Current Nail Polish Favourites

Olen joskus saattanutkin mainita, kuinka minulla on aina kynsilakkaa. En edes muista koska olisin viimeksi ollut päivääkään ilman jotakin sävyä kynsissäni! Se on vain sellainen pinttynyt tapa, toisaalta myös nautin kynsien parissa väkertämisestä ja niiden hoitamisesta, ja se on omanlaisensa tapa rentoutua. Usein ajoitan kynsienlaiton joko kotona vietetylle kahvihetkelle ystävän kanssa tai viilailen ja lakkaan samalla, kun katson jotakin sarjaa – kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Nykyään olen saanut kynnet varsin hyvään kuntoon, joten kynsiä laittaakin meiellään. Pari vuotta sitten jaoinkin muutamia vinkkejä vahvempien kynsien saamiseksi, niihin voi tutustua täällä.

Jo jokin aika sitten sain toiveen esitellä joitakin kynsilakkasuosikkejani sekä myös kertoa, kuinka säilytän purnukoita. Kynsilakkoja varten olen ostanut Ikean Godmorgon -sarjan näppäriä muovirasioita, joissa lakkapullot pysyvät siististi ojossa. Kynsilakkoja ei myöskään suositella säilytettävän suorassa auringonvalossa, joten pullot säilyvät paremmin lipaston laatikossa. Suosikkisävyistä sitten – kevään tultua kynsilakkasävyt ovat vaihtuneet vaaleampiin, ja juuri nyt minua kiehtovat kirkkaanpunaisen lisäksi hempeät pastellit sekä erilaiset nudesävyt. Aikaisemmin esitellyn Essien punaisen Too Too Hotin lisäksi suosikkejani ovat Essien hattaranvaaleanpunainen Romper Room, hiekansävyinen Spin The Bottle, Chanelin karkkipinkki Rose Exubérant sekä ranskalaiseen manikyyriin loistavasti sopiva Essien Blanc.

Oli ikuistettava vielä tuo viime kevätkokoelman Romper Room – se on ihana! Monet vaaleanpunaiseen taittavat nudet ovat loppujen lopuksi aika haaleita, joten tällainen kunnon hattaraväri on vaihtelun vuoksi kiva. Ja miten hyvin tällainen vaalea pastellisävy sopiikaan ruskettuneen ihon kaveriksi! Täydellinen kesälakka siis, enää tarvitaan se rusketus ;)

I might have mentioned before that I always wear nail polish. Can’t even remember a day without any! It’s just a habit and I do enjoy taking care of my nails too. On wintertime I tend to wear dark red on my nails, but now that it’s spring also the colours on my nails get lighter and brighter! My current favourite shades are a bright red Too Too Hot from Essie that I already showed you a while ago, the light pink Essie Romper Room and below that there’s Spin the Bottle. Another favourite is Chanel Rose Exubérant, which is a lovely pink colour. And not to mention Essie Blanc, which is great for a french manicure. Above you can see the result using Romper Room – it’s a perfect spring and summer shade, right? Just imagine some tan, haha ;)

15 thoughts on “Current Nail Polish Favourites

 1. Vitsi miten ihania värejä, niin kesäisiä! Itelläni on nyt juurikin tuota Essien Blancia kynsissä ja tykkään hurjasti sen raikkaudesta :) Sulla on muuten ihan täydellisen pituiset ja muotoiset kynnet! :D

  1. Kesä näkyy aina ensimmäisenä kynsissä ;) En olekaan koskaan tainnut kokeilla valkoista koko kynsissä, täytyy ehkä joskus testata.. Ja kiitos vaan kehusta, jonkin verran niitä saa kyllä viilaillakin, heh! :D

 2. Todella kauniit kädet sulla. Sopivan siistin pituiset noi kynnet.
  Hoidatko itse vai käytö hoidoissa? Miten lyhennät kynnet saman mittaisiksi? Onko sulla millaisia rasvoja, öljyjä jne. käytössä. Pitäisi viimein saada kynsinauhat ja sormen järsityt ja halkeilleet päät kuntoon, niin lakkakin näyttäis kauniimmalle.

 3. Essien Blanc kuuluu myös omiin suosikkeihin. Ja tuota Romper Roomia olen kanssa ihastellut monta kertaa, mutta mietin että kannattaako sitä ostaa jos omasta kokoelmasta löytyy jo Muchi Muchi…

  1. Essieltä löytyy kyllä niin monta ihanaa vaaleaa sävyä, Muchi Muchiakin olen joskus ihastellut! Taitavat kyllä olla aika lähellä toisiaan.

 4. Heh,kävin kotiuttamassa itselleni myös Essien Too Too Hotin, kiitos sinun. Käytän myös romper roomia ja juuri ostin toisen pullon Essien Fiji -sävyä. Se on mun lemppari.

  1. Hei kiva kuulla! Juuri lakkasin omani tuolla ;) Fijiäkin olen joskus katsellut, se on kaunis! On ollut kyllä valinnanvaikeus merkin hyllyllä vaaleita sävyjä valitessani, niin paljon vaihtoehtoja.

 5. Ei vitsit kuinka kivalta tuo sävy näyttääkään! Siis toi hattara :) Mullakin just se ongelma että kaikki mitkä näyttävät pullossa hyviltä, eivät sitten kynsissä näytä yhtään miltään :D Pitääkin etsiä tuo siis käsiini!

  1. Tuo hattarapinkki on ihana! Minä aina googlaan sävyt ennen ostamista, näin ei tule ikäviä yllätyksiä miltä sävy näyttää kynsissä ;)

 6. Moikka ! Kiva postaus :)

  Hei onko noilla merkki kynsilakoilla mitään eroa muihin kynsilakkoihin ? Esimerkiks sulla on tota Chanelia, niin onko niiden laadulla tai kynsissä pysyvyydellä mitään eroa muihin halvemman merkkisiin lakkoihin?

  Kiitos :) !

  1. Heippa Sabrina! Kiitos, kiva jos tykkäsit :) Minä väittäisin kyllä, että laaduissa on paljonkin eroja. Toki halvemmiltakin merkeiltä voi löytyä hyviä, esimerkiksi Isadoralla on hyviäkin lakkoja. Chanelin lakat ovat itselläni olleet ihan loistavia, kerrankin kesälomareissulla lakkasin kynnet ennen lähtöä yhdellä kerroksella (vain pikakuivattajaa päälle), ja lakkaus pysyi täydellisenä VIIKON ilman lohkeamia, ainoastaan kynnen kasvu näkyi alareunassa. Se sai siis kestää merivettä, kloorivettä ja vaikka mitä, mutta lakka pysyi hyvänä :) Mikään muu ei ole pysynyt kynsissäni noin hyvin. Chanelin lakat ovat siis mielestäni hintansa väärtejä, myös Essiet ovat tosi laadukkaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *