Tuesday Snaps

Olenko jo sanonut, miten ihanaa on olla Helsingissä? Ehkä olen ja ehkä tulen vielä toistamaan tätä muutamaan otteeseenkin, mutta olen vaan niin fiiliksissä! Pitkästä aikaa ehtii rauhassa nähdä ystäviä ilman kamalaa sumplimista aikataulujen kanssa ja stressiä siitä, ketkä kaikki ehtii nähdä viikonlopun aikana. Pääsin muutenkin kevään aikana käymään Helsingissä vain pari hassua kertaa, joten yhdessäolo kaikkien läheisten kanssa tekee nyt kyllä todella hyvää :)

Eilen olimme sopineet lounastreffit kahden ystäväni kanssa, ja paikaksi valikoitui monien hypettämä The Cock. Paikkana tämä Fabianinkadulle avattu ravintola oli kyllä todella viihtyisä ja tyylikkäästi sisustettu, tuntui ihan kuin olisi ollut jossakin muualla Helsingin sijaan! Lounasbuffet oli ihan maistuva, mutta haluaisin joskus testata täällä vielä aamupalaa tai iltamenuta.

Lounaan jälkeen kierrettiin muutamilla kaupoilla, ja juuri kun olin kirjoittanut valkoisten farkkujen metsästyksestä, niin heti tärppäsi! Eikä mitenkään yllättävästä paikkaa, minä kun löydän aina istuvimmat housut ja farkut Zarasta. Nauratti muuten, lahkeiden malli taisi olla jotakin capriin päin, mutta minulle taas pituus oli juuri passeli, heh! Housut istuivat todella hyvin, oli pakko kotona mallailla näitä sirojen korkojen ja vaaleansinisen kanssa.

Olen viime päivinä ehtinyt laittaa hieman kotia ja järjestellä paikkoja. Poikaystäväni äiti oli hetki sitten ostanut Tampereelta minulle tämän Le sac en papier -paperikassin tiedettyään minun etsivän tätä – kassi löysikin heti paikkansa. Toistaiseksi se on ollut tyhjillään koristeena, mutta jossain olen nähnyt tätä käytettävän esimerkiksi oliivipuun “ruukkunakin”. Kasvillisuudesta puheen ollen, kävimme kuin kävimmekin viikonloppuna myös puutarhakaupoilla ja nyt on parvekeprojekti taas hieman edennyt ;) Siitä vielä lisää!

Valkoisten farkkujen lisäksi bongailin Zarasta myös hyviä työpaitoja, joille on ilmojen lämmetessä taas tarvetta. Tämä lyhythihainen pusero oli malliltaan niin hyvä, että meinasin napata sen useammasakin värissä, mutta päädyin pienen pohdinnan jälkeen tähän oranssiin. Pieni väriruiske työpukeutumisessa piristää kummasti, ja oranssi näyttäisi superhyvältä myös ihan rennosti farkkujenkin kanssa!

Loppupäivä menikin sitten läppärin äärellä ensin blogia ja sitten henkilöstöjohtamisen esseetä työstäen. Eilen oli itse asiassa varsin tehokas ilta näppäimistö sauhuten ja pääsinkin jo hyvin pitkälti voiton puolelle työni kanssa! Tämän jälkeen on sitten vihoviimeinenkin kouluhomma pulkassa, joten vähän pitäisi enää jaksaa :) Tänään ajattelin päivällä vielä jatkaa työn kirjoittamista, iltapäivästä taas käyn parissa blogitilaisuudessa. Kivaa kun kerrankin osuu useampi mielenkiintoinen tilaisuus täällä Helsingissä ollessani ja vielä ennen kun työt alkavat, harvemmin kun pääsen mihinkään osallistumaan. Mukavaa keskiviikkoa murut!

20 thoughts on “Tuesday Snaps

 1. Oikeesti sun blogi on vaan niin ihana <3 en oo tätä hirveen kauaa lukenut, mutta jo nyt tää on aika korkeella lemppariblogien joukossa!!

  Sitä oon vaan miettinyt, että miten sulla on varaa pitää asuntoa sekä vaasassa että helsingissä yhtä aikaa? Siis luultavasti nyt oot laittanut vaasan asunnon vuokralle, mutta uskoisin, että lukuvuoden aikana sulla oli molemmat ihan käytössä koko ajan?

  Ja pitää vielä asiaan liittyen lisätä – sun molemmat asunnot on vaan jotain niin täydellistä, sisustus ja kaikki :)

  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi Elisa! Kivaa kun olet löytänyt tänne ja jätit vielä jäljenkin itsestäsi, aina yhtä mukava kuulla uusista lukijoista :) Raha-asiat jätän valitettavasti muiden henkilökohtaisten aiheiden tapaan blogin ulkopuolelle, toivottavasti ymmärrät ratkaisuni! Ja kiitokset vielä kehuista :)

 2. Jei ihanaa! Sisustusaiheisista postauksista olenkin jo haaveillut. Oma parvekeprojekti on vasta aluillaan ja huomaisin miten vaikeaa onkaan tehdä päätöksiä – kaikkea kivaa olisi niin paljon. Eiköhän kun tarpeeksi tuumii, niin löytyy sopivat ratkaisut. :) Luin questions- postauksen ja mieleeni jäi herkkupastat. Olisiko mahdollista saada reseptiä? Hassua, kokeilin vasta kuukausi sitten ekan kerran jo kauan hehkutettua Avokadopastaa. Oli niin hyvää, että päätin kokata sitä äidille yllätykseksi sunnuntaina.

  Ihanaa kesänalkua Helsinkiin! <3

  1. Jee, kiva kuulla! Parikin pientä projektia on työn alla, joten sisustusaiheisia juttuja on kyllä tulossa :)

   Yhdyn kyllä tuohon, valinnanvaikeutta parvekkeen laittamisen suhteen riittää! Minä halusin ehdottomasti partsille pienen sohvaryhmän, mutta nyt kaipailisin sinne jotain tuoleja ja pöytääkin. Täytyy malttaa olla täyttämättä koko parveketta roinalla, hehe :D Mutta tosiaan, varmasti löytyy sinullekin sopivat ratkaisut :)

   Ja kyllä vaan! Pinaattipastan ohje löytyy täältä, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/?s=suosikkipastan+ohje, tomaattimozzarellapastan ohjeen taas olen ottanut täältä raitapaitojajaleikkokukkia.blogspot.fi/2014/08/tomaattimozzarellapastaa.html. Superherkullisia molemmat! Ja hei vinkkinä kun olet avokadopastan makuun päässyt, että se sopii mielettömän hyvin myös kevyesti marinoitujen jättikatkarapujen kanssa :)

   Kiitos ihanasta kommentistasi ja kuin myös – ihanaa kesän alkua!

 3. Voi että, pakko tulla kertomaan kuinka hyvälle mielelle tämä blogi saa itseni aina sitä luettuani! :)

  1. Voi, tietäisitpä miten hyvän mielen minä sen sijaan sain tästä! Kiitos hurjasti Emilia :)

  1. Kiitos ihana Anne, kiva jos tykkäsit! Ja toivottavasti nyt saataisiin vähän aurinkoa näiden sateiden sijaan, niin farkut pääsisivät ylle pian :)

 4. Oi että, tälläisiä postauksia ehdottomasti vain lisää, niin ihanaa luettavaa tälläset ns. “kuulumiset” :) aivan ihastuttavia kuvia jälleen kerran ja nuo valkoiset farkut näyttää juurikin niin täydellisiltä mitä säkin kirjoitit ♥
  Nyt on pakko kysyä että millä ohjelmalla sä muokkaat sun kuvat tänne blogiin ja millä kirjotat tuon blogin nimen noihin kuviin ? :)

  1. Kiitos ihanasta palautteesta, Emilia! Nyt kun arki on vähän muutakin kuin pelkkiä tenttikirjoja, niin tällaisia varmasti lisää jatkossakin :) Muokkaan kuvat niin teksteineen kuin muutenkin Photoshop CC:llä, vesileimassa käyttämäni fontti on netistä erikseen ladattu Scriptina Pro :)

 5. Pakko oli tulla kommentoimaan, että oot ihan timantti!<3 Sun blogi on ihan ykkönen ja oot todella kaunis!

  1. Voi että, onpa teiltä tullut tänään aivan erityisen ihania kommentteja! <3 On minulla kyllä mahtava lukijakunta siellä ruudun takana, kiitos piristävistä sanoistasi! :)

 6. Voi ihanaa että nautit olostasi Helsingissä! Toi aikatauluttaminen on just sitä pahinta, itselläkin nyt vuoden ajan kokemusta siitä.. Kun pitäisi ehtiä nähdä kavereita ja perhettä, vieläpä omaa ja poikaystävän, kaiken lisäksi minullakin vanhemmat eronneet, joten on vielä kaksi kotia :D Näiden lisäksi tietty kummilapset, mummit ja mummot sun muut.. Huhheijaa! Ihanaa kyllä olla koko kesä kotona :-)

  Parveke kuvia ootellen, meilläkin on Tampereella iiihana lasitettu parveke, johon tosin kaipailen vähän vinkkejä.. Eriasia tosin, me kun ei kesällä siellä ollakaan, joten enemmänkin sen saa sitten sisustaa syys- ja talvi-iltoja varten :)

  Noi valkoiset farkut on niiin täydelliset<3 hihih, hassua, mullakin on aina tuo ongelma liian pitkien lahkeiden kanssa… :D Asukuvia odotellessa!

  Ihanaa loppuviikkoa ihana<3

  1. Tiedän niin mistä puhut! On ahdistavaa yrittää saada kaikki mahdutettua yhteen viikonloppuun, onkin todella helpottavaa kun ehtii nyt nähdä läheisiä kaikessa rauhassa :) Ihana että sinäkin pääset nauttimaan kotikaupungistasi kesällä!

   Parvekejuttuja pian luvassa, josko siitä saisi vähän inspistä syyspartsiakin varten :) Oikein ihanaa loppuviikkoa sinullekin!

 7. Aivan upeilta näyttää ostoksesi. Kiva väripilkku tosiaankin tuo oranssi. :)
  Helsinki on aivan ihana paikka kesäisin. Tänä kesänä on ilmeisesti pitkästä aikaa itselläkin aikaa lähteä käymään ja vielä ihan rauhassa. :)
  Parvekeprojektia ja -istutusjuttuja odotan minäkin. :)
  Olipas mukava ehtiä jonkun kommentin kirjoitella. Menossa kiireviikot… Ja upeaa, että opiskelujutut alkavat olla paketissa. :)
  Ihanaa keskiviikkoiltaa muru! ♡

  1. Ihana kun ehdit rustaamaan kommentin keskellä kiireitä, kiitos siitä <3 Tsemppiä sinne viimeisiin työviikkoihin, ei enää kauaa niin koittaa loma! :)

 8. Hei,

  Osaatko neuvoa mistä liikkeestä Tampereella tuo paperikassi on ostettu? :)

  1. Heippa Mira, minäpä tiedustelen poikaystäväni äidiltä ja tulen laittamaan tänne myöhemmin vastauksen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *