Weekend

Kulunut viikko on ollut aikamoista hulinaa! Kodin asettelua, ystävien ja perheen näkemistä, viimeisen deadlinen kanssa taistelua, blogitilasuuksia, yrityksen kirjanpitoa… Vaikka mitä on siis mahtunut viime päiviin, enkä ole aina meinannut pysyä ihan perässä kalenterin merkinnöistä. Ja kovaa vauhtia täyttyy kalenteri ensi viikollekin, joka onkin sitten viimeinen “lomaviikkoni” ennen kesätöiden alkua. Ensi viikolla aion myös vihdoin ja viimein kuvata ainakin osan blogikirppikselle tulevista jutuista – ehkä asian ääneen sanominen aiheuttaa minulle pieneen paineen nyt tosissaan saada se kaappien tyhjennys aikaiseksi, hehe!

Viikonloppukin on mennyt yhdessä hujauksessa. Starttasin sen aikamoisen luksuksen merkeissä, kunpa saisikin joka päivä jonkun ammattilaisen taikomaan meikin kasvoille. Pääsin nimittäin perjantaina blogin kautta kokeilemaan Diorin meikkiä Stockan pisteelle – olin ensimmäistä kertaa ammattilaisen meikissä, joten olin aivan innoissani jo etukäteen. Vielä enemmän innoissani olin lopputuloksesta, jonka esittelen teillekin myöhemmin ;) Voin kertoa, että niin näyttävässä ja tummassa silmämeikissä ei ole tätä tyttöä ennen nähtykään!

Perjantai7 Perjantai3 Perjantai2 Perjantai4 Perjantai5

Meikkituokion jälkeen tehtiin ystäväni kanssa vielä kierros keskustassa. Ensimmäistä kertaa sattui oikein kunnon kevätpäivä sinisine taivaineen ja auringonpaisteineen, joten oli pakko pysähtyä terassikahveillekin. Olemme molemmat muuttaneet opiskelupaikkakunnilta takaisin tänne kotikonnuille kesäksi, joten ihastelimme vehreää Helsinkiä ihan kuin turistin silmin. Niin kaunista! Kahvittelujen ohella kävimme myös katselemassa laukkukandidaatteja livenä, valinta tosin ei selkiytynyt vielä lainkaan – päinvastoin!

Muuten viikonloppu menikin sitten molempina iltoina ystävien seurasta nauttiessa, sekä lauantaina kotikotona pientä etukäteistä äitienpäivää viettäessä. Onneksi tosiaan on vielä ensi viikko lomaa, ja viimeisimmästäkin kouluhommasta on nyt selvitty :) Eikun rentoa sunnuntaita teillekin!

12 thoughts on “Weekend

 1. Ihana asu! :) Tosi harvoin kommentoin blogeihin, mutta ahkerasti tätä sunkin blogia ja instaa seurailen, ihan lemppareita! Mulla on niiin pelottavan samanlainen tyyli, maku sisustuksessa yms! :-D
  Mikä koko noista Toryn ballerinoista kannattaa valita? Käytän itse yleensä 39 kenkiä :)

  1. Voi kiitos Julia, miten ihanaa palautetta! Ja tosi kiva kuulla, että meillä menee maku yks yhteen niin tyylissä kuin sisustuksessakin, hih :) Minulla on Toryista ihan normikokoni, näissä mustissa 36, eli US 6. Nudeissa ja ruskeissa (hankittu aleista) sen sijaan minulla on 5.5, eli puolikokoa alemmas istuu ainakin itselläni myös hyvin. Jos kokosi on yleensä 39, niin varmasti se sopii näissäkin :)

   Kiitos vielä kun jätit kommenttia ja ihanaa sunnuntaita!

 2. Ihana postaus taas <3

  Sijaitseeko sun kotikoti myös Helsingissä, jos joo niin missä päin siellä? :)

  1. Voi kiitos, E ! Ja juu, lapsuudenkotini sijaitsee myös Helsingissä ja onneksi aika lyhyen matkan päässä omasta kodistani :)

 3. I don’t understand a word of what you wrote but I must say that You look great in those clothes:) I’m searching for a new trench coat, but little bit thicker- for coldest days, but it’s not as easy as it seems:) were those photos taken using your phone? They look difrent- in a good way:) have aa nice Sunday Jonna!

  1. Sorry for there was no translation! Thank you :) I understand, trench coats always seem to be quite thin. This one’s from Zara and I’ve been really happy with this! These photos are taken with my usual camera, Nikon D750, but I tried a wide-angle lens (20mm) for the very first time, so that’s why they might look a little different :) Thank you sweetie and you too – have a lovely Sunday!

 4. Kuulostaa ihanalta. Tämä blogi on ihan paras!

  onko muuten poikaystävälläsikin kavereita ym Helsingissä vai onko hän ikään kuin vieraalla maaperällä? ihanasti huokuu se miten tunnut löytäneesi sen oikean ja mainitset hänetkin teksteissäsi. Ja olen niin samaa mieltä että se kihlasormus on tärkeä materialistinen juttu! Se on se THE sormus vaikka Suomessa näin se ei yleisesti ole.

  1. Voi, ihana kiitos! Olette kyllä olleet jotenkin erityisen kultaisia viime aikoina, niin kivoja kommentteja tullut :) Poikaystävällänikin on tuttuja täällä Helsingissä, joten ihan vieraalla maaperällä ei olla, heh. Ihan nousi hymy korviin miten kirjoitit, ihana jos se huokuu sinne ruudun toisellekin puolelle :)

   Kiitos piristävästä kommentistasi, Aleksia!

 5. Moikka,

  ymmärrän jos tämä on liian henkilökohtaista/et halua puhua asiasta blogissasi, mutta muistelin että olit opiskelujesi alkuaikoina kaukosuhteessa Helsingissä(?) asuvan exäsi kanssa. Itselläni tilanne näyttää siltä, että saatan syksyllä joutua muuttamaan eri paikkakunnalle (noin 4 tunnin junamatkan päähän), kuin missä poikaystäväni asuu, joten olisin vain kysynyt, että onko kaukosuhde opiskeluaikana täysin tuhoon tuomittu idea vai onko sillä onnistumisen mahdollisuuksia?
  Kiitos paljon jos vastaat!

  1. Heippa Disa! Ystäväni sanoi kerran hyvin kaukosuhteessa elämisestä, kuinka se on vain ja ainoastaan asenteesta kiinni. Kyllä se siis onnistuu, jos siihen vain asennoituu molemmat oikein :) Ei ole mikään mahdottomuus elää kaukosuhteessa toisen ollessa muualla opiskelemassa, etenkin kun opiskelijoilla on niin pitkät lomat (lähes kuukauden joululoma + 4kk kesäloma), että ainakin monilla tulee vietettyä kuitenkin puolet vuodesta kotikaupungissa. Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen! :)

 6. Ihana keväinen asu<3 Voii kesä-helsinki näyttäää taas niin ihanalta! Pakko heti ekojen palkkojen tultua tulla kyllä sinne ihmettelemään ja viettämään aikaa :)
  Meikkisi oli muuten upea!

  1. Kiitos ihana :) Eilenkin ihastelin kaupunkia, kaikkialla näyttää niin kauniilta ja vehreältä! Ja voi kiitos, oli kyllä taitava meikkaaja. Esittelen lopputuloksen täällä vielä tarkemmin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *