Khaki & White

Ruudun takana ollaan taas! Blogin kaatuminen meinasi riistää täysin hermot, mutta onneksi nyt asiat on taas saatu kuntoon palveluntarjoajan päässä. Nämä ovat näitä itsenäisenä bloggaamisen varjopuolia, kun ei voi sivun kaatuessa kääntyä kenenkään teknisen osaajan puoleen (mitä nyt lähetin hätäviestejä koodarilleni Idalle :D), ja tietenkin ongelmat ilmenivät ironisesti juuri pyhäpäivänä, kun asiakaspalvelulinjat ovat kiinni. Tuntui ihan orvolta olla monta päivää ilman blogia, kun en pääsyt edes hallintapaneeliin käsiksi tehdäkseni postauksia. Tulipahan pidettyä ainakin kunnolla vapaata viimeisenä lomaviikonloppunani! Ja samalla todettua, että enhän minä osaa olla ilman tätä blogiharrastusta tai teidän kivoja päivittäisiä kommenttejani :) Oli ikävä!

Nyt kuitenkin yhteen viime viikkoiseen asuun. Alan olla jo lopen kyllästynyt nilkkureihin ja muihin ei niin kesäisiin kenkiin, mutta minkäs teet, kun lämpötilat ovat mitä ovat. Eilen kuitenkin laitoin ensimmäisenä työpäivänäni pienestä sateen ripottelusta huolimatta ballerinat jalkaan, vaikka kieltämättä vähän vilu aamusta tulikin. Niin tosiaan, revityt farkut on vaihdettu suoriin housuihin, sillä eilen starttasi kesätyöni! Oli kivaa palata tuttuun taloon ja nähdä taas viimekesäisiä työkavereita, muutenkin virkistävää saada taas vähän erilainen arkirytmi :) Ja olihan se myös aika ihanaa valmistautua ensimmäisiin työpäiviin yhdessä poikaystävän kanssa, jonka sain vihdoin parin viikon erossaolon jälkeen tänne kotiin!

Khaki3 Khaki8 Khaki6 Khaki5 Khaki7 Khaki4

Coat / Lindex Holly&Whyte
scarf / Balmuir (giveaway)
shirt / H&M
jeans / Zara
bag / Mulberry
sunglasses / Ray-Ban (giveaway)
watch & bracelet / Tommy Hilfiger (giveaway)

Yleensä pidän neutraalin sävyisistä taustoista asukuvissani, mutta tällä kertaa tämän puiston läpi kävellessämme oli pakko hyödyntää vehreä tausta. Täytyyhän tästä kevään tulosta ottaa ilo irti ja nauttia siitä, että kaikkialla vihertää! Asu on hyvin yksinkertainen, mutta tykkäsin khakivihreän ja valkoisen yhdistelmästä kovasti, mitäs te pidätte? :)

I’m so happy to be back with blogging again! I was about to lose my nerves when the site was down for days, but luckily everything is okay again. I really missed this and you guys there of course! At least now I know that I couldn’t imagine living without this little hobby of mine :)

Here’s something we shooted last week, a very simple outfit but something that I feel myself comfortable in. I really liked the combination of khaki green and white, what do you think? Now I’ve changed the ripped jeans into straight pants, because I had my first day at my summer job yesterday. This is my second summer there, so it feels good to be back in a familiar environment and to see all the work mates again! Hope your week has begun well too, have a lovely Tuesday :)

10 thoughts on “Khaki & White

 1. Aivan upealta näytät. ♡ Kiva, rento kokonaisuus. Minulle tuo khaki ei oikein iske. Liian tumma. Sinulle sopii ihanasti. :)
  Toivottavasti kesätöissä on lähtenyt hommat hyvin käyntiin. :)
  Aurinkoista tiistaita kaunotar! :)

  1. Kiitos ihana :) Kesätöissä on lähtenyt oikein hyvin käyntiin, helpompaa kun on tuttu talo. Mukavaa viikkoa sinne!

 2. Hei mahtia että blogi taas pelaa! Kyllä tässä kerkesi jo itselläkin tulla vieroitusoireita ;) Tosi kiva asu, sopii sinulle! Minuunkaan ei khaki oikein iske, liian tumma mun mielestä tummatukkaiselle!

  1. Hih, mahtava olla taas blogin parissa :) Kiitos! Musta khaki sopii tosi hyvin myös tummatukkaiselle, esimerkkinä Strictly Stylen Hanna joka on rokannut väriä viime asupostauksissaan!

 3. Ihania kuvia Jonna! Sulla on aina niin upeat asukuvat, voin vaan haaveilla vastaavasta sitten kun / jos saan uuden kameran. Mitä objektiivia käytät yleensä asukuvauksissa? Muistaakseni sulla on Nikonin täyskennokamera? :)

  1. Voi kiitos hurjasti Viena! Kiitos kuuluu kyllä myös kärsivälliselle ystävälleni, joka toimii hovikuvaajana :) Kuvaan tosiaan Nikonin täysikennoisella D750:lla, joka on osoittautunut aivan mahtavaksi, en voi kuin ylistää! Asukuvissa taas käytän aina 85mm 1.4, huippu sekin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *