Workwear 27/5/15

Lupasin olla tänä kesänä hieman ahkerampi työasujen kuvaamisen kanssa (katsotaan miten sen kanssa käy, mutta yritän parhaani! :D), ja tässä olisi vuorossa ensimmäistä! Työpukeutumistani voisi kuvailla muutamalla sanalla klassiseksi, helpoksi, yksinkertaiseksi ja mukavaksi. Rakastan neutraaleja sävyjä kuten hiekanruskeaa ja nudea, harmaata, valkoista ja mustaa, mutta piristän pukeutumista usein myös väripilkuilla. Tämä toissapäiväinen asu on sieltä neutraalimmasta päästä värien suhteen, mutta yksinkertaisuudessaan sellainen asukokonaisuus, jossa viihdyn työpäivän ajan mainiosti.

Toimistolla viiletin menemään ballerinoissa, mutta vaihdoin korot jalkaan käydessäni Natalian kanssa Thomas Sabon tilaisuudessa töiden jälkeen. Kiitokset herttaiselle Natalialle myös kuvista, olipa hauska kuvata pitkästä aikaa uuden ihmisen kanssa! Jokaisella on aina vähän erilainen silmä kuvaamiseen, joten vaihtelu kyllä virkistää :)

Workwear2 Workwear3 Workwear4 Workwear1

Kuvat: Natalia

Leather jacket / Zara
sweater / Massimo Dutti
pants / Zara
shoes / MICHAEL Michael Kors
bag / Mulberry
watch & bracelet / Tommy Hilfiger (giveaway)

Viileämpinä päivinä on töissä tullut käytettyä paljon ohuita mukavia neuleita suorien housujen kanssa. Nämä hieman rennommat versiot näittekin jo aiemmassa asussani täällä, tykkään housuista ihan mielettömästi! Tekonahkainen takki taas on uusi hankinta Zaran TRF-puolelta, bongasin takin ystäväni päältä ja sitä sovitettuani päädyin lopulta ostamaan omanikin. Mitäs pidätte tästä ensimmäisestä työasustani? Olipa muuten ilahduttavaa saada tästä kehuja aamulla bussipysäkille kiirehtiessäni, kun pihalla ollut koiranulkoiluttaja totesi minun näyttävän tyylikkäältä ja kyseli housujen alkuperää. Häkeltyneenä kiittelin ja hymyilin naisen kommentille vielä bussissakin. Niin harvoin suomalaiset avaavat suutaan tuntemattomille, mutta tästä jäi kyllä hyvä mieli koko päiväksi!

Enää yksi työpäivä, niin pääsee taas viikonlopun viettoon! Pahoittelut muuten viiveestä kommentteihin vastaamisessa, viikonloppuna onneksi ehdin taas paremmin koneen ääreen :) Mukavaa perjantaita ihanat!

I promised that I would shoot some more work outfits this summer, let’s see how it turns out, but at least I’ll try to do my best ;) Here’s the first work outfit from this year! I would define my office style pretty simple, classic and comfortable, and this is a very good example of what I tend to wear everyday. It’s supposed to get warmer next week (finally!!), so maybe there will be some outfits with skirts next time. Only one more day left at the office this week – have a great weekend you all!

18 thoughts on “Workwear 27/5/15

 1. Aurinkoista perjantaita
  Erittäin tyylikäs – ja rennon oloinen asu! Harmaa toimii niin hyvin mustan (ja valkoisen) kanssa!
  Tee sitten kesän päätteeksi kollaasi näistä työasuista!

  1. Kiitos oikein kovasti Sanna :) Heh, ajatus kollaasista toi kyllä paineet näiden kuvaamiseen, enhän minä voi muutamasta hassusta työasusta kokonaista kollaasia väkertää! :D Täytyy siis tosiaankin ryhdistäytyä näiden kuvaamisen kanssa!

   Ihanaa viikonlopun alkua sinne!

  1. Kiitos Pinja! Ja hei aivan ihanaa juhlapäivää tänään ja onnea uudelle ylioppilaalle!! :)

 2. Noi housut on kyl ihanat ja näyttää juurikin niin rennoilta, että voisi kyllä hankkia itekkin töihin tollaset ♥ tuleeko noihin herkästi polvipussit ? Joihinkin yleensä tulee melkein heti kun hetken istuu ja sitten ne on niin isot että housut melkein pesuun heti, että ne saa pois :D täytyypä metsästää omat tuollaiset, ihana asu :) hyvä jos kuvaat blogiin sun työasuja myös nyt kesän aikana, mä kaipaan omaan työpukeutumiseen paljon inspiraatiota ja sitä täältä kyllä löytyy :)

  1. Nämä on kyllä mielettömän mukavat, minä ainakin istun toimistolla mielummin tällaisissa siisteissä mutta mukavissa housuissa kiristävien farkkujen sijaan ;) Minä ainakaan en ole huomannut mitään polvipusseja, tosin löysäthän nämä ovat malliltaan muutenkin. Muistaakseni näin näitä tai ainakin vastaavia vielä Zarassa, joten käyhän siellä katsomassa jos on mahdollista :)

   Kiitos kivoista sanoistasi, tästä sai taas lisäpotkua asujen kuvaamiseen! Ihanaa viikonloppua sinne :)

 3. Ihan mielettömän upea asu! Sun on pakko olla teidän toimiston tyylikkäin pukeutuja :) Nuo housut on kyllä makeet: en yleensä oikein piittaa tuon tyyppisistä housuista noin toimistokelpoiseksi viriteltyinä, mutta jotenkin tämä kokonaisuus toimii just niinkuin pitääkin!

  1. Voi ei, ihana sinä! Kiitos paljon :) Minäkin tykkään housuista tosi paljon ja etenkin niiden monikäyttöisyyden vuoksi, käyvät hyvin myös toimiston ulkopuolella olematta kuitenkaan liian “jäykät” pöksyt.

 4. Kylläpä on nappiin mennyt kokonaisuus! Ja tuntemattomilta saadut kohteliaisuudet jäävät kyllä mieleen pitkäksi aikaa. Toisten vilpittömällä kehumisella on iso vaikutus :)

  Kivaa viikonloppua Jonna!

  1. Voi kiitos hurjasti! Ja sinäpä sen sanoit :) Täytyy laittaa itsekin kehu kiertämään, kun tietää miten hyvän fiiliksen sillä saa aikaan!

   Samoin sinulle ihanaa viikonloppua :)

  1. Voi, kiitos Jenna! Ja onpa mukava nähdä sinun kommentoivan pitkästä aikaa! :)

 5. Onko nuo Korsin kengät mukavat jalassa? Siis vaikka niissä on korkoa kuitenkin jonkun verran ja ei oo platoo, niin pystyykö niillä olemaan helposti päivän? :) Olisi nudekorot ostoslistalla ja (todennäköisesti) nuo samat yhtenä vaihtoehtona..

  1. Ne ovat kyllä ainakin omassa kaapissani mukavimmat korkkarit, jotka omistan. Korko (muistaakseni 9cm) on kuitenkin aika inhimillinen ja ainakin minun jalkaani istuvuus on muutenkin täydellinen :) Verrattuna esimerkiksi Zaran vastaavankorkuisiin kenkiin, joissa ei myöskään ole platoota, ovat nämä huomattavasti mukavammat. Olen itsekin miettinyt näiden hankkimista myös nudeina jo tosi pitkään, kun kerran löytää istuvan mallin niin tekisi mieli ostaa toisessakin värissä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *