Pre Summer Party

Eilen tosiaan juhlittiin luonani kesän alkajaisia. Suurimmalla osalla meistä oli tentit jo takana päin loman kolkutellessa nurkan takana, joten aihetta juhlaan löytyi! Vietämme myös viimeistä yhteistä viikonloppua täällä ennen kuin kaikki palaavat kesäksi kotikonnuilleen, joten oli kiva juhlia sitä tällaisissa merkeissä. Olin innoissani illan emäntänä, sillä en ollut pitkään aikaan päässyt hostamaan mitään! Parasta näissä illoissa onkin se paikkojen järjestely ja pöydän laittaminen koreaksi, sekä tietysti vieraiden odottelu. Pieni olohuoneeni täyttyi äkkiä tytöistä, ja ilta kuluikin mukavasti kaikkien kerääntyneenä sohvapöydän äärelle.

Olimme sopineet järjestävämme tarjoilut nyyttäriperiaatteella, ja pöydästä löytyi vaikka mitä herkkuja! Ruokapöytä toimi makeiden tarjoilupaikkana, jossa valinnanvaraa oli aina porkkanakakusta mustikkapiirakkaan ja itsetehdyistä kuorrutetuista munkeista juustokakkuun – tuoreita mansikoita unohtamatta. Ai että! Jos aikaisemmin päivällä kärsin hirmuisesta makeannälästä, oli se kyllä nopeasti taltutettu näiden myötä. Keittiön puolella taas oli tarjottavana texmex-piirakkaa, salaattia sekä fetapiirakkaa. Harmi, ettei baarista kotiin tullessa suolaisista ollut enää mitään jäljellä, ne olivat uponneet äkkiä parempiin suihin ;) Jääkaapista löytyy sentään vielä porkkanakakkua ja donitseja, tiedän siis millä tänään herkutellaan!

Juomapuolen meille taas tarjosi Nicolas Feuillatte ja Rosé Brut samppanja. Kesän ja vapun alkua kun tässä juhlittiin, niin kyllähän siihen nyt kuuluu raikas kesäinen kuplajuoma! Vierastan usein sanaa “erittäin kuiva”, oli sitten kyse valkoviinistä tai samppanjasta, mutta tämä Rosé oli ehdottomasti meidän kaikkien makuun. Maistui niiin kesältä! Rosé on kesäjuhlien juomana kyllä mainio ja kauniskin tarjottavana, voin suositella Nicolas Feuillattea kaikille kuohuvan ystäville. Onneksi tätä jäi vielä yksi pullo kilisteltäväksi poikaystävän kanssa kesä-Helsingin ja yhteisen kodin kunniaksi! Hyvistä viinistä ja samppanjasta pitäville muuten vinkkinä, että Facebookista Viikon Viinin sivuilta löytyy aina hyviä vinkkejä ajankohtaisiin juomatarjoiluihin.

Ylläolevan kuvan lisäsinkin jo eilen Instagramiini, fiiliksestä ei tosiaan ollut puutetta, hih! Ilta jatkui vielä porukalla ulos, josta kyllä hipsimme ihmisten aikoihin poikaystävän kanssa kotiin. Täytyy säästellä hieman voimia vappuviikkoon ;) Kiitos vielä tytöille aivan ihanasta illasta ja mahtavista tarjoiluista! ♥

Yhteistyössä Nicolas Feuillatte

18 thoughts on “Pre Summer Party

 1. Aivan ihana ilta teillä ollut! Tuollaiset illat ovat parhaita :) Herkutkin viimesen päälle, nam :)

  1. Tämä tuli kyllä niin hyvään saumaan, kun on ressi hellittänyt ja viimeisiä hetkiä viedään täällä Vaasassa! Toivottavasti sinullakin ollut ihana viikonloppu :)

 2. Ihania kuvia ja fiilis välittyi saman tien. :) Itsekin tykkään valtavasti olla kekkereiden “emäntänä” ja nuo kesänalkajaisjuhlat kuulostavat kivalta idealta. Meillä on suunnitelmissa koulun loppumisen kunniaksi espanjateemaiset illanistujaiset parin ystäväni kanssa ja en malta odottaa, että saisi jo valmistaa pikkusuolaisia ja maistella viinejä hyvässä seurassa!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Voi kiitos Anne, kiva jos välittyi :) Ja kuulostaapa hauskalta tuollainen teemailta, tapakset ja sangria kelpaisi tännekin, ahh!

 3. Toi sun instagramiinkin lisäämä kuva on kyllä ihana! Ja ihan mielettömän herkullisen näköiset ja kuuloiset tarjoilut :)

  1. Hih, kiitos Pinja! Aito ainakin ;) Mutustelen täällä juuri eilisen jämiä kahvin kanssa, nam!

  1. Kiitos Anu! Tuo on Mangon viime keväänä ostamani jumpsuit, vuoden takaa löytyy asukuviakin :) Asu tosin vaihtuikin vielä ulos lähtiessä, mutta tälle tulee kyllä taas kesän tullen paljon käyttöä!

 4. Voi kuinka kauniilta kaikki näyttää. Itse olen myös suunnitellut illanistujaiia tyttöjen kesken parin viikon päähän, kun miehet lähtevät omille reissuilleen niin olen helatorstai viikonlopun yksin pitämässä taloa pystyssä.

  Täytyy pistää korvan taakse tuo facebook-sivusto, josko sieltä löytyisi joku makoisa ehdokas illan aloitukseksi.

  Käytätkö muuten hiuksissasi mitä pohjatuotteita? Katsoin, että kiharasi ovat ihanan huolettomat ainakin vielä tässä vaiheessa iltaa. ;)

  1. Kiitoksia :) Illanistujaisia on niin kiva suunnitella, ja ihana että pidätte tuollaisen tyttöjen illan puoliskojen ollessa poissa. Kiharoiden pohjalla käytän KMS Californian Free Shape Hot Flex Sprayta, joka on ihan loistava tuote pitämään kiharat paremmin. Päälle suihkutan vielä lakkaa antamaan pitoa, mutta voin kyllä suositella tuota sprayta :)

 5. Voi että mitkä taroilut! Tässähän tulee oikein vesi kielelle :p

  Me ollaankin tämä viikonloppu vaan löhötty (no ei nyt sentään) ja säästelty voimia torstaihin :D Oikeasti me jäätiin täksi viikonlopuksi Tampereelle, että saatiin oikea kunnon suursiivous tehtyä, niin on sitten mukava lähteä kesäksi Kotkaan :)

  Olet kyllä niin kaunis <3

  1. Hih, ihana kyllä kun kaikki olivat niin panostaneet! Onneksi herkkuja oli vielä jäljellä, mutustelin niitä tässä juuri iltakahvin kanssa :) On kyllä kiva laittaa koti kuntoon, kun lähtee kesäksi pois, sama homma edessä ensi viikolla. Ja voi kiitos, olet aina niin kultainen!

  1. Voi kiitos täälläkin ihana! Tarjoilut olivat kyllä niin herkut, onneksi on vielä jäljellä jääkaapissa ;) Kivaa viikkoa sinne!

 6. Fiilis välittyy ruudun tälle puolelle! :)
  Itsekin tykkään olla illan “emäntänä” ja laittaa pöydät koreaksi, ihan parasta!
  Olenkin kutsunut Vapuksi ystävät koolle meidän luoksemme. Kun poikaystävä on opiskelija riennoilla, ei haittaa vaikka asunnon koristelu ilmapalloilla lähtisi vähän käsistä… ;)

  1. Ihana kuulla! :) Ja kuulostaapa kivoilta vappuriennoilta, pääsee koristelemaan kotiakin ihan urakalla, hih. Mukavia juhlia jo etukäteen!

  1. Kiitos paljon Tinja! Ja tosi kiva kuulla, että fiiliskin välittyi näin kuvien myötä :) Ihanaa uuden viikon alkua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *