Monday Thoughts

Tänään starttaa viimeinen viikko täällä Vaasassa tältä lukuvuodelta. Tuntuu niin hurjalta ajatella, että toinen vuosi kauppakorkeassa on ihan viittä vaille paketissa ja kohta on jo toukokuu. Olemme opiskelukavereiden kanssa päivitelleet, että jos fuksivuosi tuntui menneen nopeasti, niin tämä taas on mennyt ohi ihan silmissä. Ehkä se johtuu tänä vuonna jo huomattavasti tutummasta ympäristöstä, mielekkäämmistä pääaineopinnoista tai kasvaneesta työmäärästä ja päälle puskevista deadlineista, ehkä taas aika kuluu nopeammin mitä vanhemmaksi tulee. Tämä oli yksi lauantai-iltana parin viinilasin jälkeen esitetty teoria.

Omalta osaltani ajankulua on varmasti nopeuttanut myös se, että on voinut nauttia täällä Vaasassa olosta ja  keskittyä enemmän yhdessä kaupungissa kerrallaan elämiseen. Onhan se helpottavaa, kun ei tarvitse ravata Helsingissä joka toinen viikonloppu ja viettää perjantai-iltoja VR:n matkassa – edestakaisin matkustaminen on yllättävän väsyttävää henkisesti, kun ei voi olla hetkeäkään aloillaan. Kaiken kaikkiaan palaset tuntuvat loksahtaneen paikoilleen ja voin sanoa olevani todella onnellinen tässä ja nyt. Olen myös äärimmäisen iloinen siitä, että olemme molemmat saaneet töitä kesäksi ja pääsemme muuttamaan pian Helsinkiin! Kesässä mieltä lämmittää myös auringon ja yhteiselon lisäksi se, että voi olla taas lähellä rakkaita perheenjäseniä sekä ystäviäni. On siinä huonotkin puolensa, etten ole käynyt Helsingissä nyt ihan niin usein kuin ennen, minulla on nimittäin ihan hirveä koti-ikävä!

Sellaisia maanantaiajatuksia tänään. Oli ihana nukkua rauhassa ja pitkään, pikkuhiljaa pitäisi kuitenkin ottaa itseä taas niskasta kiinni. Tenttikirjoja ei tosiaan enää tarvitse avata, mutta erään työn deadline on vielä parin viikon päässä. Eipähän ole tekemisen pulaa seuraaville päiville ennen vappua  ;) Miten aloittaminen onkin aina se vaikein osuus! Eihän se ole kuitenkaan mistään muusta kiinni kuin siitä, että istutat pyllyn penkkiin ja ryhdyt hommiin. Ennen kuin siirryn sanoista tekoihin, piipahdamme vielä kaverin kanssa keskustassa pyörähtämässä. Aurinkoista viikon alkua!

3 thoughts on “Monday Thoughts

  1. Haha, yhdyn tuohon teoriaan täysin! Aika tuntuu juoksevan vaan sitä nopeammin, mitä vanhemmaksi tulee :D Juurihan minä aloitin opinnot ja nyt jo viimeisiä viedään… Samat ajatukset myös kahden kaupungin välillä reissaamisesta, huh. Onneksi sekin on pian ohi :) Kesä-Helsinki, ai että! Kivaa viikkoa sinne :)

  2. Kivalta kuulostaa sinun jutut ja varmasti hauskaa vaihtelua tuo kesä Helsingissä. Se pitäisi itsekin useammin muistaa huomata olevansa onnellinen tässä ja nyt, koska niinhän se on, mutta aina sitä ei muista havaita. :) Ja joo, aika tosiaan tuntuu menevän nopeammin mitä enemmän vuosia tulee lisää!! :S

  3. Ihanan hyväntuulinen postaus!
    Itse linnottaudun huomenna vielä koko päiväksi kirjastoon illan tenttiin kertaamaan, ja toukokuussa olisi vielä pari tenttiä! Buu :(

    Ihanaa kyllä kun kesä tulee, lämpö, kevyemmät (ja kivemmat) vaatteet, aurinko, ihanat auringonlaskut, valoisat illat ja kaikki muu kiva! En malta odottaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *