New In: Leo Flats

Olen jo useampana keväänä metsästänyt leokuvioisia ballerinoja, mutta se onkin ollut helpommin sanottu kuin tehty. Milloin kuosi on ollut väärän värinen (erittäin tärkeä seikka leokuosissa!), täplät väärän kokoisia, kengät eivät ole istuneet tai hinta on ylittänyt kipurajan. Niin, kriteerejä on tosiaan riittänyt, joten ei ihmekään että niiden oikeiden löytäminen oli hankalaa. Viime vuonna tilasin Zalandolta testiin Pretty Ballerinasin juuri mielikuviani vastanneet leobaltsut, mutta koko 36 oli auttamattoman iso, mikä jäi kaihertamaan mieltäni.

Viime viikolla kävelin Pohjoisespaa pitkin ja silmiini osui jokavuotiseen tapaan avattu Pretty Ballerinasin pop up -liike. Koska minulla oli vielä hetki aikaa ennen tapaamista tein pikaisen koukkausen sisälle liikkeeseen, jossa on muuten jokaikinen kenkäpari niin kauniisti esillä! Bongasin hyllyltä täydellisen sävyiset leopopot, kysäisin nopeasti myyjältä löytyykö pienempiä kokoja kuin 36 ja huikkasin tulevani pian takaisin. Myöhemmin samana päivänä palasinkin sovittelemaan kenkiä, ja koko 35,5 osoittautui juuri passeliksi.

Prettyballerinas1 Prettyballerinas2

Aikani pohdittuani ja peilin edessä mallailtuani kengät lähtivät suloisessa vaaleanpunaisessa laatikossa mukaani! Hinta kyllä kirpaisi, mutta ajattelin että hitsi vie, jo tässä on muutama vuosi etsitty, joten tuskin kyllästyn kuosiin seuraavinakaan vuosina.  Kengät vaativat vähän sisäänajamista, sillä ne ovat todella jäykät alkuun, mutta muotoutuvat siitä varmasti sitten omaan jalkaan. Ah, nämä tulevat näyttämään niin hyviltä sinisten farkkujen kanssa!! Samoja löytyy muuten myös Zalandolta*, mikäli ei ole Espalle pääsyä :)

For already a few years I’ve been looking for the perfect leo flats. It was easier said than done, and yes, maybe I had too many criteriorns such as the colour, the size of the dots and so on. After all I did find myself the pair from Pretty Ballerinas. They had just opened a pop up store here in Helsinki and while waiting for my meeting I did a little visit there, and left with a cute light pink bag. I think these are just perfect! And how good they will look with blue jeans :)

*mainoslinkki / commercial link

14 thoughts on “New In: Leo Flats

 1. Nätit kengät olet löytänyt. Itseltäni löytyy parit baltsut kyseiseltä merkiltä ja hyvin kyllä muotoutuvat jalkaan käytössä. :)
  Täytyykin käydä taas tuolla pop up:ssa katselemassa kenkiä.

  1. Tosi kiva kuulla! Täytyy vaikka töissä koittaa sisäänajaa näitä, niin saisi kengät pian jalkaan pidemmillekin matkoille :) Pop up oli taas täynnä ihania kenkiä, kannattaa piipahtaa!

 2. Ihanat baltsut <3 Taisin katella noita samaisia Barcelonassa mutta hinnan takia jätin kauppaan.. :D
  Multa löytyy jo yhet hennesin kivat leobaltsut :)

  1. Mä yritin etsiä näitä outletkylässä PB:n liikkeestä, mutta siellä oli tosi vähän tarjontaa pienissä koissa :/ Miten muuten teidän Barcelonan reissu meni, mitä tykkäsit kaupungista? :)

  1. Onhan se iso summa, mutta kenkien suhteen panostan mielelläni laatuun. Esimerkiksi saman hintaiset Tory Burchin ballerinat ovat jo neljättä kesää käytössä ja edelleen hyvässä kunnossa :)

 3. Sievät ballerinat! Hui, kun sinulla on pieni jalka! Saanko udella, miten pitkä olet? Mietin sitä, kun katsoin yhtä laukkukuvaa. Crossbodien hihnat tuppaavat olemaan todella pitkiä.

  1. Hehe, on sitä ostettu kenkiä joskus lastenosastoltakin ;) Olen 160cm pitkä. En tiedä mitä laukkua olet katsellut, mutta esimerkiksi Mulberryn Alexaani olen teettänyt lisäreikiä suutarilla, joten aina on sekin vaihtoehto :)

 4. Ihanat ihanat ihanat! Olen Pretty Ballerinasin baltsujen suuri fani ja ne vaativat tosiaan pienen sisäänajon, mutta sen jälkeen mukautuvat täydellisiksi omaan jalkaan ja muistuttavat mukavuudeltaan aamutossuja.

  Ihanaa viikonloppua!

  1. Hei tosi kiva kuulla, säikähdin jo alkuun miten epämukavan jäykät kengät olivat ensiaskeleita otettuani :D Täytyy siis ottaa kengät vaikka toimistolle, niin saisi sisäänajettua ne kunnolla. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   PS. Kurkin aina välillä blogiasi, sinulla on niin kivoja ruokaohjeita! :)

 5. Nuo on nikn södet!! Omat karvaiset leo slippersit ovat olleet parin kesän ajan ihan lempparit ja keräävät kovasti kehuja. Niillä saa kyllä muuten yksinkertaisiin asuihin kivan mielenkiintoisen lisäyksen :)

 6. Voi vitsit, ihanaa, että vihdoin löysit täydelliset leobaltsut! :) Itse olen onnistunut jotenkin ihmeellisesti hukkamaan omat täydelliset leopoponi, jotka löysin viime keväänä Aldosta :'( Elättelen vielä toiveita, että ne löytyisivät jostain, mutta olen jo asennoitunut siihen, että uudet on varmaan valitettavasti hankittava… Nämä voisivat siis hyvin olla yhdet kivat vaihtoehdot. Asiaahan ei ollenkaan haittaa se, että Pretty Ballerinasin liike löytyy ihan työpaikan vierestä Cityssä…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *