Striped Dress

Vielä toinen asu Espanjasta! Meille sattui reissulle erinomaiset säät, ja lämpömittari kipusi päivisin suojaisissa paikoissa helposti kahdenkymmenen paremmalle puolelle. Yleensä jonnekin lähtiessä oli kuitenkin syytä pukea vähintään varuiksi jotakin pitkää hihaa tai lahjetta, jos iskee yllättäen vilu. Puhumattakaan siitä, miten oudoksuvia katseita saimme koko konkkaronkka kerran shortseissa ja teeppareissa kauppareissulla käydessämme, oli siinä paikallisilla kevytuntuvatakkeineen ihmettelemistä.. :D Jos olisivat tienneet, että olemme kylmästä Suomesta, olisi ymmärrystä hulluudellemme ehkä löytynyt enemmän.

Tästä kesäisestä merihenkisestä asusta löytyy monta vanhempaa suosikkia. Henri Lloydin trikoinen sinivalkoinen raitamekko on parin vuoden takaa ja miellyttää edelleen yhtä paljon silmääni. Tämä oli myös helppo työvaate viime kesänä, itse asiassa juuri samaista asua Zaran tummansinisen bukleejakun kanssa (eri kenkiin yhdistettynä tosin) tuli käytettyä useaankin otteeseen. Koitan muuten ihan lähipäivinä väsäillä lupailemiani inspispostauksia työpukeutumisesta!

Blazer / Zara
Striped dress / Henry Lloyd (similar here and here)
Bag / Mulberry
Sneakers / Converse (find here)
Sunnies / Ray-Ban

Minulla on ollut kyllä harvinaisen leppoisa viikko. Yhden esseen viimeistelyä ja luentoa lukuunottamatta koulujuttuja ei ole juuri ollut, tosin kahden viikon päästä olisi henkilöstöoikeuden tentti, johon valmistautuminen olisi kyllä hyvä aloittaa ajoissa. Seuraavalle päivälle nimittäin mitä todennäköisimmin osuu myös kirjanpidon jatkokurssin uusinta, ensimmäinen tentti oli kuukausi takaperin ja meni vähän niin ja näin. Tulosten pitäisi tulla maanantaina, mutta kuulemma puolet tenteistä olivat hylättyjen pinossa, joten voin vain kuvitella kumpaan pinkkaan omani on niiden epävarmojen oikein/väärin-väittämien sekä kirjauksien kanssa päätynyt.. :D Näiden kahden tentin lisäksi on enää yksi henkilöstöjohtamisen yksilötyö, ja siinä olikin sitten minun toinen opiskeluvuoteni, huh! Viimeisiä Vaasaviikkoja viedään siis, aika uskomatonta!

Here’s another outfit from sunny and warm Spain. This outfit is actually one that I’ve worn so many times, it was one of my go-to uniforms at work last summer. You can never go wrong with stripes, right! Oh how I wish we could soon wear outfits like this here in Finland as well, I’m so longing for shorts and other summer clothes. It was funny how we got strange looks in our shorts and t-shirts in Spain, where all the locals were wearing their light down jackets. They should’ve known we were from the cold Finland, so they would’ve understood us better :D

I’ve had quite a lazy week. I only had one essay to finish and few lectures at the university, so I haven’t really had any school stuff to do. I do have at least one exam in two weeks (maybe eben two in a row, if I didn’t pass the accounting exam – fingers crossed!), so I should probably start studying for that. Anyhow, I only have a few weeks left with studies – I can’t believe the year is almost over soon!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

25 thoughts on “Striped Dress

 1. Tosi nätti tuo bukleejakku, raikas ja nuorekas! Hmm… dont mind me saying, mutta mielestäni tuo mekko on 10cm liian lyhyt työkäyttöön.. no, riippuu työstä tietysti, mutta oletan sinun ajattelevan toimisto/asiakaspalvelutyötä. Hameen kanssa saa aina olla aika tarkkana, etenkin jos on asiakaspalvelussa ja asiakas istuu vastapäätä. Valmiiksi lyhyehkö hame nousee sitten hmm… varsin ylös ;D
  Muuten kyllä muuhun rentoon kesämenoon oikein sievä mekko :)

  1. No worries, saa sanoa! Mekko on kyllä siinä rajalla, tosin minusta jos yläosa on peittävämpi (tämäkin siis 3/4-hihainen), ei ole niin paha jos pituus ei ole sinne polviin asti. Itse en ollut asiakkaiden kanssa tekemisissä, joten meillä pukukoodi ei ollut ihan yhtä tarkkaa, enpä ainakaan saanut pahoja katseita viime kesänä ;) Ymmärrän kuitenkin mielipiteesi! :)

 2. Tosi kiva asu! Pitääkin itse kokeilla jotain vastaavaa yhdistelmää sit kun ilmat lämpenee enemmän :)

 3. Olen se “hullu” joka vähän aikaa sitten kommentoi oikeasti tykkäävänsä kirjanpidosta, hah :–D Itsekin olin jatkokurssin tentissä ja samoilla fiiliksillä taisin silti itsekin olla, kun millaisia sulla on. Oli vähän niin ja näin omassakin tentissä arpoa “oikein väärin” vastauksia. Ei oo helppoo ei! Mutta itsekin tulokset jo saaneena päädyin siihen, että käympä vielä uusinnan kautta :D

  1. Haha, no niinpä oletkin! ;D Ei vaan, moni kyllä kuuluu niihin, jotka pitävät tällaisista tietyn säännön mukaan menevistä jutuista ja tykkäävät siten laskiksen kursseista. Jatkokurssin tentti ei ollut kyllä sieltä helpoimmasta päästä, tosin kovin montaa päivää en ehtinyt lukea, joten olisi sitä voinut tehdä enemmänki töitä sen eteen. Noh, uusinnassa sitten viimeistään, jos ei nyt mennyt läpi! :)

 4. Ihanan kesäinen asu! Täällä on menty tähän saakka raitaneuleella, mutta toivottavasti pääsisi pian käyttämään mekkojakin. :)

  1. Kiitoksia! Ja sama täällä näin Suomen oloissa, raitaneuleet ovat olleet ahkerassa käytössä kesästä haaveillen :) Mukavaa viikonloppua sinne!

 5. Ihana on asusi ja jotenkin niin tyylisesi. :) Sopii sinulle.
  Minulla oli tänään koulutuspäivä, joten auringonpaisteeseen pääsin vasta nyt. Mutta ihanaa, kun paistaa ja lämpimästi. :)
  Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin ihana! ♡

  1. Kiitos ihana! Kiva kun pääsit nauttimaan auringosta edes iltapäivästä, oli kyllä niin upea ja jopa lämpöinen päivä :) Rentoa loppuviikonloppua! <3

 6. Ihanan raikas navyhenkinen asu, täydellinen kevääseen ja kesään!
  Mikä malli ja koko sinulla on näistä Ray-Baneista?

  1. Voi, ihana kuulla! Kiitos Jessika :) Olet kyllä niin herttainen, kun piristät aina päivääni kommenteillasi, arvostan sitä tosi paljon!

 7. Stripes are definitely a must for Spring! Love this dress on you! Hope you enjoyed your holiday!

  xx Carian

  Btw, I changed my blogname into ByCarian, thank you for the tips your recently gave me. I think by using my personal name, I produce a blog with an extra personal touch. Thanks again! Have a lovely week! :)

  1. Thank you Carian! My holiday was amazing, it did so good :)

   That’s so great to hear! I totally agree with you, it makes it a bit more personal when you’re blogging with your own name. I’m sure you’ll enjoy blogging much more now when you’re satisfied with your blog name :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *