Morning Moments

Aurinkoiset terkut Espanjasta! Täällä on sää hellinyt enemmän kuin osasimme edes toivoa, ja lähes joka päivä aurinko on paistanut täydeltä taivaalta. Mieltä toki lämmittää auringon lisäksi myös se, miltä sää kuulemma näyttää siellä koti-Suomessa, hehe! Espanjassa taas on säätiedotusten mukaan tällä hetkellä Euroopan lämpimintä, joten hyvän ajankohdan valitsimme lähdölle, ei voi muuta sanoa!

Lomailu on jo nyt tehnyt niiin hyvää. Kuinka olenkaan kaivannut auringon porottamista ihoa vasten, meren kohinaa ja tuoksua ja paljaita varpaita nurmikolla. Täällä Begurissa on myös aivan mielettömät maisemat, joista on nautittu aamulenkkien muodossa maastossa kävellen. Ei siis ole ollut pelkkää löhöilyäkään tämä loma ;) Majoitumme tämän viikon ihanassa vuokratussa talossa, jonka parvekkeelle on ollut kiva pystyttää aamupalapöytä tai kattaa illallinen päivän viimeisiä auringonsäteitä ihaillen. Miten ruoka voikin maistua aina niin hyvältä ulkona! Tässä muutama fiiliskuva parin aamun takaa – aika ihanalta näyttää, eikö?

Espanja1 Espanja7 Espanja2Espanja4 Espanja6 Espanja3

Loppuviikolle on luvattu pikkuisen vilpoisampaa, mutta toivottavasti saisi vielä vetäistä bikinit ylle ja nauttia aamiaisesta ulkosalla toistekin. Tänään taas tehdään reissu Barcelonaan, jonka näkemistä odotan jo innolla :) Ihanaa viikon jatkoa teille!

23 thoughts on “Morning Moments

 1. Voi että! Katkerana katselen näitä kuvia täältä lumi- ja räntäsateesta… Onneksi pääsen itsekin Espanjaan perheeni jokavuotiselle reissulle heinäkuussa!<3 Mitä kautta olette vuokranneet asunnon? Mielettömän viihtyisän näköinen! Ihanaa reissua teille! :)

  1. Oi, ihanaa että on loma sitten tiedossa! Ja Espanja heinäkuussa mahtaa olla aika lämmin ja aurinkoinen, joten hyvää kannattaa odottaa ;) Asunto on Homeawayn kautta, itse olen ensimmäistä kertaa tällaisella majoituksella reissussa, mutta on kyllä ihan mahtava vaihtoehto tämä! Ja niin viihtyisä kämppä, täytyy näyttää enemmänkin kuvia myöhemmin :) Kiitos Nelli ja kivaa pääsiäistä sinne!

 2. Näyttää aivan täydelliseltä! Ei voi kuin haaveilla tuommoisesta täällä suomessa räntä-, lumi- ja vesisateen keskellä pääsykokeisiin lukiessa. Noh, eiköhän sitä täälläkin saa nauttia tollasista keleistä viimeistään parin kuukauden päästä. Hyvää loman jatkoa teille sinne! :)

  1. Katseltiin tuossa juuri Suomen sääennusteita ensi viikolle (kotiinpaluu ahdistusta :D), mutta siellähän näytti onneksi tulevan taas keväisempää säätä! Kiitos ja sinulle tsemppiä hurjasti pääsykoelukuihin, enää pari kuukautta puserrusta! :)

 3. Voi ei mitä kuvia ♥ voi että nauttikaa oikein kunnolla ja auringon sekä lämmön voisi tuoda jossain pullossa mukanaan myös tänne ;) me juurikin ollaan mietitty kaverin kanssa että ostetaan myös kesäksi reissu pariksi viikkoo sinne Espanjan aurinkoon ja nämä kuvat vahvisti tuota ajatusta oikein kunnolla :)

  1. Hehe, voi kun tämän saisikin tuotua matkalaukussa sinne koti-Suomeen! Kuulostaa kivalta suunitelmalta, aikakin menee nopeasti kun on jotain mitä odottaa :) Rentoa pääsiäistä, Emilia!

 4. Oi, onpa upeita maisemia ja kuvia! Tosiaan hyvän ajankohdan valitsitte reissulle, täällä Suomessa kun on tämän viikon ajan sää ollut kuin syys-lokakuussa. :-D

  1. Ei saisi vahingoniloisena nauraa, mutta vähän kyllä hihityttää miten hyvän ajankohdan valitsimme Suomen sääoloihin nähden.. :D Täytyy siis nauttia tästä vielä täysin rinnoin! Mukavaa pääsiäistä Tanja :)

 5. Oletteko isommalla porukalla matkassa, kun olette vuokranneet talon? Vai onko siellä hinnaltaan kahdelle hengelle sopivaa vuokraa?

  Ihan mielenkiinnosta kyselen, koska kiinnostaisi lähteä taas matkaan.

  Nauttikaa lämmöstä!

  1. Olemme poikaystävän ja tämän perheen kanssa reissussa, joten meitä on viisi. Tähän aikaan vuodesta pääsi hieman halvemmalla kun ei ole vielä mikään sesonki, keskikesällä vuokra taisi olla viikolle jotain 1500e:n luokkaa.

   Vähänkään isommalla porukalla saa siis hyvin jaettua tuon summan, mutta kahdelle voi hotelli ehkä kuitenkin olla kannattavampi :) Tämä on tietysti isompi asuntokin, joten pienemmissä on luultavasti kohtuullisemmat vuokratkin, kannattaa tutkia Homeawayn sivuja :) Kiitos tara ja mukavaa pääsiäistä sinne!

  1. Täytyy näyttää myöhemmin lisääkin kuvia, tämä on aika huikea ;) Kiitos ihana ja rentoa pääsiäistä!

 6. Kateellisena täällä yritän muotoilla kommenttia nätiksi ;) Aivan ihanalta vaikuttaa tuo teidän asunto, pitäneekin ottaa selvää siitä siitä :) Ja nuo maisemat on kyllä henkeäsalpaavat! Huh! Nauttikaa lämmöstä, (täällä kotona sitä ei ole tarjolla, pikemminkin lunta ja räntää ;( ) ja toisistanne!

  1. Hehee, ei ihme jos herättää pieniä kateuden tunteita keskellä räntää ;D Kiitos ihana, me nautitaan! Rentouttavaa ja kivaa pääsiäistä sinne säästä huolimatta, onneksi nekin näyttävät menevän taas parempaan suuntaan ensi viikolla!

  1. Heippa, nyt pistit pahan kysymyksen! Monta konkreettista tässä elämäntilanteessa suurta unelmaa on jo toteutunut, kuten kouluun pääsy, alan töiden saanti sekä ihanan ihmisen löytäminen rinnalle. Vaikea siis sanoa, mikä olisi suurin unelmani tässä ja nyt. Unelmoin kaikista eniten ehkä kuitenkin siitä, että minä ja läheiseni eläisimme terveen ja pitkän elämän sekä oman perheen perustamisesta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *