Cherry Trees & Oversized Blazer

Tuleeko teillä jo korvista vaaleanpunaisten kirsikkapuiden alla keikistelevät bloggaajat #cherryblossom tägeineen? ;) Ystäväni, jonka kanssa useimmiten kuvaamme asukuvat täällä Helsingissä oli kuullut Roihuvuoressa sijaitsevasta Kirsikkapuistosta, ja ryhdyimme heti suunnittelemaan, koska pääsisimme kuvaamaan tuonne hempeän kukkaloiston keskelle. Lopulta viikko sitten paikalle päästyämme (jolloin vielä fiilistelimme keksineemme omaperäisen paikan, hehe) oli sinne eksynyt muutama muukin, puisto kuhisi kirsikkapuita ihastelevia ihmisiä. Eipähän tarvinnut häpeillä kuvaamista, koska sitä harrasti jokainen muukin puistossa! Kumma kyllä edelleen nimittäin vähän vierastan ihmisten keskellä kuvattavana olemista, vaikka eipä sen pitäisi tänä päivänä olla enää niin erikoinen näky. Silti usein saa julkisilla paikoilla kameran edessä ollessa vähän kummaksuvia tai pitkiä katseita, mutta eikun hymyä takaisin!

Nyt kuitenkin itse asuun, joka oli ylläni viime viikonloppuna kaverini synttäreitä juhliessa. Luonnovalkoinen hieman reilua mitoutusta oleva bleiseri on suht uusi hankinta Lindexiltä. Kyttäsin tätä jo Vaasassa järjestetyn ostosillan aikaan valitakseni sen omaan asuuni, mutta bleiseriä ei ehtinyt tulla kauppoihin. Kuvittelin jo silloin bleiserin rentojen boyfriend-farkkujen kanssa, joten tässä vihdoin asu mielikuvista ihan luonnossa :) Nämä Liu Jo:n farkut ovat näkyneet täällä jo monissa kokonaisuuksissa, mutta minusta ne toimivat tässäkin tosi kivasti!

Cherrytrees7 Cherrytrees9 Cherrytrees5 Cherrytrees2 Cherrytrees6 Cherrytrees10 Cherrytrees11

Blazer / Lindex
top / Zara
boyfriend jeans / Liu Jo (giveaway)
bag / Mulberry
shoes / MICHAEL Michael Kors
sunglasses / Ray-Ban
watch / Tommy Hilfiger (giveaway)

A couple of weeks back my friend told me about a cherry tree park here in Helsinki, and last week we finally went there to shoot an outfit. This is definitely one of the prettiest places we’ve shooted at, I’m so glad we went there! The outfit is also something very me – a classic oversized blazer combined with relaxed jeans is one of my go-to outfits. I wore this last weekend when we we’re celebrating my friend’s birthday, and I felt myself really comfortable in it. That’s what’s very important for me, it’s a horrible feeling when you don’t feel comfy in your outfit and even the whole day can be ruined then.

This weekend will be all about relaxing after our first week at our summer jobs. It feels so good to sleep long and drink morning coffee without a rush! It takes time to get used to the new daily schedule, so I definitely need some sleep. Hope your weekend is going to be lovely too!

19 thoughts on “Cherry Trees & Oversized Blazer

 1. Ihana asu ja tuohon taustaan ei helposti kyllästy sen kauneuden vuoksi! :-)

  1. Kiitos Janette! Kiva kuulla, ettei siellä ole vielä kyllästytty, heh ;) On kyllä yksi kauneimmista kuvausmiljöistä!

 2. Kyllä muuten näyttää hyvältä! Itelläni on vieläkin ne täydelliset boyfriend-farkut hankkimatta, mutta näitä kuvia katsoessa alkaa taas tehdä mieli rynnätä farkkukaupoille :)

  1. Kiitos Pinja! Zarassa oli tosi paljon erilaisia vaihtoehtoja boyfriendfarkkujen saralla, kannattaa käydä kurkkaamassa :)

 3. Kieltämättä itsellänikin kävi mielessä, että “pitäiskö tuonne mennä kuvaamaan”, kun ekat kirsikkapuukuvat näki :D Nyt olen ehkä altistunut niille jo tarpeeksi muiden blogien kautta ;) Kauniit kuvat joka tapauksessa! Varsinkin tuossa viimeisessä olet todella kaunis! :) Ja valkoinen bleiseri on aivan ihana kesäksi. Olen etsinyt vastaavaa, joten pitääkin tsekata Lindexin valikoima…

  1. Hehe, ei kai! :D Yhtäkkiä näitä alkoi kyllä näkymään ihan rytäkällä blogeissa. Kiitos paljon Emmi! Mä tykkään tuosta bleiseristä hurjasti ja on ihanan kevytkin, käy ihmeessä katsastamassa tämä Lindexillä :)

 4. Nyt on kyllä pakko sanoa, että mielestäni toi bleiseri syö sun pienestä kropasta kaikki muodot. Muuten asu on ihana, mutta jotenkin toi vähän säkkimäinen bleiseri pilaa sen. En tarkoita tätä mitenkään ilkeästi, tuli vaan itselleni mieleen kun katsoin noita kuvia :)

  1. Ei mitään, makuasioitahan nämä pukeutumisjutut aina ovat! :) Minä taas tykkään vaihteen vuoksi löysemmän mallisesta bleiseristä, mutta kuten sanottua, ei varmasti miellytä jokaisen silmää.

 5. Ihana asu ja ihania kuvia Jonna! :) Tuo bleiseri näyttää tosi hyvältä, onko se vähän ohuempaa kangasta kun laskeutuu niin kivasti?

  1. Kiitos Linda! :) Se on juurikin ohuempaa ja vähän “liehuvampaa” matskua kuin bleiserit tavallisesti, laskeutuu minustakin ihanasti.

  1. Kiitos paljon ihana Anne! Eikun ensi vuonna sitten uutta yritystä, on kyllä näkemisen (ja kuvaamisen!) arvoinen paikka :)

 6. Onpa upea paikka! Haaveissa siintää päästä joskus Japaniin kirsikkapuiden kukkimisaikaan, mutta ehkä ensi vuonna voisi paikata sitä Helsingin visiitillä. :)

  1. Eikö – omin silmin koettuna vielä upeampi! Ei varmastikaan voi edes verrata Japaniin, mutta jos ei ihan niin kauas pääse lähtemään, niin oiva vaihtoehto nähdä kukkaloisto ;)

 7. Voisitko tehdä sellaisen postauksen missä vaihe vaiheelta esität arkipäiväsi perus meikki- ja hiusrutiinit? :)

 8. Ihania kyllä nuo kirsikkapuut – kukkisivatpa ne vähän pidempään vielä! :)
  Onko muuten valotuksesta kiinni, mutta näissä kuvissa solisluusi jotenkin oikein osuvat silmääni – ethän ole kovasti kaventunut? :o
  Ja kiitos kynsilakkavinkkisi, kävin hakemassa oman Too too hot:ini ja aiai, kyllä on kuumat kesäkynnet nyt omissakin tassuissa ;) (vielä kun se aurinko paahtaisi päälle..)

  1. No niinpä, olisi ihana päästä ihastelemaan noita myöhemminkin kesällä! En ole kyllä laihtunut, joten varmaan vain tulee tässä esiin, joskin aika näkyvät ne ovat aina itselläni olleetkin :) Kiva kuulla että kynsilakkavinkistä oli hyötyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *