Helsingissä

Pahoittelut parin päivän hiljaiselosta, täällä taas ollaan! Vietettiin superhauska vappu, ja sen jälkeen olikin pakattava tavarat Vaasassa  ja reissata muuttokuorman kanssa Helsinkiin. Nyt alkoi kuulkaa kesä täällä kotikaupungissa, enkä voisi olla onnellisempi! Toki oli haikeaa jättää taas Vaasa taakse, mutta onneksi moni palasi tänne pääkaupunkiseudulle, niin näkee vielä kesän aikanakin. Parasta tietysti on se, että edessä on kesä täällä tuon paremman puoliskon kanssa :)

Poikaystäväni tosin palaa vielä Vaasaan viimeisten tenttien vuoksi, mutta pääsimme kuitenkin viettämään viikonlopun täällä yhdessä. Heräsimme tassujen rapinaan laminaattia vasten sekä sängynlaidalle pussailemaan tulleen karvaisen kaverin tervehdyksiin – siskoni hurmaava Cavalier-poju on täällä hoidossamme pari päivää. Se vahti tarkkaavaisena vieressä aamupalanvalmistusta, josko lattialle sattuisi tipahtamaan vahingossa jotain. Tuossa saarekkeen äärellä on muuten niin ihana syödä aamiaista ja katsella ulos – puissakin on jo vihreitä silmuja, jeee!

Eilinen kaatosade on vaihtunut auringonpaisteeseen, joten ajattelimme ehkä napata tuon karvakamun mukaan ja lähteä vähän nuuhkimaan keskustan tuoksuja. Vielä pitäisi vähän järjestellä paikkojakin, sekä noutaa kellarista parvekepehmusteet. Nyt iskikin hirveä kuume ruveta laittamaan parveketta ja tekisi mieli sännätä jonnekin puutarhakaupoille, saa nähdä saanko tuota toista innostumaan, heh ;) Nyt rennon ja aurinkoisen sunnuntain viettoon – ihanaa päivää!

11 thoughts on “Helsingissä

 1. Ihana luppakorva ja herkullisen näköinen aamupala! :) Tuntuu kyllä siltä, että kevät on täällä! <3 Kaunis auringonpaiste ja luonto vihertyy hiljalleen.

 2. Saanko kysyä, onko sekä helsingin että vaasan kämpät vuokralla sinulla vai omistatko jomman kumman? Mienaatko vuokrata vaasan kämpän kesäksi vai onko se tyhjillään syksyyn asti? Ja onko helsingin kämppä tyhjillään sinun ollessa vaasassa? Olen aina miettinyt tätä :D

 3. Mulla ei oo jostain syystä toiminut sun blogi moneen päivään, sanoo vaan jotain “verkkosivu ei ole käytettävissä, error name not resolved” kun koitan tulla blogiin tuolla suoralla osoitteella? Kokeiltu sekä puhelimella että läppärillä. Nyt pääsin tulemalla tuohon “about me” -sivulle googlen kautta ja sitä kautta sit näihin postauksiinkiin, mutta suora osoite ei toimi edelleenkään… Missäköhän vika? Säikähdin aluksi, että olet lopettanut blogin!

   1. Ihana Koodari-Ida aina siellä missä tarvitaan! :D Kokeilin eilen itse puhelimella, ja http://www.jonnamaista.com ei vienyt, mutta ilman www:tä toimi. Nyt taas pelaa molemmilla, oletko ehtinyt tehdä jo jotain taikoja?

    Kiitos vielä Ainolle kun tulit infoamaan! Ei hätää, lopettamassa en suinkaan ole ;)

    1. Heh, ajattelinkin että juuri tuossa www-alkuisessa voisi olla ongelma. Kävin äsken muokkaamassa vähän domainin DNS-asetuksia, eli toivottavasti toimii tästä lähtien kaikilla variaatioilla! :)

     Kiitos täältäkin Aino että bongasin tämän bugin! :)

     1. Kokeilin itse asiassa molemmilla osoitteilla eikä pelannut. Nyt kuitenkin toimii, jes! :)

 4. Oih, ihana koitsi

  Ihanaa että sinäkin olet päässyt kotikulmille jo kesän viettoon! Toivotaan että säät tästä alkavat parantua ja lämmetä :)

 5. Hei miten ihana koti ! Itsellekin etsin ruokailupöytää ja tuo sinun on niin hieno etten kestä ! Mistä olet saanut moisen vai onko se ollut asunnossa valmiina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *