Breakfast Is Served

Viikonloppuja osaa kyllä työssäkäyvänä arvostaa ihan eri tavalla kuin opiskelijana. Toki silloinkin saa usein nukkua hyvällä omatunnolla pitkään ja viettää laiskaa päivää, mutta perus toimistotyöläisen arkiviikon jälkeen lauantai- ja sunnuntaiaamut tuntuvat erityisen makoisilta. Kellon ei tarvitsekaan piristä seitsemän aikoihin (onneksi itse saan työaamuina nukkua niinkin pitkään!), eikä pidä sännätä suihkuun pää kolmantena jalkana juoden aamukahvit vasta toimistolla pöydän ääressä. Nautinkin tästä vapaasta sunnuntaista aivan täysin rinnoin!

Sunnuntaiaamu3 Sunnuntaiaamu1

Laitoimme tänään kuitenkin kellon soimaan kymmenen jälkeen, jotta päivä ei menisi ihan hukkaan pelkästään nukkuen, niin paljon kuin (yli)pitkiä unia rakastankin. Suunnitelmissa oli myös valmistaa herkkuaamiainen ensimmäisen yhteisen vapaa-aamun kunniaksi täällä Helsingissä :) Eikun siis aamulla uuni päälle ja croissantit paistumaan munien ja pekonin lisäksi! Ripauksen luksusta aamiaiskattauskeen tuo Balmuirilta saatu tummanruskea nahkainen tarjotin, josta tulee fiilis kuin nauttisi aamupalaa jossakin hienossa hotellissa oman kotikolon sijaan. Nahkaisessa tarjottimessa on myös se kiva puoli, ettei sitä tarvitse piilottaa kaappiin, vaan se toimii muuten ihan sellaisenaan sisustuselementtinä.

Sunnuntaiaamu2 Sunnuntaiaamu4

Ensimmäinen työviikko on siis takana päin, ja nyt on onneksi viikonloppuna ehtinyt latailla akkuja taas pian alkavaa arkea varten. Tänään ei ole sen kummempia suunnitelmia kuin siivota koti yhdessä kuntoon, käydä ehkä salilla ja vain olla ja möllöttää. Eipä sitä juuri muuta tarvitse sunnuntaina tehdäkään :) Ihanaa päivää kaikille!

What a pleasure to start Sunday morning with a breakfast like this! I’ve already missed these lazy mornings, but luckily we’ve got weekends. I guess you can appreciate mornings like this more when you usually tend to sip your coffee at the office. Warm croissants and fresh berries tasted so good! And how about that amazing leather tray we got from Balmuir? Everything looks so luxurious served on it :) Hope you have a lovely Sunday!

9 thoughts on “Breakfast Is Served

 1. Aivan ihanalta näyttää tuo teidän aamupala. :) Aivan upea tarjotin. ♡
  Kyllä arkityöläinen nauttii hurjasti viikonlopusta. Jos se on aivan täynnä ohjelmaa, on olo maanantaina uupunut. Nyt on ollut melko rauhallista ja olo on levännyt. Valmiina tälle keväälle viimeiseen rutistuksiin. :)
  Aurinkoista sunnuntaita muru!

 2. Ihanat noi tyynyt! Saanko udella, että mitä tyynyjä suosittelet ja ootko mistä ostanut noi tyynyliinat? kauniit myös noi pussilakanat <3

 3. Nam! Upea tarjotin, saako noita jostain netti kaupasta :)
  Viikonloput eivät mulla ainakaan ole pitkään aikaan tuntuneet miltään, kun ei ollut koulua eikä työtä, nyt on työtä mutta sitä on myös viikonloppuisin, en kyllä valita tällä hetkellä! ;-)

 4. A perfect Sunday start with a perfect breakfast ( if you ask me aha).
  Just take time to appreciate the little things just before to start a new week :)

  Love from Brussels,
  Jenn

 5. Ihana tarjotin ja herkullisen näköinen aamupala! :)

  Tällä hetkellä olen työtön joten viikonloput eivät eroa arjesta, mutta varsinkin kaksivuorotyössä ne satunnaiset vapaat viikonloput oli ihan luksusta, kun oli välillä kaksi vapaapäivää putkeen. :D Tuolloin niitä osasi arvostaa vielä enemmän kuin myöhemmin toimistotyössä, jolloin jokaviikkoinen vkl-vapaa oli itsestäänselvyys. Toki mukaviltahan ne viikonloput vapaapäivineen silloinkin maistuivat. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *