Henri Lloyd & raitamekkovinkit

Uhmasin eilen syyskelejä muistuttavia kaatosateita sekä koleaa ilmaa ja lähdin käymään Henri Lloyd Storessa (Kasarmikatu 46-48) katsastamassa heidän ensi syksyn ja talven mallistoaan. Kaatosade ei kyllä kauaa mieltä painanut astuessani sisään näin kauniiseen liikkeeseen! Kaikki niin nätisti laitettu, puhumattakaan ihanista pienistä yksityiskohdista, joita on kuulemma rahdattu tänne Englannista asti. Erityismaininnan saa tietysti vielä heti ovella tervehtimään tullut mahdottoman suloinen “kauppakoira”, joka sai osakseen paljon huomiota ja rapsutuksia.

Syksyn mallisto oli kaunis sekä ihan brändin näköinen, ja valikoimasta löytyi monta hyvää perusvaatetta (sekä muun muassa niin kaunis duffelitakki!). Kesää kohden kun mennään katselin samalla kuitenkin myös merkin nykyistä valikoimaa ja erityisesti eräs missio mielessäni – käydä läpi myynnissä olevat raitamekot! Saan edelleen usein kyselyitä täällä monesti ylläni näkyneestä Henri Lloydin Fabiola -mekosta, jonka ostin pari vuotta sitten. Mekko on kieltämättä ollut hyvä hankinta, ja sitä on tullut pidettyä niin töissä hellepäivinä, kesäiltoina, mökillä ja vaikka missä, lisäksi mekko on yhä uudenveroisessa kunnossa. Ilokseni voinkin kertoa teille raitamekon metsästäjille, että nyt liikkeestä löytyy useampikin vastaava mekko kesäksi! Kipin kapin siis Kasarmikadulle, jos on tällainen mahtava perusvaate ollut etsinnässä :)

Ajatus raikkaan raitamekon ylle pukemisesta tuntuu tällä hetkellä kyllä kovin kaukaiselta, ihan karmeat syyssäät! En voi uskoa, että toukokuussa palelee trenssitakissa. Noh, toivottavasti pian saataisiin sadekuurojen sijaan aurinkoa ja hiukan enemmän lämpöä, niin pääsisi kuvailemaan asujakin taas pitkästä aikaa :)

14 thoughts on “Henri Lloyd & raitamekkovinkit

  1. Juuri puhuimme eilen yhden edustajista kanssa, kuinka raitaa ei voi ikinä olla liikaa kaapissa, hih ;) Eiköhän näitä löydy netistäkin, onnea metsästykseen!

 1. Voi apua miten ihastuttavia raita mekkoja ♥ tollasta raitasta olenkin etsinyt aika pitkään ja ihana nähdä miten erilaisia ja laadukkaita mekkoja löytyykään :) mielummin panostan kerralla kunnolla hyvään mekkoon kuin ostan taas uuden ensi kesänä, koska edellinen menee huonoonkuntoon :/

  1. Nämä ovat kyllä ihania! Ja nimenomaan, tällaiseen ajattomaan vaatekappaleeseen voikin panostaa, kun tietää sen kestävän hyvänä. Minäkin olen pessyt omaani lukuisat kerrat, mutta matsku ei ole menny miksikään :) Käy ihmeessä kurkkaamassa näitä paikan päällä!

 2. Sullahan on makuuhuoneessa Ikean hemnes valkoinen sivupöytä. Muistatko on se petsattu valkoiseksi vai onko se kiiltävää?

  1. Nyt nopeasti kun kurkkasin Ikean sivuja, niin näyttäisi tuolta ei petsatulta :)

  1. Jee, mahtava kuulla! Hinnat jäi valitettavasti kysymättä, mitä harmittelin itsekin. Tässähän on kaksi eri mallia, mutta voisin veikata aiempien vuosien mallien perusteella hinnan olevan jossain siinä 100€:n paikkeilla :) Kannattaa piipahtaa liikkeessä katsomassa!

 3. Ihania mekkoja, mutta tän postauksen ehdoton tähti on kyllä tuo suloinen hauva! ♡ Kyllä jo katseesta huomaa, että oli hellyydenkipeä tyyppi tapauksessa.. ;) Yltyvässä koirakuumeessa ei tarvii nähdä kun vilaus söpöstä karvakaverista niin sen jälkeen kaikki muu on toisarvoista! :D

  1. Hihi, hän oli kyllä hurmaava ja niin rauhallisena! Koirakuumetta vähän aistittavissa täälläkin, harvasepäivä katselen söpöjä koirakuvia Instagramista ja lähettelen niitä poikaystävälle, hehe :D Onneksi on siskon koira, jonka voimme ottaa meille aina hoidokiksi, siinä kyllä vasta hellyydenkipeä tapaus onkin ;)

 4. Sinullahan on se Lindexin ihana valkoinen takki. Olen itsekin ehkä ostamassa sen, kun liikkeessä se on -50% alennuksessa. Mietin vaan, kuinka helposti se menee likaiseksi tai miten se pestään, sillä tuossa liikkeen takissa on jo hieman jotain mustaa likaa.

  1. Muistaakseni takin pesuohjeissa oli, että saisi pestä koneessa, se kun on kuitenkin puuvillaa. Kannattaa tarkistaa vielä, etten puhu ihan höpöjä :) Takki on kyllä ihana! Ottaahan se helposti väriä esimerkiksi farkuista tuonne alareunaan, mutta muuten ei ongelmaa puhtaanapidon suhteen.

 5. Upeita! Nyt olen kyllä päättänyt satsata laatuun tässäkin asiassa, ja ostaa jonkun raitamekon Henri Lloydilta. Luultavasti money well spent, koska raitarakkaus ei ota laantuakseen ;)
  Tuo alempi löytyi ainakin netistä nimellä Paige, 115€ :) Kekäleen verkkokaupassa 99€ tarjouksessa!
  Ylempää en netistä löytänytkään :)

  Henri Lloydilla on kyllä muutenkin niin upeita ja laadukkaita vaatteita, kalliita tosin. Purjehtijana varisnkin ihailen heidän purjehdus-mallistoaan! Veden- ja tuulenpitävä parkatakki on saatava! Väri on vaikein, valkoinen, tummansininen vai punainen? ;)

  1. Nimenoman, raidat pysyvät mukana menossa aina ;) Ja omani tosiaan on säilynyt niin hyvänä kovasta käytöstä huolimatta, että vaikka hinta vähän kirpaisee, on se sen arvoinen! Hmm, valkoinen on kyllä raikas, mutta toisaalta voi likaantua herkästi, joten sanoisin tummansininen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *