Monday Favourites

Tänään on ollut vähän kiukkumaanantai. Eikä edes ole kyse siitä, että olisin joutunut heräämään kellon pirinään aivan liian aikaisin ja noussut väärällä jalalla. Päinvastoin, sain mönkiä sängyssä vällyjen välissä pitkään ja torkutella rauhassa, koska tänään ei ollut luentoja yliopistolla. Sen sijaan herätykseni oli vilkaisu tenttituloksiin, kirjanpidon jatkotentti meni uusintaan, äsh! Lisäksi tekniikkakaan ei ole ollut tänään puolellani (se jos mikä raastaa aina hermoja), ulkona sataa vettä kuin aisaa ja olisi tuossa yksi parkkisakkokin vieressä maksettavana. Rise and shine vaan ja hyvää maanantaita ;)

Ei vaineskaan, pikkujuttujahan nuo ovat, ja kohta ne lähinnä naurattavat. Uusintoja onneksi tulee, ja se onkin heti ensi viikolla, joten eikun uutta yritystä peliin vaan. Jos sitten keskitytään positiivisiin asioihin, niin tässä muutamia maanantaisuosikkejani sateisen päivän piristykseksi!

Kuinka monelle teistä Balmuir on jo tuttu? Sain kunnian päästä tekemään tämän upean suomalaisen lifestylebrändin kanssa yhteistyötä, enkä voisi olla tästä enempää innoissani. Kotimaista yrittäjyyttä on aina hienoa tukea, etenkin kun on näin laadukkaasta ja tarkkaan hiotusta brändistä kyse. Balmuir tunnetaan muun muassa yleellisistä huiveistaan ja muista asusteista, sisustustekstiileitä sekä kodin tuotteista – niin meillä täällä Suomessa kuin maailmallakin! Aika huikeaa, että merkki on päässyt ponnistamaan noin pitkälle. Hatunnosto brändin takaa löytyvälle Heidi Jaaralle!

Sainkin valita Balmuirin valikoimasta itselleni kaksi huivia – juuri huivien kautta tutustuin itsekin merkkiin ensimmäisen kerran. En kuitenkaan ollut koskaan hypistellyt näitä missään, joten päästin pari ihastuksenhuokaisua avatessani kauniisti paketoidun lähetyksen. Musta unelmanpehmeä 100% kasmiria oleva jättimäinen Helsinki-huivi oli täydellinen reissussa, ja lämmitti usein myös viileinä iltoina viltinä. Toinen valitsemani huivi taas oli tämä kasmirista ja silkistä valmistettu hieman kevyempi Milan-huivi sävyssä Blue Yonder, mieletön väri eikö?

Huivi sopii täydellisesti sinisten farkkujen kaveriksi, joita tulee käytettyä heti kevään tullen ahkerasti. Kuvan farkut taitavat olla eniten käyttämiäni tällä hetkellä, löytyy pilliä revittyä hieman tummempaa sinistä, sekä kahdet boyfriend-henkiset farkut. Toiset näistä sai muuten viime vuonna jo huhtikuussa pukea ylle pelkän bleiserin kanssa, voi miten odotan jo säiden lämpenemistä!

Viimeisimpänä vielä raikkaat valkoiset tennarit sekä Niken Rosheni, jotka ovat edelleen mielestäni päheimmät näkemäni citypopot! Ajattelin muuten vinkata, että näiden kuten muidenkin tennareiden pesu onnistui näppärästi pesukoneessa, minä kun sain tuhrittua nämä pölyisinä alkukevään päivinä. Heitin nämä sekä Converseni kevätpesuun, ja kengät tulivat puhtaaksi käsinpesuohjelmalla 30:ssa asteessa. Lopuksi vielä kävin kenkien kumiosat läpi kynsilakanpoistoaineella, Converset taas freesasin vielä ostamalla uudet valkoiset nauhat. Siinäpä vinkit kevättennareiden puhdistamiseen! :)

Nyt piristämään tätä ankean sateista maananataita ja viimeinen jakso Au pairit Los Angelesissa -sarjasta pyörimään. Aloitin eilen katsomaan näitä Areenasta ja ahminkin melkein kaikki jaksot, jäin heti koukkuun! Toivottavasti teidän viikko on alkanut vähän reippaamissa merkeissä ja parempaa sekä aurinkoisempaa viikon jatkoa toivoen! :)

My Monday hasn’t been the brightest one. Not that would have have to wake up early and start my week with a tired mood, instead I got to sleep long, because I didn’t have any lectures today. What woke me up then were the exam results we got today, and like I anticipated, I didn’t pass my accounting exam. It really bugs me, although it isn’t such a big deal after all, since the second exam on the course is next week. Let’s give it a new try then! In addition it’s raining cats and dogs today, I’ve struggled with technology the whole morning and I also got a parking ticket to pay. What a great beginning of the week.. :D

Oh well, these are just little things and soon I’ll laugh at them. To focus on the good things today, here are a few of my Monday favourites. I got this beautiful blue scarf from the Finnish lifestyle brand called Balmuir – isn’t the colour just gorgeous? It suits so well with blue jeans, which are definitely one of the key elements in my spring style. Not to mention sneakers! Here’s a tip to make your sneakers clean again – I washed mine in 30 degrees with a handwash program, after that I went through the rubber parts with a nail polish remover. You can also buy new white shoelace, and you got yourself a new fresh pair of sneakers!

12 thoughts on “Monday Favourites

 1. Voi, mikä viikon aloitus! En kyllä yhtään kadehdi. :(
  Mutta voi mikä ihanan värinen huivi. En ehkä itselleni osaa kuvitella tuon värisenä ;) , mutta sinulla ja äidilläni ehdottomasti. :)
  Kiitos muuten tennaripesuvinkistä. Taitaa täälläkin Conssit lähteä koneeseen.
  Tsemppiä alkaneeseen viikkoon ihanuus ja kyllä se kesä sieltä tulee! :) Täällä muuten paistaa, mutta tuulee.

  1. Noh, tänään huomattavasti parempi päivä! Vaikka se alkoikin lumen tupruttamisella, ja kadut ovat täällä täynnä loskaa, argh.. :D Kesää odotellessa!

   Mukavaa alkanutta viikkoa sinne <3

 2. Voi mikä maanantai!:( No kohti parempaa viikkoa vaan<3 Tiedän niin tunteen, kun "kaikki" kaatuu niskaan, silloin harmittaa, vaikka seuraavana päivänä viimeistään niille asioille voikin jo nauraa. Mulla on onneksi viikko alkanut kivasti, jäätiin tänne Kotkaan vielä muutamaksi päiväksi, huomenna aamusta lähdetään ajamaan vasta kotiin, ja tullaankin jo heti perjantaina takaisin! Sitten kun jaksaa vielä kaksi viikkoa ahkerasti käydä koulussa ja kirjoittaa muutaman esseen ja tentin, pääsenkin (o ou!!) pakkaaman kesän tavaroitani (eli kaikki mitä omistan :D) ja vapuksi tullaankin jo kotkaan ja jäädään koko kesäksi! Ihan huippua:) Kaiken lisäksi täällä on ollut ihanan aurinkoinen päivä, tosin kova tuuli, niinkuin nyt rannikolla aina:(

  1. Voihan maanantai tosiaan! Mutta tänään onneksi parempi päivä ja kiukku on poissa, vaikka tänne tulikin taas jonkin sortin takatalvi, äh :D

   Kuulostaa kivalta, ihana kun pääset kotikaupunkiisi kesäksi!! Ei enää montaa viikkoa :) Tsemppiä sinne viimeisiin rutistuksiin!

 3. Saisiko tuosta takista/bleiseristä jotain parempaa kuvaa tai lisätietoja, näyttää kovin ihanalta :)

  1. Takki on Lindexin Holly&Whyte-kevätmallistosta, tarkoitus olisi saada kuvattua sen kanssa asukuvia mahdollisimman pian, niin näette paremmin! :)

 4. Heippa Jonna! Ihana postaus jälleen. :) Vinkki sinulle kenkien puhdistukseen: Oletko kuullut taikasienestä? Jep se on oikesti sen niminen valkoinen sieni ja niitä sää lähes jokaidesta isosta ruokakaupasta. Sillä pyyhkii helposti valkoiset kumiosat puhtaiksi, riittää kun sientä kostuttaa hieman. Puhdasta tulee helposti ja ilman kemikaaleja! ;)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  1. Heippa Emppu! Kiitos kehuista sekä vinkistä! Olen taikasienestä kuullut niiin monet kerrat milloin mihinkin aiheeseen liittyen, mutten ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa sitä. Ehkä nyt inspiroidun tästä vihdoin ;) Mukavaa viikkoa sinullekin!

 5. Moi, minkä kokoinen on se musta Helsinki-huivi? Itsellänikin on yksi vanhempi kashmir-huivi, mutta se on melko kapea. Olisi kiva löytää joku muhkeampi vastaava, koska ihanan pehmoisena sekin vanha kaveri on säilynyt käytöstä huolimatta :) laadukasta tavaraa ihan pitkällä tähtäimellä nämä, kestäviä ja säilyy hyvinä.

  1. Moikka Heini! Huivini on sitä suurinta kokoa, eli 100x200cm – näkyy kaulassa uusimmissa asukuvissa jos kiinnostaa :) Se on siis tosi muhkea ja käy kokonsa puolesta hyvin vilttinäkin tarpeen tullen. Kasmir on kyllä ihana materiaali, kun se lämmittää tehokkaasti, mutta ei tunnu kuitenkaan tukalalta kuten paksut villahuivit, siihen kannattaakin siis vähän panostaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *