Coffee Guide on the Wall

Muutamia kuukausia sitten listasin keväisiä sisustushaaveitani, joista yksi oli tämä Sealoe Shopista lopulta tilaamani Coffee Guide -juliste. Tykästyin sen yksinkertaisuuteen, ja kyllähän se sopiikin tälle kahvin ystävälle oikein mainiosti. Aamulla rauhassa nautittu iso latte on yksi päivän parhaista hetkistä!

Juliste sai odotella aika pitkään, kunnes vihdoin sain aikaiseksi ostaa oikean kokoiset kehykset ja vielä ripustaa taulun seinällekin asti. Itse asiassa minulla kävi vähän hassusti julisteen koon kanssa, tilatessa olin nimittäin näköjään ollut vähän laput silmillä ja olin napannut ostoskoriin tämän 40x50cm kokoisen julisteen pienemmän sijaan. Pienempää olin kaavaillut julisteen teeman mukaan Nespressoni rinnalle välitilaa vasten, mutta loppujen lopuksi tämä iso sopikin tyhjälle seinälle ihan loistavasti!

Kitchen4 Kitchen2 Kitchen3 Kitchen1

Pienikin asia virkistää sisustusta kyllä hurjasti! Toinen helposti uutta ilmettä tuova elementti ovat sisustustekstiilit, joita voisin hamstrata jokaisessa värissä ja materiaalissa. Olen aina pitänyt pellavaa vähän jotenkin karuna materiaalina (tiedättekö sellaisena inhan karheana), mutta Balmuirilta juuri saadut pellavatekstiilit muuttivat käsitykseni täysin – nehän ovat pehmeitä kuin mitkä! Pellavainen vaaleanharmaa keittiöpyyhe löysi heti paikkansa ja se korostaa hyvin välitilan sävyä. Pienet ne ovat tosiaan ilot ;)

Jotain muutakin uutta täällä on saatu aikaiseksi, sillä kattokruunu on vihdoin ja viimein katossa! Ja se on kuulkaa upea, olen aivan haltioissani :) Toivottavasti ehdin pian kuvaamaan makuuhuoneen tännekin, onneksi valoa riittää aurinkoisina päivinä mukavasti työpäivien jälkeenkin.

Already a few months ago I made my first order to Sealoe Shop after looking at their posters for a while. It didn’t take long for me to choose the right one for our home though – The Coffee Guide is made for this coffee lover! I think it fits our decor perfectly :) We’ve actually got something else done here during the past days, because the chandelier I got from my grand father is finally up there! Hopefully I’ll have time to take some pictures soon, I absolutely love it!

16 thoughts on “Coffee Guide on the Wall

 1. Kaunis keittiö ja koko koti :) ihan sinun näköisesi. Oliko tuolta Sealoelta tilaus helppoa?:) tekisi itsekkin mieli! Niin kivoja julisteita

  1. Voi kiitos Anniina, olipa kivasti sanottu :) Tilaaminen oli kyllä tosi helppoa, ei mitään ongelmaa maksun tms. suhteen ja paketti tuli näppärästi Siwaan. Voin siis suositella!

 2. Hei, ihan muuta asiaa. Tiedän, että olet tarkka blogisi ulkonäön suhteen, mutta oletko huomannut, että tekstin fontti näyttää eri selaimilla ihan erilaiselta? Juuri nyt käytän Exploreria, mutta mielestäni Chromella fontti on paljon kauniimpi.

  1. Heippa Neelia! Enpäs olekaan huomannut, käytän itse aina Firefoxia, niin en ole itse juurikaan eri selaimilla blogia katsonut. Täytyypä kurkata vaikka työkoneella, miltä fontti näyttää, kiitos kun ilmoitit :)

 3. Voih, mä kiinnitin ihan ekana huomiota kuinka ihanan valoisa tuo keittiö onkaan kun siellä on noin isot ikkunat, aika luksusta :) pienet sisustusjutut tuo kyllä kummasti niin kivaa piristystä :)

  1. Isohko ikkuna on kyllä valoisuuden puolesta mahtava, ja näyttääkin nyt erityisen kivalta kun vehreät puut pilkistävät tuolta :) Ja juurikin näin, pienilläkin jutuilla saa paljon aikaan!

 4. Aivan ihana tuo juliste. ♡ Ja upealta näyttää muutenkin. Minulla olisi myös tarkoitus viikonloppuna laittaa hiukan sisustusta uusiksi. :)
  Ihanaa loppuviikkoa muru! :)

  1. Kiitos muru! Kivaa päästä sielläkin sisustuspuuhiin viikonloppuna, pienetkin jutut piristävät kummasti :) Ihanaa loppuviikkoa sinnekin!

 5. Sulla on aivan ihana tyyli! Mistä saat inspiraatiota sun asuihin ja tyyliin? Onko sulla jotain lempi blogeja tai muotilehtiä, joita seuraat/luet? :)

  1. Voi kiitos Emilia, miten ihana kuulla että tykkäät! :) Kyllä se tänä päivänä taitaa olla tuo some, josta itse ammennan suurimman osan inspiraatiosta, esimerkiksi Instagram, Pinterest ja blogit, joiden kaikkien suurkuluttaja olen. Muutamia omia suosikkiblogejani ovat mm. Strictly Style, Mariannan, Style Plaza ja Alexa Dagmar, ulkomaisista taas esim. ruotsalainen By Kiki ja Make Life Easier Puolasta. Ihan varsinaisia pelkkiä muotilehtiä ei juurikaan tule luettua, mutta esimerkiksi Trendistä pidän ja Elleä luen sillointällöin :)

 6. Oeee, that website!! <3 I saw so many nice posters, might order one for myself too. What's the size of your poster? I also read on the website that the frame is not included.. can you buy them on the website too or where did you find it? Thank you! :)

  xo Carian

  1. They have so many lovely posters! This one’s 40x50cm, I was about to buy the smaller one so it would look nice next to my coffee machine, but I kind of accidentally ordered this one :D I really like it this way thouhg! And yes, the frame isn’t included so I bought these black frames from a local department store here in Helsinki :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *