White Jeans with Sporty Touch

Viime viikolla kerroin lämmenneeni valkoisille farkuille, sekä lopulta myös löytäneeni itselleni parin Zarasta. Odottelin tovin kuivempia ja hieman keväisempiä ilmoja ennen farkkujen korkkaamista, nämä kun eivät ehkä ole ne opitmaalisimmat kurakeleille. Sotkukammoissani syynäsinkin eilisen sade-ennusteen tunti tunnilta, kunnes uskalsin astua ulos kotoa hohtavan valkoisine farkkuineni ;) Kuinkakohan kauan saan pidettyä nämä puhtaana, ainakin kaikki mahdollinen suklainen on pidettävä kaukana näistä, kröhöm…

Kuten inspispostauksessani mainitsinkin olen ihastellut erityisesti valkoisen ja harmaan yhdistelmää, joten tämä kombo muodostui asun pohjaksi. Mukavuuksissani laitoin jalkaani vielä harmaanhopeat Roshet, jolloin valkoiset farkut saivat sporttisen silauksen. Mitäs te tykkäätte ensimmäisestä asustani housujen kanssa? :) Täytyy sanoa, että alkuepäilyjen ja yläastevibojen jälkeen olen ihan myyty – niin raikkaat ja vaihtelua farkuille sekä mustille housuille!

Whitejeans6 Whitejeans5 Whitejeans2 Whitejeans4

Whitejeans3

Trench coat / Zara
sweater / Zalando Collection
jeans / Zara
sneakers / Nike
bag / Mulberry
sunglasses / Ray-Ban* (giveaway)
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

Last week I told you how I’d been inspired of white jeans, and I even found a pair for myself. I did doubt white jeans for a while, they just remind me too much of the times at junior high. For some reason all of my bad fashion memories go back there.. :D Nevertheless, after finding this pair from Zara I really fell in love with the jeans!

The only problem with these is how to keep them clean, they’re so shiny white! And usually clothes don’t remain white for that long in my use, at least if there’s chocolate anywhere near me, haha. Anyway, what do you think of the first outfit with the jeans? I really liked the combination of white and grey with a sporty touch :)

* mainoslinkki / commercial link

29 thoughts on “White Jeans with Sporty Touch

 1. Aivan ihana ja raikas asukokonaisuus!!(: täytyy itsekin kokeilla joku päivä ;)

 2. Ihanan raikas ja klassinen kevätasu! :) Itselläkin on valkoiset farkut taas tänä keväänä hakusessa, kun juurikin sain viime kesänä niihin tehtyä marjatahran joka ei lähtenyt pesussa :D

  1. Kiitos Jenni! :) Voiei, juuri tuollaisia inhoja tahroja minäkin pelkään. Toivottavasti löydät itsellesi uudet, ja minä sen sijaan saan pidettyä omani puhtaana, heh :D

 3. Ihan täydellinen asu! Sopii niin hyvin yhteen nuo värit :) Omaa farkku-himotusta ei kyllä auta… Tulisi jo kesäkuu ja ensimmäinen palkka!!

  1. Kiitos paljon Jessika! Eiköhän kesälläkin vielä löydy valkoisia farkkuja hyvin ellei jopa paremminkin kaupoista! :)

 4. Aivan älyttömän hyvin sopii yhteen tuon asun osaset! :) Mä oon haikaillut noiden roshe runien perään jo vaikka kuinka kauan. Onko ne myös hyvät jalassa? Mulla on nivelside- ja polviongelmia, joten oon joutunut sanomaan hyvästit monille kivannäköisille kengille. Toivottavasti lenkkarivillitys jatkuu mahd. pitkään! :)

  1. Kiitos hurjasti Anni, kiva kuulla! :) Voi Roshet ovat mielettömän mukavat jalassa, en ole kyllä katunut omien hankintaa hetkeäkään. Päinvastoin, kuukausi takaperin tilasin samat lopulta myös mustina, heh.. :D Voin siis suositella! Ainoa miinus on etenkin vaaleassa värissä herkkä likaantuminen, tuosta verkkomateriaalista kun on vähän hankala puhdistaa, minä tosin olen käyttänyt noita ihan pesukoneessakin.

 5. Kun oot noin siro ja hoikka, niin harrastatko paljon liikuntaa ja syöt terveellisesti vai ootko yksi niistä ärsyttävistä tapauksista (niinkuin poikaystäväni) jotka syö mitä vaan eivätkä liho mihinkään?:D
  Pakko kysyä kun sun kroppa näyttää niin timmiltä noissa vaatteissa!!

  1. Ainakin ennen olen tainnut olla tuota ärsyttävää ihmistyyppiä, haha :D Rupesin liikkumaan säännöllisesti oikeastaan vasta vuosi sitten, mutta aina olen ollut aika hoikka luonnostani. Pyrin syömään suht terveellisesti, mutta kuten usein sanon “maalaisjärkeä” käyttäen, herkkujakin siis menee eikä aina ole niin nuukaa ;) Mutta kiitos vaan kehusta!

 6. Voi, miten ihana asu! Kaikki sävyt menevät kauniisti yhteen :) Vitsi, kun nuo valkoiset housut näyttävät hyvältä! Tällaiselle paksureitiselle ei vaan se sopivin vaihtoehto… :D

  1. Kiitos Emmi! :) Tuntui alkuun, jääkö asu liian vaaleaksi ja jotenkin valjuksi, mutta lopulta tykästyin tähän itsekin. Ja höpsistä, valkoiset farkut vaan jalkaan – sopisivat varmasti sullekin! ;)

 7. Valkoiset pökät sopii sulle aivan täydellisesti! Koko asu on aivan nappivalinta, raikas ja keväinen. Valkoisten housujen ainut miinus taitaa olla se arkuus. Itselläni alavartalo normaali mutta ylävartalo on tosi kapea, ja tästä syystä suosin tummia värejä alaosassa ja vaaleita tai leikkaukseltaan jotain muuta kuin vartalonmyötäisiä vaatekappaleita yläosassa. Näin saan feikattua vaikutelmaa. ;) Tuosta syystä valkoiset housut on jätettävä kauppaan, mutta ihana nähdä, että sä saat ne toimimaan -tastusti vielä monesti!

  1. Voi kiitos paljon ihana! Itsekin tosiaan hurahdin näihin ihan tyystin :) Voihan, ymmärrän kyllä, toisaalta usein tällaiset fiksaatiot ja kuvat ovat vain omassa päässä – hyvin voisivat valkoiset pökät siis sopia sinullekin :)

 8. Oi, miten ihania kuvia ja niin kaunis Jonna. ♡ Asusi ovat niin ihanan yksinkertaisia, mutta silti kauniita. Tykkään! Ja valkoiset farkut sopivat kivasti.
  Minulla on ollut myös yläasteella valkoiset farkut… No ehkä jossain vaiheessa pitää kokeilla… ;)
  Ihanaa tiistaita muru! :)

  1. Kiitos ihana! Yksinkertaisuus on kyllä hyvinkin kantava teema omassa tyylissäni :) Kiva kuulla, että tykkäät! Täällä jännäillään lätkäpeliä ;)

 9. Oi miten kiva asu, niin raikas! Ja nuo farkut sopii sulle älyttömän hyvin. :-)

  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi Elina! Ystäväni oli taitava kuvaaja kameran takana, hih :)

 10. Hyvältä näyttää!!
  Noi farkut, Zarassa kaksi eri mallia, toisissa ei etutaskuja, toisissa on (itselläni ne), kummat nuo sinun on?

 11. Ihana asu! Katselinkin noita housuja jo zaran nettisivuilta, mutta en saanut selvää mihin asti ne vyötäröllä asettuvat? Ovatko matalavyötäröiset vai normaalit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *