Lauantain Lattiapiknik

Yhteistyössä Asennemedia ja Finlayson

Joka ikinen kesä olen suunnitellut, kuinka pitäisi järjestää piknik ystävien kanssa joku kaunis päivä. Aina se on kuitenkin jäänyt, mutta nyt en voi kuin ihmetellä, että miksi? Piknik on ihana tapa nähdä ystäviä ja vaihtaa kuulumisia perinteisen brunssin tai ihan vaikka lounaan sijaan, ja samalla tulee kuitenkin nautittua ulkona olosta. Ehkä sitä on jotenkin ajatellut piknikin järjestämisen olevan liian hankalaa ja aikaavievää, vaikka sehän nyt on ihan hölynpölyä. Ei tarvita kuin vaikka kaupan tiskiltä napatut piknikeväät, kaunista rekvisiittaa sekä aurinkoinen paikka.

Jälkimmäisestäkin voi tarvittaessa joustaa, kuten me teimme Asennemedian porukalla viime lauantaina. Sääennusteet näyttivät koko viikon ajan lauantaille sadepisaroita, joten lopulta päädyimme pitämään lattiapiknikin yhden meistä kotona. Alun harmistuksesta huolimatta tämä olikin ihan loistava idea! Rekvisiittana meillä oli Finlaysonin Cocktail-kuosin tuotteita aina servieteistä istuintyynyihin, joten varsin mukavasti se kävi näin lattiallakin. Lopulta aurinkokin syrjäytti uhkaavan näköiset sadepilvet, joten saimme piknikille värikkäiden kuosien lisäksi kesän tuntua myös suurista ikkunoista tulvivista auringonsäteistä.

Finlayson8 Finlayson10 Finlayson7 Finlayson11

Vastasimme tarjoiluista yhdessä Homevialaura -blogin Lauran kanssa, ja tällä kertaa turvauduimme kaupan tiskin antimiin. Pikniktarjoilumme koostuivat muun muassa lohiparsa- ja kvinoa-salaatista, patongista ja juustoista, smoothieista sekä jälkkäriksi tehdyistä rahkamarjaherkuista. Tällaiset olisi kätevä valmistaa vaikka pieniin lasipurkkeihin valmiiksi! Piknikruokien ei tosiaan tarvitse olla sen ihmeellisempiä, hyvistä ja yksinkertaisista raaka-aineista syntyy jo makoisat tarjottavat. Sitä paitsi jostain syystä ruoka maistuu aina paremmalta ulkona nautittuna!

Finlayson9 Finlayson5 Finlayson2 Finlayson13 Finlayson4

Piknik-hostit vahingossa varsin samanlaisissa tamineissaan valkoisine toppeineen ja Pikkumyy-nutturoineen ;) Oli ihana nähdä vihdoin enemmänkin porukkaa Asennemedian takana – aika mahtavaan remmiin olen päässyt mukaan! Meillä kului piknik rattoisasti kuulumisia vaihdellen ja hyvää ruokaa napostellen, joten viikonlopun alku oli näissä merkeissä kyllä mitä mainioin. Eikä loppujen lopuksi yhtään haitannut viettää piknikiä sisätiloissa, sillä seurahan se on kuitenkin tärkeintä! Nimenomaan ehkä ripaus asennettakin tarvitaan järjestettäessä piknikejä näin Suomen oloissa – jos säät eivät suosi, niin onnistuu se iltapäivän vietto näin sisälläkin :) Kiitos Asennetyypit kivasta lauantaipäivästä!

9 thoughts on “Lauantain Lattiapiknik

  1. Hei, käytätkö vaaleiden toppien alla jotain ihonväristä aluspaitaa läpikuultavuuden estämiseksi? Onko ehdotuksia siitä, missä hyviä sellaisia on myytävänä? Olen jo pitkään etsinyt sopivaa. :)

    1. Heippa! Esimerkiksi tämän topin alla käytin ihan vaan ihonvärisiä rintsikoita, mutta kuultavampien toppien tai puseroiden alla käytän COSista ostettua silkkistä ohutta alustoppia. Omani olen ostanut jo pari vuotta sitten, mutta nopeasti nettikauppaa selaamalla löysin tällaisen vastaavan oloisen, http://www.cosstores.com/fi/Women/Tops/Sheer_silk_vest_top/46885-3301625.1#c-421995. Väri näyttää kuvassa vähän tummemmalta kuin mitä omani on, mutta kannattaa käydä liikkeessä kysäisemässä, josko heiltä näitä löytyisi :)

  2. Ooi piknikit on ihania! Mikä siinä tosiaan on että järjestäminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta ja harvemmin niitä sitten tulee kuitenkaan järjestettyä.. :D
    Sulla on aivan ihana yksinkertainen toppi päällä, mistä lienee tämä paita!

    1. No sano muuta, vaikka tosiaan järjestäminen ei edes vaatisi paljoa vaivaa! Toppi on Zarasta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *