Vapun viettoon!

Tänään on aika vetäistä haalarit ylle (tällä kertaa siis ihan ehdat haalarit eikä mitään jumpsuitia ;) ja viettää vappua opiskelijakavereiden kanssa täällä Vaasassa! Starttasimme vapun jo tiistaina, joskin allekirjoittaneen oli eilen pakko pitää lepopäivä, jotta tänään taas jaksaa. Ylioppilaslakki on kaivettu esiin, piccolopullo on kylmässä (kiitos Nicolas Feuillattelle muistamisesta!) ja serpentiinit ovat valmiina. Kohta lähdetään rantaan, toivotaan siis, että aurinkoa riittäisi koko päivän meille juhlijoille :)

Huomenna sitten on aika jättää Vaasa taakse tältä vuodelta, mihin tämä aika on tosiaankin hurahtanut! En ole vielä nostanut eväänikään tavaroita pakatakseni, joten huomisen pakkausrumbaa odotellessa.. :D Nyt kuitenkin vapun viettoon – mahtavaa vappua teille kaikille!!

12 thoughts on “Vapun viettoon!

  1. Toivottavasti sait viettää hauskan vapun! :) alkaako sulla heti kesätyöt kun tuut helsinkiin?

    1. Oli kyllä hurjan hauska vappu! Toivottavasti sullakin sujui mukavasti :) Kesätyöt alkavat parin viikon päästä, joten hetken ehtii hengähtää (ja tehdä vielä erästä palautettavaa työtä, kröhöm :D)!

    1. Heippa kaunotar! Kiitos haasteesta, täytyypä tehdä tuo pikimmiten :) Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne!

  2. Moikka!
    Mikähän on tuon sinun Hilfigerin kellon mallin nimi/mistä sen voisi löytää? Olen yrittänyt etsiskellä, muttei samaa mallia ole löytynyt :)

    1. Moikka Emmi! Voin tiedustella tarkempia speksejä vielä PR-toimistolta, mutta näitä pitäisi olla Kultakeskuksen jälleenmyyjillä, http://www.kultakeskus.fi/fi/Yritys/J%C3%A4lleenmyyj%C3%A4t/. Yritin etsiä kellon takaa löytyvällä karmealla numerokoodilla mutta tuloksetta, Hilfigerin omilta sivuilta löysin kyllä itse kellon http://www.kultakeskus.fi/fi/Yritys/J%C3%A4lleenmyyj%C3%A4t/. Mutta tosiaan voin vielä tiedustella tarkemmin esimerkiksi mallin nimeä, jos tästä ei ole vielä apua! Kello on kyllä ihana, omani on ihan juurtunut ranteeseeni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *