Lauantaikuulumiset

Heippa ja ihanaa lauantaita! Kuinkas teidän viikonloppu on alkanut? Omani on kulunut tähän asti varsin rennoissa merkeissä, eilen oltiin katsomassa kavereiden lätkäpeliä, minkä jälkeen vain röhnötimme sohvalla ystäväni kanssa loppuillan. Lauantaipäivä taas starttasi kodin suursiivouksella, ja kyllä olikin jo aika laittaa pölypalloille kyytiä. Olen maailman laiskin pesemään lattioita, se on itse asiassa inhokkipuuhaani, jota välttelen aina viimeiseen asti. Lähetin poikaystävälle viestin, jossa kerroin tehneeni suursiivouksen. “Siis pesitkö myös lattiat?” Hahah! Odotan jo, että pääsemme muuttamaan kesällä saman katon alle, tuo toinen kun kuulemma luuttuaa lattiat ihan mielellään, jos minä puolestani hoidan imuroinnin. Match made in heaven ;)

Nyt on siis puhdas koti – kyllä kelpaa viettää viikonloppua! Pionitkin ovat sopivasti auenneet nupuistaan. Tälle päivälle on siivoilun lisäksi onneksi kivaakin ohjelmaa, sillä kohta laitan itseni valmiiksi ja lähdemme tyttöjen kanssa porukalla leffaan ja syömään. Hyvä ottaa tämä viikonloppu rauhassa ennen pian koittavaa opiskelijavappua, siihen täytyykin kerätä vähän voimia!

Tänään olisi pitänyt kyllä vähän ehtiä vilkaista tenttikirjojakin, mutta taidan taidan ottaa tämän päivän vielä ihan iisisti. Rehellisesti sanottuna ei ole näihin viimeisiin kouluhommiin enää kyllä oikein motivaatiotakaan pusertaa, se on karannut kesälaitumille jo aikaa sitten! Olenko ainut, josta tuntuu tältä? Ehkä se on ihan sallittuakin tässä vaiheessa vuotta. Nyt siis suurempien kysymysten äärelle, hakeako irtokarkkeja leffaa varten vai säästääkö tilaa vatsaan…

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

16 thoughts on “Lauantaikuulumiset

 1. hihii, ihan parasta jos osuu ajatukset siivouksesta yksiin. :) ollaanko teillä muuten mustasukkaisia? onko teillä paljon ystäviä vastakkaisesta sukupuolesta ja miten yleensä käsittelet näitä asioita? Oletteko joka päivä tekemisissä kun ette yhdessä asu? jotenkin vaikutat niin fiksulta ja tasapainoiselta että olisi kiva kuulla ajatuksiasi.

  1. Hihi, niinpä! On meillä ystäviä vastakkaisesta sukupuolesta, tosin esimerkiksi kouluporukoista tunnnemme toki yleensä molemmat. Sellainen pieni mustasukkaisuus on minusta “tervettä” ja kertoo vain toisesta välittämisestä, ja kun luottaa toiseen niin sille tasolle se jääkin. Ja kyllä me lähes joka päivä näemme toisiamme, odotan kyllä jo kovasti että pääsee elämään sitä arkea toisen kanssa saman katon alla :)

 2. Eikait kellään enää ole opiskelumotivaatio huipussaan, etenkään näin vapun alla :)

  Ps. yllättävän freessin näköinen basilika! ;)

  1. Kiitos lohdutuksesta, toivottavasti en tosiaan ole ainoa motivaatiopulan kanssa :) Ja hahah, revähdin nauruun tälle basilikakommentille! :D Aloitin keväällä uuden taiston ja kieltämättä nyt on sujunut ihan hyvin, kheh!

 3. Sinulla onkin ihana ja “iso” kysymys. :) Mites kävi?
  Täällä on kans vietetty ihan rentoa lauantaita oikeastaan tekemättä mitään suurempaa (juuri heräsin päikkäreiltä ;) Mies grilli ja ruoan jälkeen oli pakko nukahtaa. :) Huomenna sitten tehdään enemmän. Ja juu, motivaatio töihin on kyllä vielä kohdallaan, vaikkakin lomaa jo odotan. :)
  Ihanaa lauantai-iltaa muru!

  1. Päädyin vain pikkupussiin, niin jäi tilaa ruualle ;) Viikonloppunahan saa olla tekemättä mitään ja rentoutua ihan kunnolla, jos siltä tuntuu! Jaksaa taas sitten palata arkeen :) Sinullakaan ei ole enää kauaa lomaan, ihanaa! Rentoa sunnuntaita sinne <3

 4. Ihania kuvia! Näyttää niin freesiltä :). Mistä nuo sievät kynttiläkupit ovat? Ja vastauksena: hakea irtokarkkeja! ;D

  1. Voi kiitos Ilona! Kynttiläkupit ovat muistaakseni ihan Ikeasta ostettu joskus syksyllä :) Heh, päädyin ihan pieneen pussiin, mutta irttarihimo jäi kyllä vielä! :D

  1. No niin ovat! Harmi vain, että ovat vielä aika tyyriitä, niin ei ihan joka viikko viitsi ostella. Toivottavasti siellä on ollut mukava viikonloppu myös :)

 5. Nyt sain luettua postaukset viimeisen kuukauden ajalta, oli hyvä lueskella niitä samalla kun pikkunen tuhisee tässä sylissä, kotona <3 Mutta tulipas ihan ikävä! Ja aivan ihanan kuulonen reissu teillä oli! :)

  1. Voi ihana sinä, täälläkin ikävä! Tulettehan sitten pikkuisen tuhisijan kanssa kesällä moikkaamaan töihin <3 Voikaa hyvin! :)

 6. Täytyy sanoa, että sinun blogisi on ollut huippulöytö. Mahtavat kuvat, aiheet mielenkiintoisia, mutta kuitenkin kevyitä ja postauksista välittyy niin aurinkoinen, raikas ja muutenkin ihana tunne. Näitä postauksia on todella ihana lukea kahvikupin kera! Mukavaa kevättä sinulle, Jonna :)

  1. Voi, kiitos hurjasti ihanasta palautteesta! Kasvoille levisi iso hymy tämän luettuani. Näin sydämelliselle lukijakunnalle on kyllä ihana kirjoittaakin tätä blogia, ei voi muuta sanoa :) Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista kevättä sinullekin, Anu!

 7. Imuroinnissa on munkin kokemuksen mukaan vastakkaisen sukupuolen mielestä jotakin luotaantyöntävää. Miekkonen ei halua olla paikalla, kun imuria käytetään, puhumattakaan, että itse siihen tarttuisi. Minusta se taas on paras osuus, koska suuret pölypallot saavat kyytiä! Mutta voi, se lukiolaisminä, joka varje fredag KONTTASI lattialiinan kanssa huoneensa lattiat puhtaaksi ei todella tykkäisi siitä nykyisestä, joka vain suihkaisee lattian näkyviin osiin hiukan Methodia ja pyyhkäisee mopilla nopeasti, lähinnä vain tuoksun vuoksi… Pidän tätä kuitenkin hyvänä muutoksena, onpahan yksi neuroosi vähemmän! :D

  Toooosi paha dilemma, jonka ratkaisit viisaasti eli niin, ettei tarvinnut valita vaan sait molemmat. :)

  1. Haha, mikähän siinä imuroinnissa on? Minustakin se on palkitsevaa, kun oikein näkee miten pöypallerot hurahtavat imurin sisään! Lattioiden luuttuaminen taas on sellaista tylsää venkslaamista, blaah.. ;) Hahah, tuo nykyinen minäsi kuulostaa huomattavasti tutummalta!

   Toivottavasti on ollut ihana viikonloppu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *