Kesän juhliin

Tapanani on ollut joka kevät tehdä postaus inspiraatioksi kesän juhlapukeutumiseen. Monilla on varmasti taas edessä niin ylioppilasjuhlia, häitä kuin muitakin kesäkinkereitä, joten ryhdyin taas tuumasta toimeen ja kävin läpi Booztin mekkovalikoimia. Juhla-asuja selatessani rupesi ihan harmittamaan, ettei tällekään kesälle ole häitä tiedossa, mutta yhdet ylioppilasjuhlat sentään. Häissä on vain sitä jotain, menkää siis nyt joku läheisistä äkkiä naimisiin jooko ;)

1. Mekko, 2. korvakorut, 3. kengät (alessa)

Aloitetaan ylioppilaasta, niitäkin varmasti löytyy sieltä ruudun takaa! Ylioppilasjuhlat sekä muut valmistujaisjuhlat ovat arvokkaita tilaisuuksia, joten niihin kannattaakin pukeutua sen mukaisesti ja jättää ne lyhyimmät ja paljastavimmat mekot toiseen kertaan. Värien suhteen vain taivas on rajana, mutta lakkiin sopiva valkoinen on toki aina varma valinta. Huuliin vielä punaista piristämään kokonaisuutta, niin ylioppilaan asu on valmis! :) Joko teillä tänä keväänä valmistuvilla on se oikea mekko löytynyt?

1. Mekko (alessa), 2. korvakorut, 3. laukku – Mulberry, 4. sandaalit (alessa)

Rennompien kesäjuhlien asuna taas voisi hyvin toimia maksimekko, tilaisuudesta riippuen joko korkoihin tai vaikka mataliin sandaaleihin yhdistettynä. Koralli sopii värinä monille, mutta samaa löytyi myös muun muassa valkoisena. Olisipa ihana päästä jonnekin puutarhajuhliin, oih!

1. Haalari, 2. kello – MK, 3. kengät, 4. korvakorut, 5. laukku – Mulberry

Sitten yksi suosikeistani monissa iltamenoissa – elegantti jumpsuit! Omani vilahtikin juuri viikonloppuisessa postauksessani, ja kuten se myös tämä kollaasin yksilö on Mangosta. Haalarille on tullut kuluneen vuoden aikana niin paljon käyttöä, että voin sanoa sen olleen loistava ostos! Täytyisi muuten ainakin näin opiskelijapiireissä varmaan välttää käyttämästä sanaa haalari, hämmensin nimittäin lauantaina tyttöjä kirjoittaessani Whatsappiin laittavani ehkä haalarin illalla. Muut ihmettelivät, miten se Jonna nyt jo meinaa laittaa varaslähtönä vappuun meidän Vaasan yliopiston punaiset haalarit jalkaan… :D

PS, kuinka hyvältä tuo himoitsemani Bayswater Clutch Wallet näyttäisi tässäkin asussa piristysruiskeena!

1. Mekko, 2. laukku – Saint Laurent, 3. rannekoru, 4. korvakorut, 5. kengät

Viimeisenä vielä yksi hyvinkin paljon omaa silmääni miellyttävä asu näyttävässä sähkönsinisessä. Näkisin tämän niin ylioppilaan kuin vaikka häävieraankin yllä! Sähkönsininenkin sopii hyvin sekä vaaleaveriköille että tummille ja näyttää upealta raikkaiden nuden sävyisten asusteiden kanssa. Tuota rannekorua (köyhän naisen Hermès? ;D) olen muuten katsellut jo jonkin aikaa, kun vain osaisi päättää sävyn valkoisen, mustan ja oranssin välillä…

Tässä siis tällainen pikakatsaus kesän juhlapukeutumiseen! Kesän juhlia saa hieman vielä odotella, mutta tänään pitäisi startata vapun juhlinnat täällä Vaasassa. Huhhuh, rankka viikko tiedossa.. :D

Linkit mainoslinkkejä.

20 thoughts on “Kesän juhliin

 1. Mulla on kaapissa juurikin valkoinen Jenkeistä mukaan tarttunut ihana mekko odottomassa lakkiaispäivää :) En millään malttaisi odottaa että saan vetää sen päälle! :D

  1. Oi se toimii varmasti hyvin! Pääsisipä teleporttaamaan takaisin omaan lakkiaispäivään, se oli kyllä niin ikimuistoinen! Nauti siis täysin rinnoin omasta juhlapäivästäsi :)

 2. Kivoja juhlalookkeja olet löytänyt. Mulla ei ole ensi kesänä mitään juhlia. Olisi kiva olla esim. jonkun häissä, koska silloin pääsee pukeutumaan juhlavammin kuin vaikka puutarhajuhlissa. Ensi vuonna toki omat ylioppilasjuhlat (vihdoin) koittaa. :)

  1. Kiitos Anni! Minäkin kaipailen häihin, paitsi ihan jo mielettömän fiiliksen vuoksi niin myös pukeutumisen, hih. Ihanaa, että pääset vielä viettämään lakkiaisia, se oli niin ikimuistoinen juhlapäivä!!

 3. Kauniita asuja kaikki!

  Olisipa kivaa päästä itsekin häihin, en ole tähän 23 ikävuoteen mennessä yhdissäkään käynyt, eikä ole yhtiäkään näköpiirissäkään. :D

  1. Kiitos Tanja! Häät ovat niin ihania, onneksi olen päässyt sisarusteni häihin, mutta kovin monissa häissä en tosiaan ole minäkään ollut. Omia kaveriporukan hääjuhlia odotellessa, hehe ;)

 4. ihania ja inspiroivia kollaaseja! :-) en oo varma ootko toteuttanut tällaista postausta aikaisemmin, mutta ois mahtavaa jos tekisit postauksen siitä miltä sun yo-asukokonaisuus näytti, ja jos nyt sulla olisi ylioppilasjuhlat niin kuinka pukeutuisit! :)

 5. Haha, mäkin sain mun kaverit hämmennyksen valtaan, kun kerroin että pistän mun haalarin (jumpsuitin) vappuna päälle. :D Oliko sulla korkkarit jumpsuitin kanssa? Olen nimittäin miettinyt, että ne taitavat olla parhaimman näköset haalarin kanssa, kun ei oikein tuollaisia matalia sandaaleja vielä oikein voi käyttää.. :D

  1. Hihi, nauratti kyllä tuo aiheuttamani hämmennys :D Mulla vaihtuikin asu viime hetkellä, mutta jos olisin laittanut tämän ulos lähtiessä, niin olisin ehdottomasti pistänyt korot – haalari vaatii minusta niitä ;)

 6. Omat ylioppilasjuhlat siintää kuukauden päässä mutta sitä täydellistä mekkoa juhliin ei vaan tunnu löytyvän :-D Jokaikinen nettikauppa mikä vaan on mieleen tullut on plärätty läpi mutta mikään ei vaan nappaa! Tuo valkoinen ekan kollaasin mekko on kyllä tosi nätti, sen voisi pistää ainakin harkintaan :)

  1. Voiei, sen oikean löytäminen ei tosiaankaan ole helppoa! Muistan omankin metsästystaipaleeni, mutta onneksi lopulta tärppäsi. Tuo valkoinen on kyllä kaunis, löytyi myös tummansinisenä, joka sekään ei olisi yhtään hullumpi vaihtoehto juuri vaikka nudeasusteiden kanssa :)

  1. Kiva kuulla, se on yksi omistakin suosikeistani! Tuollainen sähkönsininen on vaan niin raikas ja vielä vaaleiden asusteiden kanssa :)

  1. Kiitoksia Tinja, kiva jos miellytti :) Olisipa itselläkin tuollaiset kekkerit tiedossa!

 7. Harvemmin näistä kollaasipostauksista innostun, mutta nyt osui nappiin! Edessä on miehen siskon ylppärijuhlat ja olen jo pitkään pähkäillyt sinne asua, eikä aikaa tai innostusta kaupoissa kiertelyyn ole ollut. Nyt tilaukseen lähti ekan kollaasin mekko, eri värissä tosin, kun tuota kokovalkoista hiukan karsastan (ainakin näin keväällä kun iho ei ole vielä saanut väriä pintaan). Hauskaa vappuviikkoa sinulle ja ystävillesi! :)

  1. Hei mahtavaa kuulla että tykkäsit ja löytyi vielä mekkokin! Tuossa on kyllä tosi kaunis ja klassinen malli, tulee varmasti käyttöä sitten vielä myöhemminkin :) Kiitos ja hauskaa vappua sinullekin!

 8. Kiitos Jonna, postaus tuli kuin tilauksesta =)
  Tykkäsin hirmuisen paljon tuosta haalari-kokonaisuudesta.
  Oli tarkoitus kysyä, minkälaista(kokoista) laukkua käytät yleensä iltamenoissa? Monesti kuulee että korkokengillä lähtiessä juhlijoilla on balleriinat matkassa mukana, miten toi homma toimii? Millainen “korjaus-sarja” noin muuten yleensä kulkee mukana?

  Toinen kysymys koskee huiveja. Jos saisit/joutuis valitsemaan yhden (mahdollisimman monikäyttöisen) huivin, millainen tai mikä se olisi? Kesälläkin olisi varmaan hyvä olla matkoilla joku mukana, en vain tiedä mihin kannattaisi sijoittaa ( voisin vaikka äitienpäivälahjaksi toivoa)?

  Oli muuten kaverisi viisas kun kielsi balleriinat näillä keleillä.. itselläni kohta viikon kurkku kipeänä..

  1. Mahtava juttu, eipä kestä kiittää! :) Vähän riippuu, mutta yleensä baariin lähtiessä otan myös vähän isomman laukun mukaan, jonne mahtuu myös vaihtokengät, niitä ilman en kyllä ikinä lähde! :D Sen verran hyvää tekee päästä vaihtamaan mukavat kengät koko illan koroilla seisoskelun jälkeen, heh. Isomman laukun voi sitten jättää narikkaan tms., ja napata vain pienemmän mukaan. Toinen vaihtoehto on kengät ihan jossakin paperikassissa, jonka voi sitten jättää sinne narikkaan. Yleensä otan ulos lähtiessäni mukaan vain huulimeikit ja bareMineralsin matkakabukin, jonne olen sisään pyöritellyt mineraalimeikkivoiteen ja jota on sitten helppo sutaista kasvoille meikin korjaamiseksi.

   Huiveista sitten, nyt tehtyäni Balmuiriin parempaa tuttavuutta sanoisin ehdottomasti, että panosta heidän isoon ja muhkeaan kasmirhuiviin, esim. tämä Helsinki-huivi jossakin mieluisassa värissä http://www.balmuir.com/index.php/shop/fashion/scarves/summer-collection/helsinki-scarf-100-cashmere-taupe.html. Kasmir on siitä ihana materiaali, että se lämmittää tehokkaasti, mutta ei tunnu hiostavalta kuten ihan tavallinen villa. Minulla on Helsinki-huivi mustana isoimmassa koossa (100×200) ja oli se mukanani myös Espanjassa, pystyin käyttämään sitä sielläkin viileinä iltoina sekä mukavasti myös vilttinä tarpeen tullen. Kasmir on materiaalina toki hieman tyyriimpää, mutta sanoisin että tuo huivi on ihan joka euron arvoinen! :) Omani on näkynyt täällä myös muun muassa Denim&Leather -asukuvissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *