen odottamsieen. Kiitos siis vielä, vastailen viikonlopun aikana kommentteihinne!

Nyt ajattelin vilauttaa teille asua viime sunnuntaiselta rennolta kahvittelultamme. Pari kuukautta takaperin kirjoitin tämän hetken muotioikuista, jotka eivät miellytä omaa silmääni yhtään. Postaus sai tuolloin hurjan suosion, täytyy varmaan uusia tämä taas joskus! Inhokkieni joukossa oli muun muassa Adidaksen Superstarit sekä Stan Smithit, joiden ilmiömäisen muotiin palaamisen torppasin tyystin. Sen koommin en olekaan tutustunut merkin lenkkarivalikoimiin, koska mielikuvissani se koostui juurikin näistä pökkelömäisistä 90-luvun tennareista. Ennakkoluuloni kuitenkin muuttuivat, kun vastaanotin Adidakselta pienen ylläripaketin. Ei, Superstareja ei nähdä jalassani vieläkään, mutta nämä hohtavanvalkeat Fluxit sen sijaan ovat minun makuuni!

Adidas1 Adidas3 Adidas6 Adidas2 Adidas12 Adidas4 Adidas11

Coat / Ginatricot (giveaway)
sweater / Mango
bag / Mulberry
jeans / Zara
sneakers / Adidas* (giveaway)

Sunnuntaina sitä haluaa pukea jotain mahdollisimman rentoa ja mukavaa, joten lenkkarit tai tennarit ovat mitä parhain valinta. Inspis asuun lähti itse asiassa nähtyäni kaupungilla tytön, joka oli yhdistänyt Medium Lilyn tällä tavoin pitkällä hihnalla asuun lenkkareiden kanssa. En oikeastaan ikinä pidä tätä laukkua kuin kaksinkertaisella hihnalla olalla, mutta tähän se sopi tyylillisesti mielestäni paremmin näin.

Viimeinen kuva kevennyksenä sopii loistavasti tähän viikonloppufiilikseen, heheh. Ihanaa ottaa taas rennosti, on luvattu niin hyvää säätäkin! Tänään suuntaan töistä suoraan afterworkille Vaasa-tyttöjen kanssa, huomenna taas mennään syömään merellisiin maisemiin poikaystäväni kanssa. Ihanaa viikonloppua teille!

A couple of months ago I wrote a post about the things that I don’t want, such as Valentino Rock Studs, Chanel Boy Bag and last but not least – Adidas Superstars and Stan Smiths. I just can’t stand them, no matter how in they are right now! I hadn’t really looked at any other sneakers from Adidas, because honestly I thought they were all something like Superstars. Adidas proved me wrong though, and these white Flux sneakers really got me! Thank you again Adidas Finland, you know my taste in sneakers ;)

The outfit is from last Sunday when we went for coffees with my friend. Sundays are for cozy outfits, so sneakers are a great choice. I actually saw a girl wearing an outfit like this a while back, and I liked the combination of Mulberry Medium Lily and sneakers, so I wanted to try something similar myself. What do you think of it? Hope you all have a great Friday!

10 thoughts on “Another Sneaker Outfit

  1. Onpas kivat lenkkarit ja todella hyvännäköinen asu muutenkin taas! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sulle <3 :)

  2. Eikös sulla ole niken roshe runit tai vastaavat yksilöt? Mistä sait ne ostettua?

  3. Kiva asu! :-) Täälläkin pähkäillään minne menis kesälomalla.. Kreikkaan todennäköisesti, en ole koskaan käynyt.. Pitäisi vaan saada varailtua matka :-D

    1. Kiitos! Ja kovasti matkakuumeilua täälläkin, tarkoitus olisi pian saada matka varattua :) Kreikka on kyllä mukava, takuuvarma lämpö ja hyvää ruokaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *