Red x 4

Kevään tullen kirkkaat värit palaavat kuvioihin niin pukeutumisessa kuin kosmetiikassakin. Kynsilakan olen vaihtanut talvisesta nudesta ja tummanpunaisesta raikkaaseen punaiseen jo kuukausi takaperin, mutta myös huulille taiotaan kesäisempää sävyä. Punaista huulipunaa käytän usein iltamenoissa talvellakin, mutta etenkin kesää kohden se on ihan must! Punaiset sävyt näyttävät niin hyvältä vähänkin päivettynyttä ihoa vasten, mikään ei ole myöskään tehokkaampi tapa freesata nuutunutta ilmettä kuin huomion vetäminen huolellisesti punattuihin huuliin.

Yllä näkyykin muutama tämänhetkinen punainen suosikkini. Juuri mainitsemani kevätlakkani on Essien Too Too Hot, jonka perään on monesti jo kyseltykin Instagramissa. Täydellinen ihan hitusen koralliin taittava punainen! Olen vasta nyt päässyt Essien lakkojen makuun, aikaisemmin ne eivät ole niinkään säväyttäneet laadullaan, mutta tämä on pysynyt kynsilläni todella hyvin. Päälle vielä sipaus Seche Viten pikakuivattajaa, niin kiiltävä kevätlakkaus on valmis!

Huulipunien kaksi punaista suosikkiani taas ovat jo vanhoja tuttuja. Oikean punaisen huulipunan sävyn löytäminen on vaikeaa, mutta kun sen kanssa vihdoin tärppää, on metsästäminen ollut kaiken vaivan arvoista. Kannattaakin rohkeasti pyytää myyjän apua sävyn valitsemiseen. Diorin vasemmanpuoleinen Fireworks on kaunis rehti punainen, jota käytän paljon talvisaikaankin. Viereinen Riviera taas on kevyempi ja korallisempi, joten se on loistava kesäpuna!

Mutta mitenkäs se neljäs punainen sitten? Tämä pikkuinen kaunotar lähti mukaani Furlan liikkeestä outletkylä La Rocassa vieraillessamme. Pussukka kustansi vaivaiset 29 euroa, ja sen jämäkkä nahka kultaisin yksityikohdin vetosi tähän tyttöön heti. Pussukka on juuri sopivan pieni kantaa mukana joka päivä kätkien sisäänsä muutamat huulimeikit sekä esimerkiksi käsirasvan. Tätä hypistellessäni totesivat muut pussukan värin olevan ihan minua ja en voi kyllä kieltää! Otan tämän myös vahvistuksena haaveilleni jostakin tämän sävyisestä pienestä kesälaukusta.. ;)

After all the neutral shades it’s nice to refresh your look with a pop of colour both in clothing and cosmetics. I’ve changed my nude nail polish to bright red one already a month ago, it’s always a sign of upcoming spring and summer! My current favourite comes from Essie – Too Too Hot is a beautiful red with a hint of coral.

When the summer’s getting closer I always start wearing red lipstick as well. Not only does it look good with tanned skin but there’s no better way drawing attention away from your tired look than red lips. It’s not easy to find the right shade for you, but when you find it, it’s definitely been worth it. My two favourites are both from Dior and the shades are called Fireworks, which is a bit darker and easy to wear on wintertime as well, and Riviera. And how about the fourth red mentioned in the header? I absolutely love my little purchase from La Roca Outlet Village! This tiny makeup pouch is from Furla – isn’t it pretty? :) Can’t help of dreaming of a small bag for summer in the same colour..

13 thoughts on “Red x 4

 1. Onpa kaunis tuo Furlan meikkipussi! Varma piristys laukkuun sitten talven keskellekin. Onneksi saadaan sitä ennen nauttia (toivottavasti) superaurinkoisesta kesästä. :)

  1. No eikö! Ja ihan varmasti kulkee mukana vuodenajasta riippumatta :) Superkuumaksi luvattua kesää odotellessa!

 2. Upeita punaisia sävyjä ja aivan ihanan pussukan löysit. Eikä ollut hinnalla pilattu. :)

 3. Oi, täytyypä käydä itsekin tutustumassa samoihin lakka- ja punasävyihin. Kiitos vinkistä!

 4. Upeat kuvat! Ihan mielenkiinnosta, onko nuo kuvat otettu E-PL7:lla + Olyn 45mm tai 17mm, vai jollain muulla?

  1. Kiitos paljon Heikki! Nämä on otettu Nikonin D750:lla ja 85mm:llä, edellisessä postauksessani taas on myös E-PL7:lla ja 17mm:llä otettuja kuvia :) Niin näppärä reissukaveri tuo PEN!

  1. Mustakin se on niin söötti, oikea piristys laukun pohjalla :) Hei tosi kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä! En osaisi minäkään enää lakata kynsiäni ilman tuota, ja yhä olen aina tyrkyttämässä tätä supertuotetta kaikille ;)

 5. Voi miten kaunis tuo meikkipussukka!
  Olen suunnitellut Neverfullin hankintaa, mutten osaa päättää damier ebenin ja azurin välillä. Sinullahan on ollut vahvistuksia kokoelmaasi molemmista kuoseista, kumman koit helpommaksi yhdistellä muihin vaatteisiin? :)

  1. Eikö vaan, minustakin niin nätti! Hmm, vaikea kysymys.. Ehkä kuitenkin lopulta Azur on minun mielestäni helpompi. Se menee hyvin vaaleiden sävyjen kuten valkoisen, beigen ja harmaankin kanssa, ja kun tarkemmin ajattelen niin oikeastaan ihan kaiken kanssa! Lisäksi nahkaosien patinoiduttua kauniin hunajaisiksi on laukku helppo yhdistää myös konjakinruskeisiin asusteisiin. Toisaalta miellän itse Azurin enemmän kesälaukuksi kuin keskellä talvipakkasia käytettäväksi vaaleutensa vuoksi. Ihan siis makuasioita, mutta itse sanoisin Azur! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *