Answers to Your Questions pt. II

Tässä tulisi vihdoin toinen osa kysymyspostaukseen esitettyihin kysymyksiin. Pahoittelut, että tämän julkaiseminen on venähtänyt! Kiitos vielä kaikille teille fiksuista kysymyksistä, näihin vastaili mielellään :) Kuvituksena taas edellisen postauksen tapaan Pariisikuvia, ei kai niistä voi koskaan saada tarpeekseen?

Here’s the second part of the Q&A -post, you’ll find the questions in English at the end of the post! Sorry for it took for so long to publish this one. Once again thank you for the questions you left, it was a pleasure to answer to these :)

Muoti & kauneus:

Lempi vaatekappale tällä hetkellä?
– Hyvin istuva jumpsuit, joka pelastaa juhla-asukriisit. Viihdyn haalarissa mekkoja huomattavasti paremmin, sellainen yllä tulee aina itsevarma fiilis!
Oletko mielestäsi eettinen kuluttaja? Onko eettisyys tärkeää sinulla?
– Jossain määrin kyllä. En pidä suunnatonta hamstraamista ja kulutushysteriaa järkevänä, ja pyrin itsekin pohtimaan hankintojani aina suht tarkkaan. Minulla on paljon vaatteita ja kenkiä, jotka ovat useita vuotta vanhoja, mutta yhä hyvässä kunnossa ja ahkerassa käytössä. Olen eettinen kuluttaja myös siinä mielessä, että huollan vaatteita ja asusteitani ja saan ne näin kestämään pitkään, lisäksi kierrätän eteenpäin vaatteet, joita en enää käytä. Tiettyjä eettisiä periaatteita minulla myös on, esimerkkinä taannoisen angorakohun myötä jätin kaikki angoravillaiset vaatteet kauppaan. Varmasti on kuitenkin liuta minua eettisempiä, jotka ostavat harvemmin ja harkitummin ja varmasti pärjäisin vähemmälläkin kuluttamisella.
Kevään must have tuotteet?
– Klassinen trenssi, boyfriend-henkiset farkut, tennarit tai citylenkkarit – näin muutamia omasta mielestäni kivoja kevätjuttuja mainitakseni. Parasta näissä on, että ne toimivat paitsi keskenään, myös todella monissa erilaisissa asuissa, oli kyse sitten sporttisesta tai klassisesta tyylistä!
Seuraava laukkuhaaveesi?
– Juuri kerroinkin laukkutoiveistani, ja luulen seuraavan hankintani olevan joko väripilkku Mulberryltä Bayswater Clutch Wallet punaisena, tai Givenchyn Mini Antigona mustana.
Pahin tyylimoka?
– Yleisesti puhuttuna liikaa paljastaminen – minusta olisi hyvä muistaa sääntö, että paljastaa esimerkiksi joko hieman yläkroppaa tai alakroppaa. En siis pukisi esimerkiksi croptopia lyhyiden shortsien tai hameen kanssa, jotta säilyy tasapaino ja jotain jää myös arvailun varaan.

Mitä meikkejä ilman et pärjäisi?
– Tärkeimmät meikkituotteeni ovat jokin pohjatuote epätasaisen sävyistä ihonväriäni tasoittamaan, kulmaväri, peiteväri silmänalusille sekä jotain raikasta väriä huuliin. Näillä pärjää jo varsin pitkälle!
Paras laukkuhankintasi?
– Mulberryn Alexa. Olen kahden vuoden ajan käyttänyt laukkua niiin paljon, enkä ole katunut sen hankkimista hetkeäkään. Lisäksi sain sen silloin huomattavasti nykyistä hintaa edullisemmin lentokentältä, joten hyvä ostos siinäkin mielessä.
Vaate jota et pukisi yllesi/ käyttäisi ikinä?
– Legginsit tai muut vastaavat ohuet lörpäkkeet housuina ilman pidempää puseroa. Juoksutrikoot niihin sopivassa ympäristössä on tietysti asia erikseen!
Pahin meikki- tai pukeutumismoka?

– Meikkimokana yleisesti ottaen koko väripaletin sutiminen kasvoille, yleensä mieluummin korostaa joko silmiä tai huulia. Itse taas muistan vielä, kuinka yläasteella tuli käytettyä aivan liian tummaa meikkivoidetta, jota ei tietenkään oltu edes yritetty häivyttää kaulaan, hyh. Omana pukeutumismokanani taas muistan yhä elävästi seiskaluokan ensimmäisen päivän, jolloin tulin kouluun kokovaaleanpunaisissa. Oh yes I did.
Mistä saat inspiraation pukeutumiseen?
– Saan inspiraatiota milloin mistäkin, hyvin usein esimerkiksi Pinterestistä, muiden samankaltaisen tyylin omaavien blogeista, Instagramista, kadulta…
Mitkä on sun vaatekaapin kulmakivet?
– Näin pähkinänkuoressa muutamia kulmakiviä; istuva bleiseri, laadukas t-paita, hyvät farkut sekä yksinkertaisina että boyfriend-versioina, jokin laadukas neule kuten kasmirneule, keveät nätisti laskeutuvat puserot… Nämä ovat kaikki sellaisia hyviä perusvaatteita, joita voi helposti yhdistellä keskenään ja luoda erilaisia asuja.
Jos pitäisi valita yksi laukku (täydellisestä) laukkukokoelmastasi loppuelämäksi, minkä valitsisit?
– Jukra, vaikea! Alexa on ehkä suosikkini kaikista laukuistani, mutta loppuelämäksi asti se voisi olla vähän pieni useimpaan tilaisuuteen, joten ehkä sitten käytännöllisyyttä ajatellen Neverfull.
Mitkä asiat tekevät ihmisestä huolitellun ja tyylikkään näköisen?
– Huoliteltu olemus lähtee kokonaisuudesta, siitä ettei kulje tuhruisissa vaatteissa tai on edes vilkaissut peiliin ennen uloslähtöä. Aina ei tarvitse olla päästä varpaisiin tiptop, eivätkä esimerkiksi lohkeilleet lakkaukset tee kenestäkään huolittelemattoman näköistä. Yleisesti ottaen tyylikkään näköiseksi tekee mielestäni se, miten vaatteet ja itsensä kantaa.

Minä:
Mitkä asiat auttaa sua rentoutumaan?
– Tiedostan olevani huono vain oikeasti rentoutumaan ja olemaan selailematta samaan aikaan vaikka puhelinta tms, aina päässä pyörii samaan aikaan kuitenkin jotain. Parhaiten rentoudunkin varmaan ystävien, perheen tai poikaystävän seurassa jutellen tai ihan vaan ollen. Hyvä keino rentoutua on myös urheilu – esimerkiksi salilla pystyn keskittymään täysin siihen hetkeen ja korvissa pauhaavaan hyvään musiikkiin, siinä ei paljoa tule mietittyä mieltä painavia asioita.
Moneltako menet yleensä nukkumaan?
– Ihan liian myöhään! Yleensä 11-12 aikoihin, liian usein se kuitenkin venähtää tuonne puoleenyöhön.
Olisi myös kiva kuulla, miten polkusi kohtasivat nykyisen poikaystäväsi kanssa ja miten löytää sen oikean?
– Tapasimme toisemme yliopistossa saman kaveriporukan kautta. Polkumme kohtasivat lopulta aika yllättävästi ja olenkin sitä mieltä, että “sen oikean” löytää silloin kun sitä vähiten odottaa! Ikinä ei siis voi tietää, mistä sen rakkaan löytää. Kliseistä, mutta ainakin omalla kohdallani totta :)
Tiesitkö heti että hän on se oikea?
– Alussa olimme kavereita, mutta sitten tapailuvaiheessa tiesin hyvin nopeasti, että nyt on löytynyt jotakin ainutlaatuista! Meillä menee niin monet mieltymykset, huumori, arvot ym. yks yhteen, etten kyllä voisi löytää toista samanlaista <3
Sun top5 paheet? (herkuissa;))
– Mulla menee aina vähän kausittain, mikä herkku vetoaa eniten, mutta sanotaan tämän hetkisistä Kartanon perunalastut balsamicon makuisina, Pätkikset (sekä Dacapo, vaikka kaikki muut sanovatkin sitä aina “mummosuklaaksi” :D), Classicin minttusuklaajäätelö, kahviloiden kakut tai korvapuustit, lakut.
Ikea vai Jysk?
– Molempia löytyy kotoa, mutta sanotaan monipuolisuuden vuoksi Ikea.
Musta vai valkoinen?
– Valkoinen. Se on aina kuulunut lempi”väreihini” niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin.
Kaakao kuumana vaai kylmänä?
– Ehdottomasti kuumana ja parhaimmassa tapauksessa kermavaahdolla, kiitos!

Lempparein tv-sarja ikinä?
– Pakko sanoa Frendit! Niin loistavat hahmot, jotka jaksavat naurattaa yhä monen katsomiskerran jälkeen. Juuri katsottiin kesällä kaikki jaksot alusta asti ja sitä naurun määrää.
Mikä tee maku?
– Nordqvistin vihreä tee mansikan makuisena.
Miltä sun unelmien päivä näyttäisi?
– Ei tarvitsisi herätä aikaisin, vaan saisi köllötellä pitkään sängyssä kullan vieressä. Söisin jonkin ihanan aamupalan kotona tai vaihtoehtoisesti jossakin kahvilassa. Aurinko paistaisi, eikä tarvitsisi murehtia mitään pieniä tai suuria asioita. Viettäisin päivän rakkaiden ihmisten ympäröimänä aamusta iltaan!
Minkälaisia ruokia syöt arkisin?
– Ihan tavallisia, sanotaanko näin. Jos en ole koululla syömässä lounasta, teen kotona päivällä usein esimerkiksi täytetyn munakkaan. Päivälliseksi sitten useimmiten kanaa tai kalaa, joskus myös jauhelihaa, lisukkeena pastaa, bataattia ja muita juureksia, couscousta, salaattia… Joskus teen myös herkullisia pastoja, kuten pinaattipastaa, tomaattimozzarellapastaa tms.
Lempi alkoholijuoma?
– Valkoviini, drinkeistä taas mojito.
Lempi limu?
– Cocis Zero! En voi sietää Pepsi Maxia, hyh.

Helsinki vai Vaasa?
– Kyllä se on Helsinki, joka vie voiton epäilemättä. Vaikka Vaasa on mahtava opiskelukaupunki, tulee Helsinki aina olemaan rakas kotikaupunkini! Siellä on myös perhe ja pitkäaikaiset ystävät, ja Helsingissä näen itseni asumassa myös tulevaisuudessa.
Pidätkö kissoista?
– En voi sanoa etten pitäisi, mutta kyllä koirat ovat ehdottomasti lähempänä sydäntäni. Kissat ovat arvaamattomampia ja huomattavasti itsenäisempiä, läheisyyttä kaipaavat sylikoirat ovat minun juttuni ;)
Kuka on julkkisihastuksesi? (miespuolinen!)
– Kliseisesti mutta todenmukaisesti Ryan Gosling – selityksiä tuskin tarvitaan ;)
Entä nainen?
– Viimeksi tulikin jo mainittua Suitsin Rachel eli Meghan Markle – uskomattoman kaunis nainen!
Paras brunssipaikka Helsingissä?
– Nyt en ole aikoihin käynyt ihan kunnon brunssilla Helsingissä, mutta muutamia kivoja mainitakseni perinteinen Fazer, La Torrefazione, Café Deli Maya.
Lempituoksusi?
– Hajuvedestä puhuttaessa Viktor&Rolfin Flowerbomb, joka on ollut mieleeni ihan nuoresta asti. Tuoksuna yleensä rakastan vasta-avatun kahvipaketin tuoksua, aina pakko nuuhkia sitä!
Millä herkuttelet?
– Olen aikamoinen herkkupeppu ja ylempänä luettelinkin jo suurimmat paheeni. Suklaa taitaa useimmiten olla se, jolla herkuttelen!
Noudatatko jotakin ruokavaliota?
– En noudata, syön aika lailla sitä mitä tekee mieli pyrkien kuitenkin syömään terveellisesti ja “maalaisjärjen” mukaisesti.

Tunsitko poikaystäväsi entuudestaan?
– Tunsin samasta koulusta.
Unelmiesi lomamatka?
– Lomakohde, jossa yhdistyisi auringon palvominen, kaupungin näkeminen, nähtävyyksiä, kahviloissa ja ravintoloissa istuskelu, tunnelman nauttiminen ja erilaiset aktiviteetit. Saa ehdottaa kriteereihin sopivaa kohdetta, heh ;)
Paras suomalainen ja ulkomaalainen artisti?
– Suomalaisista iskee hyvin monet erilaiset aina Haloo Helsingistä Sanniin ja Kaija Koohon, ulkomaalaisista taas ei ole oikeastaan mitään suosikkia, mutta esimerkiksi John Legend.
Koska seurustelit ensimmäisen kerran?
– Olisinkohan ollut 15-16 -vuotias.
Millaista musiikkia kuuntelet?
– Hyvin laidasta laitaan! Tykkään niin suomipopista kuin menevästä ja letkeästä “radiomusiikista”. Jälkimmäistä tulee kuunneltua ehkä eniten, koska pääasiassa kuuntelen musiikkia salilla.
Ootko perfektionisti?
– Joidenkin asioiden suhteen kyllä, esimerkiksi valokuvien suhteen olen aika perfektionisti. Toisaalta taas en tosiaankaan pyri aina täydellisyyteen esimerkiksi arvosanojen tai vaikka kodin siisteystason suhteen.
Mitkä on sun oudot tapasi?
– En lähes ikinä syö keitetyn kananmunan keltuaista, tekstaan viestit yhdellä sormella kuten älypuhelimiin vasta tutustunut äitini, raivostun hyvin herkästi ratin taakse päästessäni.
Lempireseptisi?

– Pinaattipasta on yksi suuri rakkauteni! Lisäksi se on helppo tehdä, joten siitäkin syystä suosikkini, heh.
Käytkö usein salilla?
– Käyn salilla 3-4 kertaa viikossa.
Tulevan kesän odotetuin juttu?
– Se, että muutamme poikaystäväni kanssa yhdessä kesäksi Helsinkiin saman katon alle. Olen siitä niiin onnellinen!
Minne haluaisit matkustaa juuri nyt, jos saisit lähteä heti minne vaan?
– Ehdottomasti rapakon toiselle puolen Jenkkeihin, sillä en ole koskaan ollut Euroopan ulkopuolella.
Missä kaupungissa haluaisit tulevaisuudessa asua?
– Tulevaisuudessa näen itseni asumassa Helsingissä, joka on kuitenkin kotikaupunkini. Aionkin palata sinne viimeistään maisterivaiheen jälken, senkin kun suoritan näillä näkymin täällä Vaasassa.
Vinkkisi sydänsuruihin eron jälkeen?:)
– Asenteella on jo suuri merkitys, itse uskon siihen että kaikella on tarkoituksensa ja tämä mentaliteetti on tähän asti elämässä vienyt aina eteenpäin. Koita ajatella asian positiivisia puolia ja sitä, että nurkan takana voi odottaa jotakin parempaa. Lisäksi ei pidä jäädä kotiin suremaan, vaan tukeutua ystäviin ja läheisiin, sitä varten he ovat olemassa!
Entä mitkä ovat elämäsi top.3 materialistista unelmaa?
– Omakotitalo, Pradan Saffiano Tote, kihlasormus. Tulipas siinä hyvin eri skaalasta ;)

Opiskelu, työ & blogi:
Koulunkäyminen vai työnteko?
– Yleisesti puhuttaessa kannatan opiskelemista, jotta tulevaisuudessa on enemmän mahdollisuuksia edetä uralla. Jos taas haetaan sitä, kumpi on omasta mielestäni mieluisampaa, niin todella vaikea sanoa, koska molemmissa on puolensa. Opiskeluelämä on ihanan huoletonta, kun saa pääasiassa päättää itse päivärytminsä ym., mutta toisaalta stressi painaa välillä vähän liikaakin. Töissä taas päiväsi on se tavanomainen toimistoaika, jonka jälkeen voit jättää työt työpaikalle ja pyhittää loppupäivän vapaa-ajalle, versus siis opiskellessa jolloin hommia tehdään välillä yömyöhään. Toki tilanne voi olla erilainen tulevaisuudessa vakinaisessa työssä, mutta näin omaan tämänhetkiseen tilanteeseen verraten :) Opiskeluvuoden jälkeen on kyllä tosi virkistävää päästä kesätöiden pariin ja saada hieman vaihtelua!
Onko kauppatieteiden opiskelu yliopistossa kuinka teoreettista? Eli saako kaikkien teorioiden lisäksi myös käytännönläheisempää tietoa?
– Onhan se pääasiassa aika teoreettista, yleensä ainakin puhutaan kuinka ammattikorkea on käytännönläheisempi kuin yliopisto. Minusta on kuitenkin kiva, että meillä johtamisessa on välillä sellainen käytännönläheisempikin touchi ja asioista saa konkreettisia esimerkkejä yms. Näin esimerkkinä eräällä kulttuuria käsittelevällä kurssilla saimme kuvaa siitä, miten kulttuuri vaikuttaa ihan konkreettisesti työympäristöön ja käytäntöihin.
Jos vertaa yliopistossa opiskelua lukio-opiskeluun, kuinka rankkaa se on?
– Yliopistossa opiskelu on kyllä rankempaa kuin lukiossa. Itsekin huomasin sen siinä, ettei lukiossa pärjätäkseen tarvinnut ehkä tehdä ihan niin paljoa töitä, jolloin ensimmäinen vuosi täällä meni vähän hakien sitä oikeaa tekniikkaa sekä tarvittavaa opiskelumäärää. Olet myös itse vastuussa omasta oppimisestasi, mikä on toisaalta rankempaa, toisaalta taas vapauttavaa.
Mitä aineita kirjoitit yo-kirjoituksissa ja mitä niistä sait?
– Terveystieto L, pitkä ruotsi E, äidinkieli E, englanti M, lyhyt matikka C.
Miten luit pääsykokeisiin?
– Aloitin tammikuussa, jolloin valmennuskurssi oli hyvänä apuna lukemisen suunnitteluun. Kirjasin ylös joka päivä luetut tunnit, mikä oli hyödyllinen tapa pysyä kartalla aikataulusta. Meille annettiin tavoitteeksi päästä 500:aan lukutuntiin ja siihen päästiin! Lukiessa tein ahkerasti muistiinpanoja, loppuajasta kertasin myös kätevien muistikorttien avulla yksittäisiä tärkeitä asioita.
Mitä kameraa ja objektiiveja käytät?
– Kuvaan sekä Nikonin täysikennoisella D750:llä, sen kanssa 24-105mm sekä asukuvissa usein käytetty 85mm. Lisäksi kuvaan myös Olympuksen PEN Lite E-PL7:lla, sen kanssa 45mm, 25mm sekä 17mm.
Pakkaatko kuvia ennen blogiin laittoa? Ja jos pakkaat niin mihin kokoon?
– Pienennän kuvat aina leveydeltään 720px.
Millä muokkailet sun kuvia?
– Adobe Photoshop CC:llä, sillä puran raakakuvat, säädän valoitusta, terävyyttä, kontrastia ym, sekä teen tällä myös kollaasit ja tekstit kuviin. Instagram-kuvia taas muokkaan useimmiten Rookiella tai VSCOcamilla.
Tulevaisuuden urahaaveet?
– Edellisessä postauksessa sivusinkin näitä jo hieman. Rahoitusala kiinnostaa tällä hetkellä kovastikin ja ainakin kesätyön perusteella viihdyn siinä ympäristössä mainiosti, uskoisin myös sopivani hyvin esimiestehtäviin. Toivon pystyväni tulevaisuudessa etenemään urallani, saavuttamaan tavoitteita ja kehittämään itseäni.

In English:

What or who inspires you? Why?
– It depends on what kind of inspiration we’re talking about. When it comes to fashion I’m inspired by people, who have found their own style and carry their clothes and themselves with dignity. In genreally I’m inspired by people who do what they love, dare to make brave decisions and work hard for their goals. That gives you strength to pursue your own goals in life!
Who are your favorite blogger?
– From foreign ones my favourites are Gal Meets Glam, With Love from Kat and By Kiki.  Among Finnish blogs some of my favourites are Strictly Style, Alexa Dagmar, Style Plaza and Mariannan. Here are a few!
What’s your definition of happiness?
– It’s waking up everyday and loving what you do and the people around us! Happines is also about very small things, such as having breakfast with your love, clean sheets, coffee moment with your friends and so on.
How tall are you?
– I’m 160 cm, so not that tall ;)
What kind of music do you like?
– I have a very varying music taste. I like listening to David Guetta, Calvin Harris and so on, but also for example Coldplay, John Legend, Mumford & Sons, Ellie Goulding.. I’m not that picky when it comes to music – I usually like what’s playing on the radio!
Which is your favourite subject (course) at university?
– Management is my major and I’ve really liked for example a course called Cross Cultural Management. It was really interesting to learn more about different cultures and their manners in business life.
Which country would you like to visit the most?
– I’ve never been outside Europe, and visiting USA is one of my travel dreams at the moment.
Do you speak any languages besides English and Finnish?
– In addition I speak Swedish quite fluently, I’ve also studied French in high school, but I can’t say I would remember that much of it :D Maybe I’ll be able to refresh my memory during my student exchange in Marseille.

What are your favourite stores?
– Zara, Mango and Massimo Dutti are probably my favourites.
Which foundation, blush and mascara do you use at the moment?
– I use a few different kind of foundations, but my current favourites are BareMinerals mineral foundation in Light and Lancome Teint Miracle. Actually I don’t use a blush that often, because my cheeks are quite red naturally, haha! I just took back lash extensions, but before that I used Lancome Grandiose, which was a really good mascara.
What’s on your top-5 bucket list?
– Actually I don’t have any specific bucket list, but to name a few of my goals in life I want to create a family with my love, succeed on my career, travel as much as I can and to be able to enjoy life to the fullest every day!
What’s your biggest fashion success? And fail (can’t imagine any haha)?
– Hard to define a succes.. Maybe I’d say buying my babyblue coat last year, I really hesitated on it back then wondering whether I’ll wear it often enough, but I still love the coat! And to name one fail I have to tell you, how in the beginning of junior high on my first day as a seventh grader I came to school wearing pink from head to toe. Imagine that! :D
What’s your morning routine? And what do you usually do in the evening?
– My morning routines are pretty simple, I wake up (usually after snoozing a few times – a bad habit! :D) and grab my phone at first to browse through my blog, e-mail and Instagram. I Then I move to kitchen to make coffee and breakfast, which is usually greek yogurt with berries or fruits or some bread, I also always have my laptop next to me on breakfast. On busy mornings I just wash my face after waking up, get myself ready and eat a quick breakfast when I’ve put my makeup on. In the evening we tend to watch something with my boyfriend before going to bed and eat evening snack at the same time. We also have a habit brushing our teeth always together!

23 thoughts on “Answers to Your Questions pt. II

 1. Hei Jonna!
  Olisikohan mahdollista saada sen Pinaattipastan ohjetta? Kuulostaa niin hyvältä.
  Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

 2. Taas sen maintisen, ihanaa näitä lukea, kun tuntuu että oppisi tuntemaan sinut “vieläkin” paremmin!
  Oot vaan niin huippu<3

  Hahahahaa, tahtoisin niin nähdä sinut siinä kokovaleanpunaisessa… :D:*

  1. Hih, te olette huippuja kuulkaa! Ihana jos tykkäsit tästä :) Hahah, sain kaverilta aamulla räkänauruisen viestin hänen luettuaan tämän postauksen, sain myös lisää kuittia yläasteaikaisesta pukeutumisestani!! :D

 3. Ihan paras postaus! Oon seuraillut blogiasi jo useamman vuoden ja tämän postauksen oot taas himpun tutumpi :)

  1. Voi tosi kiva kuulla, kiitos ihanasta kommentista Anni! Mieletöntä, että olet ollut jo noin pitkään matkassa mukana :) Toivottavasti pysyt jatkossakin!

 4. Ai en tiennytkään, että kuvaat Nikon 750D:llä! Se on nimittäin kamera, joka on hilautumassa mun haavelistalle uuden kameran suhteen. Olen vähän nimittäin himoillut Canon 6D:tä, mutta tosiaan nyt tuosta Nikonista olen kuullut paljon hyvää. Jossain vaiheessa olisi kiva upgreidata kamera nimittäin. Oletko ollut tyytyväinen tuohon Nikoniin?

  1. Kyllä vaan! D750:tä en olekaan esitellyt täällä muuten kuin sivulauseessa joskus, joten jäänyt varmasti huomaamatta. Sain sen joskus viime syksynä testiin, minkä jälkeen jäin Nikonin haaviin ihan totaalisesti ja myöhemmin hankin rungon itselleni. Käytin tätä ennen Canonin 5D Mark III:ta, joka oli vähän turhankin ammattilaisrunko omaan käyttööni, ja tämä Nikon on ollut kyllä ihan mahtava. Hieman kevyempi runko ja pelannut kaiken kaikkiaan kuin unelma, plussaa vielä kätevästä Wifi-mahdollisuudesta. Voisin jossain vaiheessa tehdä vähän kattavampaa postausta tästä, mutta voin kyllä todella lämpimästi suositella! :) Myös Mona’s Daily Style-blogin Mona on kuvannut tällä nyt muutaman kuukauden, kannattaa käydä lukemassa myös hänen mietteitään.

   1. Joo aiemmin en ole noteerannut tuota kameraa mitenkään erikoisena tai kiinnostavana. Olen ollut vannoutunut Canon-tyttö. Nyt kuitenkin Annika O kirjoitti siitä sellaisia ylistyssanoja, että mielenkiinto heräsi ja sen jälkeen olen huomannut, että se on monella käytössä. Myös Mariannan Nikonilla otettuja kuvia olen ihastellut pitkään, Nikon kun tuntuu piirtävän epätarkat alueet tosi kauniisti. Lisäksi Annika mainitsi hyvästä tarkennuksesta, mulla ainakin on pieniä ongelmia oman Canonin kanssa juuri tarkennuksen suhteen 50 mm f1.8 linssin kanssa…

    Olisi kiva lukea postaus tästä aiheesta sun blogista, pitääkin myös käydä tarkemmin lukemassa Monan juttuja aiheesta! :)

 5. Tuli noista lomakohteista mieleen, että Barcelonassa ja Lissabonissa ainakin onnistuu erilaisten lomien yhdistäminen :)

  1. Barcelonasta kirjoitinkin täällä hetki sitten, kävimme siellä yhtenä päivänä Espanjassa ollessamme ja en ihan syttynyt kaupungille ainakaan noin nopealla käynnillä. Ehkä sille täytyy kuitenkin antaa uusi mahdollisuus, olisi tosiaan mainio paikka yhdustää sekä ranta- että kaupunkiloma :) Lissabonissakin olisi ihana joskus käydä!

 6. Tosi kivoja kysymyksiä ja etenkin sun vastaukset on ihan huippuja! Oot tosi aidon olonen ihminen :) saanko kysyä millä kameralla ja objektiivilla noi tässä postauksessa olevat pariisin kuvat on otettu ?:)

  1. Voi kiitos Roosa, ihanasti sanottu! Tämän postauksen kuvat on otettu tuolla Nikonin D750:llä sekä muistaakseni 24-120 -objektiivilla. Esimerkiksi taannoisen Barcelona-postauksen kuvat taas on otettu Olympuksen E-PL7:lla ja 17mm:llä :)

 7. Nyt on pakko vähän valittaa. En ollu koskaan aiemmin kuullut tuon makuisista Kartanon perunalastuista, lähin kauppaan ja oli sit pakko ettiä semmoisia käsiini. Nyt oon koukussa. Tää on kamalaa.

  1. Hahah eikä! Pahoittelut vaan ;D Ja valitusta takaisin – nyt tuli ihan hillitön himo niihin!!

  1. Kaikennäköistä, heh! Näin pähkinänkuoressa treenailen nelijakoisesti käyden läpi koko kropan, ihan perusliikkeitä suurilta osin :)

 8. Mua niin hymyilytti tuo kokovaaleanpunainen päivä. Itse menin yläasteella kouluun kokopunaisessa ja muistan ikuisesti sen hetken, kun astuin luokkaan… So bad… Häpeä muistuu mieleen pelkästä ajatuksesta :::D

  1. Hahah, ihanaa että joku muukin on luottanut tällaiseen päästä varpaisiin -trendiin :’D Sain tämän jutun jälkeen kuulla muitakin häpeää nostattavia pukeutumismuistoja ystäviltäni! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *