Floral

Tämä bloggaaja on ollut nyt oikein tosissaan lomalla. Kamera on toki räpsynyt aina silloin tällöin, mutta mitään ressiä en ole ottanut materiaalin kasaamisesta, vaan on kuvattu silloin kun siltä tuntuu ilman ahdistusta materiaalin keräämisestä. Välillä on kiva elää hetkiä ja katsella ympärille muutenkin kuin vain linssin lävitse, eikä tarvitse rasittaa koko aikaa matkaseuraakaan hidastelulla ja ruokien jäähtymisellä ;) Ensimmäiset asutkin kuvattiin vasta eilen, suurin osa lomasta kun on tullut vietettyä bikineissä tai joissakin mukavissa vaatteissa.

Eilen käytiin alkuillasta Begurin keskustassa, jonka itse asiassa löysimmekin vasta eilen. Mikä ihana tunnelmallinen pikkukylä paljaistuikaan piilosta sieltä kiviraunioiden keskeltä! Aukio oli täyttynyt viikonlopunvieton aloittaneista paikallisista, ympäriltä kuului iloista puheensorinaa ja joka puolella näkyi kivoja ravintoloita. Ylläni oli Zaran aiemmin keväällä ostamani housut, jotka ajattelin alunperin rennommiksi työhousuiksi, mutta nyt niistä onkin muotoutunut lomapöksyt. Olivat myös mukava asuvalinta matkustaessa! Kukkapaitakin on alkukevään ostoksia, aluksi tämä herätti ehkä pieniä viboja niistä kuuluisista mummolan verhoista, mutta nythän se näyttääkin niin raikkaalta ja kesäiseltä!

Asu2 Asu4   Asu1Asu5

Shirt / Zara
Pants / Zara
Bag / Mulberry
Shoes / Tory Burch
Sunnies / Ray-Ban (giveaway)

Tänään on ollut viimeinen kokonainen päivä täällä Begurissa, ja huomenna myöhään illalla lähtee lento takaisin kohti Suomea. Viikko on mennyt niin nopeasti että huh – onko pakko lähteä kotiin! Huomenna luovutamme asunnon jo aamusta, minkä jälkeen ajamme Barcelonaan tehden matkalla visiitin La Roca -outletkylään sekä viereiseen Niken factory outletiin, sormet jo syyhyävät ;) Pitkä päivä edessä, tänään siis vielä rentoilua, viiniä ja hyvää ruokaa! Mukavaa viikonloppua teille kaikille :)

I’ve been a bit lazy blogger this holiday! I’ve taken some photos every now and then, but I haven’t stressed about it that much. Sometimes it’s just good to live the moment – and not talking about living it through the lens! Anyhow, here’s the first outfit we shooted here in Spain yesterday. I bought these pants earlier this spring to wear them at work, but these have become the perfect holiday pants as well as to wear when travelling. So comfy pants! Shirt is also a new one, I tend to fall in love with floral prints when the summer’s getting closer.

Today has been our last day here in Begur and tomorrow evening we’ll travel back home. We’ll leave the house already on the morning and then we’ll drive to Barcelona making a stop at La Roca outlet village. It’s going to be a long day, so now it’s time for relaxing, good wine and delicious food! Have a lovely weekend you all :)

24 thoughts on “Floral

 1. Upeita kuvia ja kaunis Jonna! ♡
  Ihanaa, että olet saanut viettää rentouttavaa lomaa. Sitähän eniten kaipaa. :)
  Ja La Roca – Löytyy monenlaista. Nautihan! :)

 2. Todella kivan ja rennon näköinen loma asu :) Mullakin on vastaavat housut ja tykkään niistä hirmuisesti, mutten ole osannut yhdistää niitä oikein mihinkään. Kiitos vinkistä, kukkapaita lähtee kokeiluun kyseisten pöksyjen kanssa! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  1. Kiitos Anne, ja kiva jos sait tästä inspistä! Mä ihastuin housuihin nyt lomalla oikein kunnolla, aikaisemmin on myös mietityttänyt miten ne yhdistää, mutta nyt käytin niitä paljonkin. Toimivat kivasti myös raitaneuleen kanssa! :)

 3. Mikä sattuma, postaus kukkapaidasta samalla otsikolla odottelee luonnoksissa, tosin pusero on kyllä eri :D Nätti asu! :) Mukavaa kotimatkaa!

 4. Ihana asu! :) Tosi raikas ja kesäinen kyllä tuo paita :) Sopii sulle hyvin! Outlet-kylä ja Nike Factory outlet, apuaa! Shoppaile kunnola munkin puolesta ;)

  1. Kiitos Jessika! Jotain pientä lähti mukaan outletista sekä Niken factorysta ;) Täytyy esitellä löytöjäni täälläkin jossain vaiheessa!

 5. Tosi kiva asu:-) mun on pitäny jo pitkään sanoa, että sun blogi ei näy kunnolla safarilla, sivupalkin kuvat ja tekstit menee ton varsinaisen blogitekstin päälle :/

  1. Kiitoksia Disa :) Hei voi hitsit, olen nyt muutamalta lukijalta saanut palautetta tästä, mutta emme ole Idan kanssa keksineet mistä se voisi johtua.. Minulla itselläni nimittäin toimii Safarillakin! Jos viitsit sen verran vielä avittaa, että minkä tuumaisella koneella katsot? :) Kiitos kun tulit vinkkaamaan!

   1. Oma macbookini on 13 tuumainen, tämmönen ikivanha malli, että en tiedä jos ongelma johtuu vaan koneen iästä :D mutta toivottavasti asia saadaan korjattua! mukavaa kevään jatkoa sinne Vaasaan :)

 6. Todella kiva ja freesi asu, ja kivaa nähdä Alexa käytössä pitkästä aikaa. Itse olen ihan hurahtanut kukkapaitoihin alkuvuoden aikana, ja niitä onkin tullut haalittua jo, kröhöm, useampi kappale :) kun pääsi alun “varastin mummolan pöytäliinan”-fiiliksistä, olen huomannut miten monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä kukkapaidat ovatkaan! Mustat housut, siniset farkut, kesällä shortsien kanssa. Ja ah, tulispa jo se kesä ja shortsikelit!

  1. Kiitos Krisu! Alexaa ei tule arkena koulussa käytettyä niin paljoa, kun on sen verran pienikokoinen laukku, mutta se on kyllä ehdottomasti yksi suosikkini :) Hehe, samoja pöytäliinafiiliksiä itsellänikin alkuun, mutta nyt olen ihan hurahtanut! Kesää ja shortsikelejä tosiaankin odotellessa :)

 7. Ihana tuo kukkapaita! <3
  Onko sulla vielä se ihana valkoinen kukkapaita, olisitko halukas myymään sen? :))

  1. Se on kyllä ihana! Hmm tarkoitatko mitä paitaa? Yhden muistaakseni myin eteenpäin pari vuotta sitten, ja se sellainen tunikamallinen vähän satiinipintainen pusero minulla vielä on, mutta en usko että sitä myisin :) Mulla on kyllä monta blogikirppistä odottavaa vaatetta, josko vapun jälkeen vihdoin ehtisin kuvata ne!

   1. Anteeksi kun tulen tänne väliin kirjoittelemaan, mutta mulla on kanssa se sama kukallinen tunika ja olen halukas myymään sen, mutta se on kokoa M! Eipä ole tullut koskaan käytettyä, sovitettua vain, nykyisin se on minulle enemmänkin mekko :)

 8. Ihana paita! :) Jälleen saa harmitella, kun täällä pohjoisemmassa ei zaraa ole :(
  Onko tuo sun Alexa muuten se keskikoko, jota on vielä mulberryn omilla sivuilla myynnissä? :) En pääse tuosta laukusta yli enkä ympäri! Pakko jossain vaiheessa kotiuttaa!

  1. Minustakin se on tosi kaunis :) Saisi se Zara kyllä levittäytyä muuallekin Suomeen, höh! Alexani on Regular eli juurikin sitä keskikokoa, voin kyllä suositella laukkua niiin lämmöllä! Parin vuoden ahkeran käytön jälkeen olen yhä yhtä hurmioissani laukusta ja se on niin monikäyttöinen – iso peukku täältä siis :)

  1. Kiitos Tinja! Oli kyllä ihana loma, vähän on vaikeaa palata arkeen huomenna.. :D Toivottavasti sulla on ollut mukava pääsiäinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *