White Coat

Ilmat ovat lämmenneet täällä Vaasassakin jo sen verran, että kevättakit on saanut jo kunnolla käyttöön. Maanantaina lähtiessämme käymään keskustassa olin jo vähällä laittaa ballerinat jalkaan, mutta ystäväni kuitenkin toppuutteli, ettei nyt ihan vielä ole niiden aika. Höh, kovin kauaa tässä ei enää malttaisi odotella ballerinakauden korkkaamista! Ballerinoja tai ei, oli ylläni kuitenkin pari keväistä hankintaa, jotka ovat vilahtaneet täällä aikaisemmin ohimennen.

Sain lahjakortin Lindexille heidän kanssaan tekemästäni yhteistyöstä, ja tämän Holly&Whyte -malliston valkoisen keveän takin bongattuani tiesin heti aikovani ostaa sen. Netistä koot olivat jo loppuneet, mutta onneksi täältä Vaasasta kokoja löytyi tuolloin vielä. Tätä on tullut käytettyä niin tennareiden kuin tässä asussa nilkkureidenkin kanssa, joten monipuolinen vaatekappale kyseessä. Maanantaisessa asussa jatkoin vielä raikasta linjaa By Malene Birgerin keveän huivin muodossa. Vaaleat vaatteet ovat kyllä vaarallisia kaltaiselleni sottapyttyherkälle. En ymmärrä miten onnistun lähes poikkeuksetta aina suklaata syödessäni tuhrimaan vaatteet, ja takki yllättäen saikin heti vähän osumaa suklaalevystä lennolla Barcelonasta Helsinkiin. Hiukan jännitti, kun pysähdyimme maanantaina myös kevään ensimmäisille jäätelöille, selvisin kuitenkin suklaasoftiksesta ilman tuhruja ;)

Coat / Lindex Holly&Whyte
Scarf / By Malene Birger (find here*)
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Sunglasses / Ray-Ban
Bracelet / Tommy Hilfiger (giveaway)

*mainoslinkki / commercial link

14 thoughts on “White Coat

 1. hah kuinka hymyilytti tekstiä lukiessa – itse kun olen korkannut ballerinakauden jo melkein kuukausi sitten! tosin tässä asiassa olenkin se joukkomme rämäpää, jonka on aina pakko pitää ballerinoja melkein lumen tuloon asti ja joka kaivaa ne esiin heti kun tiet ovat edes suunnilleen lumettomia :D

  1. Voi, uskaltaisipa täälläkin jo! :D Yleensä minäkin vetäisen ballerinat jalkaan ensimmäisten joukossa, mutta täällä lämpöasteissa en ole ihan vielä uskaltanut. Muistan viime kesänäkin, kun oli kauheimpina aikoina alle kymmenen astetta ja kaverit nauroivat, kun en suostunut itsepäisenä siltikään pukemaan muuta kuin baltsut, olihan lämpötiloista huolimatta kesä ;D

 2. Aivan ihana tuo takki!
  Ja täällä myös sottapytty-ongelmia… :D Pahoja nimenomaan kun suosii vaaleita vaatteita!

  Mä olenkin jo huoletta pääsiäisestä asti kävellyt balleriinoissa KotiKotkassa ja myös täällä Tampereella parin viikon verran, joten eiköhän viimeistään kun Helsinkiin palaat niin voi balleriinat jalkaan iskeä ;) Täällä (melkein) kaikki talvi ja välikausi-keng’t onkin jo laitettu kesäkuntoon ja -säilöön!

  1. Se on, onneksi löysin vielä kokoani! Voi, toivottavasti baltsut saisi mahdollisimman pian jalkaan! Ehkäpä tosiaan Helsingissä viimeistään, ihanaa päästä sinne ihan kohta! :)

 3. Oi miten hyvältä tuo näyttääkään valkoisena! Itse ostin tuon harmaana mutta pahus, tuo valkoinen olisikin ollut vielä ihanampi… eikun takaisin Lindexille ;)

  Hauskaa vappua tässä samalla ihanalle Jonnalle!

  1. Ainiin tätä oli harmaanakin, sekin oli tosi kaunis! Hih, toivottavasti löydät vielä valkoisena ;) Kiitos Marja ja samoin sinulle ihanaa vappua!

 4. Tulinpa hyvälle tuulelle tästä, helpottavaa kuulla, etten ole ainoa joka onnistuu sotkemaan vaaleita vaatteita tai vaikkapa vaalean sohvan.. Nimimerkillä just pyyhin suklaatahran sohvasta ;D Asu on ihana, mukavaa vappua Jonna!

  1. Hahah apua, vaalea sohva on minullakin täysin samaa kastia! Juuri hetki sitten bongasin sieltä pienen suklatahran.. :D Lohduttavaa tosiaan, etten ole ainoa! Kiitos ja mukavaa vappua sinullekin :)

 5. Kaunis on takki, pitääkin käydä kurkistaan jos sitä löytyisi täältä Turusta :) Lindexille harvoin tulee mentyä muutakun alusvaateostoksille mutta näköjään siellä on ihan kivojakin vaatteita!

  1. Käypä kurkkaamassa! Lindexin verkkokaupasta näkee muuten myös kätevästi eri liikkeiden varastotilanteen, kannattaa katsoa sieltä osviittaa mistä takkia voisi löytyä :) Lindex on kyllä parin viime vuoden aikana parantanut imagoaan hurjasti, ja itse olen löytänyt sieltä vaikka mitä kivaa. Ostin myös juuri yhden mielettömän kivan valkoisen bleiserin, täytyy kuvata sekin piakkoin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *