Cravings.. Oh wait no!

Linda oli tehnyt blogissaan postauksen muutamista tämän hetken it-tuotteista sekä trendeistä, jotka hän nimeää leikkimielisesti inhokeikseen. Idea oli niin hauska, että oli pakko tarttua samaan! Yleensä kun täällä tulee höpöteltyä niistä jutuista, jotka ovat haaveilun kohteena, mutta entäpä ne muotimaailman trendit ja tuotteet, jotka eivät kertakaikkian vaan iske? Makuja on tietysti monia ja sehän se on rikkaus, yksi pitää yhdestä ja toinen toisesta. Korostan siis samaa kuin Linda, kuinka nämä voivat näyttää hyviltä muilla, mutta omaan makuuni nämä eivät vain kolahda. Kurkataanpas! unwantedCéline Phantom. Céline tuntuu olevan kaikkien huulilla ja noh, käsivarrella myös! Minun täytyy kuitenkin myöntää, ettei suurimman osan merkin laukkujen muotokieli ole yhtään omaan makuuni. Jotenkin etenkin isommat koot näyttävät sivupömpeleineen helposti todella kömpelöltä! Inhokkini näistä on kuitenkin Phantom, joka on minusta vaan mitäänsanomaton. Sanokaa vaan hulluksi tästä valtavirrasta poiketessani! :D

Adidas Stan Smith. Ei, ei ja vielä kerran ei… Kompaten Lindaa tässä kohtaa – aivan kammottavat tennarit, jotka muistuttavat vain ja ainoastaan yläasteajoista! Ehkä eniten vilunväristyksiä aiheuttavat perinteiset mustavalkoraitaiset Superstarit sekä nämä vihrein yksityiskohdin varustetut Stanit. Toisena nuoruusmuistoja tuovina inhokkeina mainittakoon leveät lahkeet. Vaikka olisivat kuinka suurinta huutoa nyt, en vain näe itseäni lahkeet liehuen. Nyrpistän nenääni kaikille leveille lahkeille, mutta aivan erityisesti farkuille. Joku voi saada toimimaan, mutta näitä tuskin nähdään omissa kintuissani! Koskaan ei tietenkään pitäisi sanoa ei koskaan, kuka tietää jäävätkö pillilahkeet taas historiaan näiden vallatessa katukuvan.. :D Toivottavasti ei!!

Valentino Rock Stud. Sitten vielä muutama tuote, joiden perään moni himoilee, kuten Valentinon näyttävät korot, joissa nudekorot saavat uuden ilmeen rokkihenkisillä niiteillä. Eivät yksinkertaisesti vaan kolahda. Toisena samaan kastiin laitetaan Chanelin Boy – uusi klassikko josta muotimaailma on mennyt ihan pähkinöiksi. Muutenkaan Chanel-villitys ei oikein mene omaan kaaliini, moni nimeäisi klassisen Flap Bagin The Unelmalaukukseen – en väitä ettenkö ottaisi omalle olalleni roikkumaan jos ilmaisena tarjotaan, mutta muuten ei ole kyllä minun säästökohteideni joukossa.

Kerrankin siis näin päin – juttuja joita en halua ;) Allekirjoittaako kukaan muu kanssani näitä samoja, vai onko teillä jotakin muita tämän hetken inhokkituotteita- tai trendejä? Tai päinvastoin, löytyykö näitä minun mainitsemiani jonkun haavelistalta? Pistäkäähän tulemaan, hauska kuulla teidän mielipiteitänne!

Linda had done such a funny post about the things that she does not want. What a funny confrontation, since we usually tend to blog about the things and trends we are craving for. I had some things on my mind right away, so I wanted to make a post of my own! Although I do have some similarities in my list as Linda, such as Adidas Stan Smiths (especially in green or the basic black and white superstars – no no no!) and flared pants. No matter how in they are at the moment, but I just can’t see myself wearing flared jeans.. Nevery say never though, who knows if in a few years skinny jeans were history :D

There are also some designer things that I’m not that into as everyone else seems to be. Céline bags are on everyone’s lips (and their arms), but I just don’t really get that – for example Phantom looks just plain for me. Of course some models are pretty, but especially in larger sizes these might easily look clumsy. That’s just my opinion! I wouldn’t see myself wearing Valentino Rock Studs either. Last but not least – the new classic and the ultimate dream bag that’s on every girl’s list – Chanel Boy. Doens’t really raise up any feelings in me, am I crazy? :D

Of course we are like different things and that’s only a good thing! But how about you, do you have some similarities with my list? What trends or designer cravings you don’t like?

73 thoughts on “Cravings.. Oh wait no!

 1. Hihii, tää oli hyvä! On niin hauskaa ja hienoa, että uskalletaan sanoa oma mielipide, eikä vain hypätä valtavirran vankkureihin. Ja ihanaa etten ole yksin inhokeineni. Esim tota Stan Smith – villitystä en vaan ymmärrä, ja leveät lahkeet – ush! ;) Näitä saisi olla lisääkin! Ihanaa viikonloppua Jonna!

  1. Haha, samoilla linjoilla siis! Eihän kaiken tarvitse aina miellyttää, makuasioita saa ja pitääkin olla :) Ihanaa viikkistä sinullekin – toivottavasti saadaan nauttia auringosta!

  1. Kiva jos iski, kiitos! Ja vaatii kyllä hyvin paljon vielä totuttelemista minullakin nuo leveät lahkeet, hehe :D

 2. Hurjan hauska postaus! Voin itse asiassa allekirjoittaa kaikki mainitsemasi jutut celineä lukuunottamatta. En tykkää valtaosasta celinen laukkuja, mutta mini luggagesta mustana en kieltäytyisi :) Mitä leveälahkeisiin farkkuihin tulee, on niiden hehkuttajat usein itse pitkiä kuin mallit. En voi vain ikinä kuvitella ko. mallia itselleni, vaikka toki joillekin se voi sopiakin. Mukavaa alkavaa viikonloppua ja oli muuten kiva lukea matka-aiheisia postauksia! :)

  1. Hih, kiitos Anniina – hauskaa että tykkäsit! Mini Luggage mustana kultaisin yksityiskohdin on ehkä ainoa minunkin silmääni miellyttävä yksilö Celineltä, mutta esimerkiksi juuri Phantom ja Trapeze taas eivät niinkään. Mukavaa viikonloppua sinullekin, matka-aiheisia juttujakin tulossa vielä! :)

 3. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, etteivät Adidaksen Superstarit tai Stanit enää iske. Puhumattakaan levenevistä lahkeista! Liikaa yläasteviboja. Olenkin joskus ajatellut, että jos levenevät lahkeet kokevat uuden tulemisen, rupean käyttämään vaan hameita/mekkoja. :DD

  1. Täysin samoilla linjoilla yläasteviboista, meitä on siis sitten pahimmassa tapauksessa kaksi hameiden käyttäjää!! :D

 4. Olen niiin samaa mieltä tosta Phantomista! Ja vaikka olisikin silmää miellyttänyt, niin nyt kun siitä on tullut niin yleinen, en todellakaan ostaisi sitä :D muutenkin tuntuu, että nykyään ei osata poiketa valtavirrasta tarpeeksi ja kaikissa blogeissa esitellään ihan samoja vaatteita ja laukkuja.

  1. Samoilla linjoilla ollaan! Tosin olisi tekopyhää väittää että yksinomaan yleisyys häirtsisi itseäni, kun omastakin laukkukokoelmastani löytyy monien suosimia klassikkoja. Ja kieltämättä, oli hauska tarkkailla miten esimerkiksi juuri tämä Celine ja Chanel -huuma lähti leviämään blogeissa kuin rutto konsanaan :D

 5. Ihan kiva idea listata välillä inhokkeja! Olen samaa mieltä kanssasi ainakin Celinestä, Adidaksen tennareista ja Chanelin laukusta…

  Olen odotellut sitä hetkeä, jolloin näitä samoja (inhokki)asioita on nähnyt niin pitkään ja usein, että yht äkkiä huomaakin pitävänsä niistä. No, ei ole tullut tätä hetkeä vielä, mutta täydellinen kyllästyminen on. Kiva kuulla, etten ole ainoa, johon tämän hetken tietyt trendit ei vaan iske! ☺

  Aurinkoa viikonloppuun! ☺

  1. Välillä näinkin päin, ja on ollut hauska kuulla teidän inhokeistanne! Ja tosiaan, eiköhän ole lisäksemme muitakin, joihin eivät tietyt trendit iske :) Kuten sanottua, makuja on yhtä monta kuin meitäkin!

   Aurinkoista viikonloppua sinullekin! :)

 6. Voi hauskaa lukea sinun postaus aiheesta! Ja muutama samakin osui listoillemme, huojentavaa etten ole ajatuksieni kanssa yksin ;) Näistä minä kyllä saattaisin tuon Boyn kotiini ottaa, mutta klassisempi versio on kyllä mieleeni paljon enemmän! :)

  1. Tämä oli niin hauska idea, kiitos vaan inspiksestä! Ilmeisesti emme olleet tuntemuksien kanssa yksin, kun molempien kommenttibokseja lukee, hehe ;)

 7. Täällä ollaan aivan samaa mieltä, ainakin noista leveistä lahkeista.
  Aivan kamalat! Kyllä pillifarkut pysyvät omissa koivissani niin pitkään kuin vaan se on mahdollista.
  Ja tuo celine, hyii hirvitys! En ymmärrä miten nuo ovat tehneet niin suuren vaikutuksen ihmisiin. Ja nään aina vaan surullinen naaman tuossa :|.

  Mutta stan smithit iskee ihme kyllä, superstarsit olivat lempparini niiden kulta-aikana :D enää en kyllä niihin palaa.
  Ja chanel boy on ihana!

  1. Jep, samoilla fiiliksillä mennään! Hauskaa kyllä joskus jälkikäteen ajatella taaksepäin, miten tämän leveät lahkeet -villityksen kanssa kävi :D Kiva kun jätit kommenttia – niin se vaan on että makuasioista ei voi kiistellä! :)

 8. Tää oli hauska postaus :). Noita tuotteethan näkyy tällä hetkellä lähes jokaisessa postauksessa. Oli siis kiva kuulla sun mielipide näistä. Ehdoton ei näistä mulle on noi super starit. Yök, niissä tulo käveltyä koko yläaste eikä aikuinen minäni pysty niitä jalkaan laittamaan. Leveistä lahkeista en vielä osaa sanoa, muilla näyttää hyvältä, mutta en niitäkään kaipaa kun tuli yläasteella käytettyä tarpeeksi.

  Noi muut, noh, niitä ei tulla mulla näkemään hinnan puolesta, mut jos noin kaalliisiin kenkiin tai laukkuun olisi varaa, ei näistä mikään olis ykkösvaihtiehto.

  1. Kiitos Heidi, hauska jos tykkäsit! Adidaksien huumaa en vain voi käsittää, muistan miten piti ensimmäisellä kerralla ihan hieraista silmiä, että ovatko nämä nyt ihan oikeasti tulleet takaisin muotiin :D Kiva kun jätit kommenttia!

 9. Kaikki muut paitsi Boy on ehdoton nounou! Etenkin molemmat kengät. Boy kyllä miellyttää omaa silmää, mutta ei niin paljon, että sitä varten alkaisin säästämään.

  1. Minulla on Boyssa ehkä tuo hopeanvärisen messingin hallitsevuus, sirot kultaiset yksityiskohdat ovat paljon enemmän mieleeni! Kuten sanottua, makuasioita :) Hauska kuulla että meillä oli yhteisiäkin juttuja listalla, enkä ole ainoa Adidaksia kammoksuva ;)

 10. Kiva postaus :) ja olen sun kanssa ihan samaa mieltä. Kengät (Adidakset) voisin eeehkä harkita, mutta kaikki muut on mullekin iso no-no.

 11. Haha siis tasan samat mulla! Pahimmat ovat Stan Smithit sitten tulee leveälahkeiset housut :D Boy bagejakaan en tajua, ne klassiset ovat paljon hienommat ainakin mun makuun :)

  1. TAI, pahimmassa tapauksessa nuo kaksi yhdessä!! :D Hauska kuulla, että meillä on samoja “inhokkeja”!

 12. Siis olen niiiiiiin samaa mieltä näistä kaikista oikeastaan. Eniten kauhistuttaa nuo Stan Smithit ja leveät lahkeet – yyh! Jos pitäisi jotain tähän lisätä, niin kiilakorolliset tennarit jokaisessa muodossaan, en ottaisi vaikka saisin ilmaiseksi.

  Tiedän, että tuo Boy näyttäisi hyvältä muutamalla ystävälläni, mutta minulle se on ehkä hieman liian.. Rock? Samoin kuin nuo Rockstudit, joita olen kauhukseni alkanut ihastella muiden jalassa. En niitä siltikään näe omassa käytössäni millään. Celinen laukut taas ovat kauniita muilla, mutta en osaisi itse niitä käyttää – ne on liian jämäköitä, siistejä ja hiukan jopa palikkamaisia hahah :D Tämä oli kivaa luettavaa niin sinun kuin Lindankin kirjoittamana, vaihtelu virkistää ;)

  1. Hei hyvä lisäys, allekirjoitan täysin! Etenkin Isabel Marantit ovat iso inhokkini, onneksi ne alkavatkin jo olla suurimmaksi osin menneen talven lumia.

   Ja juurikin näin, moni juttu voi toimia muiden yllä ja miellyttää silmää, mutta itselle ei osaisi kuvitella. Sama pökkelömäisyys Celineissä häiritsee minuakin, hauska kuulla etten ole ainoa :D Kiitoksia, kiva jos tykkäsit – oli kyllä mahtava idea Lindalta!

 13. Heippa Jonna!
  Olipa virkistävä,erillainen postaus! Yhdyn melkein kaikilta osin mielipiteeseesi. ( Chanelin Boy on vähän niin ja näin..)
  Olen usein miettinyt, pitääkö kaikista muoti-villityksistä ja trendeistä itse innostua.
  Itse aioin tämänkin kevään ja kesän kulkea kapeilla pöksyillä( vaikka olisin sitten junttimainen) enkä mikään housuhame päällä ;)
  Olen jo kertaalleen elännyt trumpettihousut jne. eikös joku tyylisääntö sano, ettei samaa trendiä pitäisi kahtakertaa päällään kantaa. No nykyään sykli on vähän erilainen kuin ennen vanhaa.
  Tilasin Mangolta mustat sandaletit neuvosi mukaan ja ne oli IHANAT! Lisäksi löytyi paljon muitakin iahnuuksia ja uusi väylä tilata vaatteita ja asusteita.
  Olen tehnyt viime viikkojen aikana muutamia muitakin hankintoja sinun innoittamana :)

  1. Moikka Minna! Kiitos kivasta kommentistasi, hauska kuulla että on muitakin, jotka eivät ihan innostu näistä jutuista. Ylempänä todettiin jo, että jos leveät lahkeet jäävät pysyvästi muotiin, niin kuljetaan sitten vaikka hameissa, hehe ;) Liityn siis tähän “junttikerhoon”!

   Tosi kiva kuulla, että kengät olivat hyvät!! Odotan niin saavani sandaletit jalkaan, ne ovat superkauniit ja mukavat yllä. Mangon Outletista voi kyllä monesti löytää jotakin, jonka missaaminen on jäänyt harmittamaan, itse olen bongannut sieltä itselleni niin erään villakangastakin kuin paljettimekonkin.

   Mukavaa kevään sekä tietysti viikonloppureissun odotusta! :)

 14. EI EI Ei ja EI!! Aivan järkyttäviä myös mun mielestä noi kaikki! Noi Valention korkkarit varsinkin ne nude-mustat näyttävät omaan silmään ihan kivoilta, mutten ikimaailmassa halua niitä itselleni! :D Ja Stan Smithit, Superstarsit ihan mitkä vaan tollaset, hyi olkoon! Kävelin varmaankin koko yläasteen mustissa superstarsseissa, ja niitä en enää jalkaani laita :D Ehkä yksi syy on myös se, että iskä jumahti niihin, ja ostaa edelleen vuosittain uudet semmoiset, tosin sille ne kyllä sopiikin :D
  Ja rumpettilahkeet, yök!

  Tää on postausideana tosi kiva, ja tälläisiä oliskin kiva saada aina tietyin väliajoin, näitä inhokkeja ;)

  1. Hehee, join the club! Hyvä että on muitakin, jotka eivät näille tietyille jutuille lämpene – voin melkeinpä taata ettei Adidaksia nähdä omissa jaloissani :D Terkkuja van iskällesi, että on nyt super IN! ;)

   Ja hei tosi kiva kuulla, on ollut myös hauskaa lukea teidän mielipiteitänne, joten ehdottomasti näitä siis toistekin!

 15. Kaikki muut listalla ovat minustakin aika ehdottomia “ei koskaan” tuotteita paitsi Celine ;D en kyllä sanoisi, että roikkuu kaikkien käsivarsilla, toisin kuin Mulberryt ja Vuittonit ;) Itse tykkään kuitenkin enemmän Mini Luggagesta, mutta niissäkin ne moniväriset eivät ole omaan makuuni. Enkä itse asiassa ole koskaan edes maailmalla matkatessa nähnyt kenelläkään täysin samaa laukkua kuin omani, joten sen verran täytyi tässä nyt “puolustautua” :)

  En voi varsinkaan ymmärtää noida Adidaksen tennareita, niin kammottavat! Leveälahkeisia housuja en olisi myöskään toivonut koskaan takaisin :D Mutta tosiaan onneksi makuja on joka lähtöön ja jollain nuokin tuotteet toimivat :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  1. Ei tietenkään ollut tarkoitus lytätä ketään! Sinun Mini Luggagesi on tosi kaunis, se onkin ehkä ainoa merkin malli, joka miellyttää omaa silmääni :) Ja toki olisi tekopyhää väittää, että Celinessä häiritsisi ainoastaan yleisyys, koska omistan itsekin monta suosittua laukkumallia juuri Mulberrylta ja Vuittonilta. Ei Celinejä tosiaan tule katukuvassa juuri vastaan, ovat vaan olleet jonkun aikaa pinnalla useissa blogeissa, ehkä siitä tuo kärjistetty “jokaisen käsivarrella”. Mutta kuten sanottua, niin on moni muukin tuote ja merkki, joten ei sen puoleen :)

   Nimenomaan, makuja on yhtä monta kuin meitäkin! Olisihan se tylsää, jos kaikilla olisi tasan yhteneväinen maku :) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   1. Heh, enkä minä todellakaan ajatellut, että ketään haluaisit lytätä :) Pikkaisen vain pisti korvaan tuo, että kaikkien käsivarrella Celinen veska roikkuu, jos muutamalla bloggaajalla sellainen on ;) Ja olen todella suorasanainen :D Minusta on vain aivan mahtava juttu, että ihimisillä on erilaiset maut ja haaveilevat eri tuotteista :) Itse saan ainakin inpiraatiota paljon juuri heiltä, jotka pukeutuvat rohkeammin kuin minä, vaikken kaikista yksittäisistä tuotteista pitäisikään. Ei se että maut eivät aina kohtaa ole todellakaan mikään henkilökohtainen hyökkäys ketään kohtaan :)

 16. Aika samoja juttuja löytyy omaltakin listaltani! En voisin todellakaan kuvitella itselleni noita leveälahkeisia farkkuja, noista Adidaksista puhumattakaan :D
  Minunkaan unelmalaukku ei löydy Chanelin valikoimista;)

  1. Samoilla linjoilla ollaan siis, lohduttavaa! :D Kiva Henni kun kommentoit pitkästä aikaa, löysinpä tovin jälkeen taas blogisikin! Kävinkin jo lukemassa tämänhetkisiä unelmalaukkujuttujasi ;)

 17. Hahah, oonkohan ainoa joka liputtaa bootcut-farkkujen puolesta? :D Itsekään en tykkää tosi leveistä, liehuvalahkeisista housuista, mutta voi kuinka olenkaan odottanut että kaupoista löytyisi muitakin farkkumalleja kuin pelkkiä pillejä!
  Olen kohtalaisen pitkä ja kerään kiloni ensimmäisenä lantiolle, joten varsinkin näin vielä raskauskiloja kantaessani minusta bootcut-lahkeet tasapainottavat ja hoikistavat mukavasti olemustani (harmi vain että vielä minulla ei ole yhtäkään paria, kun ne tuntuvat jo kadonneen kaupoista!). Pillilahkeet eivät siis varsinaisesti imartele minun päärynävartaloani, vaikka ne muille sopivat :)

  Celinen Phantomista en minäkään pidä, ihan kuin sillä olisi kyljessään totinen naama :D

  1. Muiden blogien perusteella et! :D Onhan tuo totta, että monipuolisempi valikoima on varmasti hyvä, nyt löytyy jokaiselle jotakin! Pidemmälle varrelle bootcutit sopivat ehdottomasti paremmin kuin tällaiselle suolasirottimelle, tällainen mielikuva ainakin itselläni on. Toivottavasti löydät vielä omasi, eiköhän niitä ala tulla aika tiuhaan tahtiin kauppoihin :)

 18. Loistavaa Jonna :)! Kaikista muista täysin samaa mieltä, paitsi Chanel (ei Boy) on vielä joskus saatava.

  Kiitos ihanasta blogistasi! Olet todellakin lempparibloggarini Suomessa. Jatka saamaan malliin :)!

 19. Moikka Jonna! Selailin tässä matkakuumeissani sun vanhoja reissupostauksia, ja huomasin, että siinä 2013 kohdalla suunnilleen lakkaa kuvat näkymästä :( Testasin vielä Safarilla ja Chromella, eikä kummallaan näy… Ootkohan tästä tietoinen vai johtuukohan mun läppäristä tms

  1. Heippa Henna! Joo, kuvien puuttuminen 2013 kesältä valitettavasti johtuu silloisesta Costume-vierailustani. Kuvat jäivät heidän saitilleen, jolloin minun olisi täytynyt manuaalisesti jälkikäteen lisätä kuvat kaikkiin näihin kymmeniin postauksiin :/ Joihinkin yksittäisiin postauksiin olen lisännyt, mutta ikävä kyllä en jaksanut käydä koko urakkaa lävitse, kun eivät kaikki ole valmiiksi siinä muodossa enää koneella tallella. Mutta oppia ikä kaikki – syys-lokakuusta eteenpäin kuvien pitäisi kuitenkin taas näkyä ihan normaalisti! :)

 20. Aika samanlaisia inhokkeja löytyy täältäkin. Leveälahkeiset housut ei todellakaan iske ja en ole koskaan ymmärtänyt noiden Valentinojen perään kuolaamista. Chanelin Boyn sen sijaan ottaisin omaan kaappiin ihan mielellään :)

  1. Hauska kuulla, kiva Jenni kun sinäkin osallistuit! Moni onkin ollut kanssasi samoilla linjoilla, että ottaisivat näiden joukosta kuitenkin Boyn :)

 21. Haha, nää on niin hauskoja! Addut ja leveät farkut jää myös kohdallani kauppaan – sellaiset liehuvat leveälahkeiset “kangashousut” voisi taas toimia iha kivasti. Kunhan ne vaan istuisi just eikö melkein :) noin Valentinot sen sijaan ovat kauniit, mutten ehkä omaan kaappiin niitä hankkisi.
  Celinestä mun on taas turha sanoa mitään <3 trapeze, Phantom ja mini luggage ovat suosikkilistani kärjessä – moni muu malli on taas saa jäädä puolestani kauppaan, esim knot bag. Mutta oikeastaan vaan yksiväriset, neutraalit sykähdyttää noissa isoissa :) pikkulaukuista hankkimani triobag on taas ihan voittamaton <3 ja se olisi super upea jossakin kirkkaassa värissä :D

  1. Oikein istuvat kevyet kangashousut voisivat ehkä korkoihin yhdistettynä mennä _juuri ja juuri_, ja myös haalarissa voisi toimia. Farkut sen sijaan, eiih! Hei sinun Triosi on kyllä söötti, kuolasin sitä juuri kirkkaanpunaisena Pinterestissä ;) Toivottavasti teidän Pariisin reissu on ollut onnistunut! <3

   1. Kiitos, Pariisin reissu oli todella onnistunut! <3 Ja sinun vinkistä kysyttiin kuljetusta hotellilta kentälle ja onneksemme sellainen vielä hyvin edullisesti löytyikin! :)

    Ja Pariisissa törmäsin juurikin punaiseen Trioon – jestas miten upealta se näytti!

 22. Aivan täysin aiheesta poiketen ,onko Zaran babyblue takkisi sellaista jämäkämpää ainetta vai ns`liehuvampaa`materiaalia? :)

  1. Se on sellaista jämäkämpää, ei tosin mitään kauhean paksua, joten siinä mielessä taas aika kevyttä matskua. Ei liehuvaa kuitenkaan! Selkeä vastaus, right? :D

 23. Oi Jonna, Rockstud ja Boy?! Mä luopuisin aika paljosta että ne saisin, etenkin Boyn! :) Mutta nää on hauskoja, ja ihan totta että mäkin pöyristelen vähän väliä jotain villitystä enkä voi ymmärtää mitä muut niissä näkee. Ja hyvä niin, muutenhan me kaikki oltaisiin ihan samanlaisia, eikä se hyvä :) Kivaa viikonloppua!

  1. Hihi, meitä on moneksi ;) Ja nimenomaan näin, ei kaikkien mieltymyksiä tarvitsekaan aina ymmärtää ja kaikki trendit tai tuotteet ei aina nappaa, mutta niin sen pitääkin mennä. Ihanaa viikonloppua sullekin!

 24. Ahaa, tämä on siis se syy miksi pidän blogistasi niin paljon! En olisi sitä osannut sanoiksi pukea ilman tätä postausta, mutta sinulta puuttuu ne kaikki oudot ja rumat vaatteet mitä muissa blogeissa on :) Täältä löytyy taas enemmän hyvällä tavalla tavallisia ja enemmän ajattomia juttuja.

  1. Voi, kiva kuulla Fanny! Itse kyllä ihailen rohkeita ja uskaliaita pukeutujia, mutta ehkä juuri sellaiset “tavalliset asut” ovat ne joista saa itsekin muiden blogeista eniten inspiraatiota :) Kiitos piristävästä kommentistasi!

 25. Haha, tämä on kyllä loistava idea :D Celinet ja Chanelit eivät ole erityisesti minunkaan mieleeni, etenkään nuo, joissa on kyljessä “kasvot” (ei, en vaan pääse siitä mielikuvasta eroon) ;) Näistä ainoa “ehkä” voisivat olla nuo tennarit, sillä olen armoton tennari-/lenkkarifani ja lähes kaikki mallit menevät. Superstareja en siltikään ottaisi, etenkään niitä mustavalkoisia, yyh :D

  1. Hehe, ideasta kiitos Lindalle – oli kyllä loistava! Moni taitaa kärsiä noista kasvoviboista Celineissä ja on kyllä ihan totta, tyytymätön naamahan se siinä möllöttää :D

 26. Samaa mieltä KAIKKIEN kanssa :D ihanaa ettei kaikki kulje samojen juttujen perässä. :)

  1. Haha, hauska kuulla! Makuasioitahan nämä ovat, ja löytyy toki itseltänikin useita “sopulijuttuja” ;) Kaikki ei kuitenkaan aina kolahda, eikä tarvitsekaan!

 27. Täällä ollaan niin samoilla linjoilla noiden tennareiden sekä leveiden lahkeiden kanssa, ei ei ja vielä kerran ei! :D
  Phantomista tykkään kyllä, enemmän vaaleena, mutta en kyllä maksaisi siitä 2000 euroa..
  Ja nuo rock studit on ihan kivannäköiset muilla, mutta itse en ostaisi.
  Ja Chanelin laukuista en ole oikeen koskaan välittänyt, mutta tuo Boy on ihan kiva, tosin sitäkään en ostaisi :D
  Ihanaa viikkistä Jonnunen<3

  1. Hehe, samoilla linjoilla ollaan siis :D Huhhuh, hinta on kyllä aivan jäätävä ei voi muuta sanoa! Ihanaa viikonloppua sinullekin, sää ainakin hellii! <3

 28. Hih, hauska postaus. :)
  Noista jutuista Celine ehdoton ei. Toisilla toimii ja ihan kiva, mutta itselleni ei tule.
  Ja nuo Valentinot… Näyttävätkin aika epämukavilta. No, ei minun makuuni.
  Adidaksen tennareista kyllä tykkään. Siitä hiukan eri mieltä kanssasi. ;) Löytyy Superstarsit vaaleanpunaisina. :)
  Ja no Chanelin Boy…. Ei välttämättä se toive. LV:lta ja Mulberryltä löytyy suosikkeja ja toiveita. :)
  Aurinkoista lauantaita muru! :)

  1. Hehe, kiva jos tykkäsit! Eri mieltä saa ja pitääkin olla, sehän makuasioista tekeekin kiehtovia :) Aurinkoista lauantaita sinullekin, ainakin täällä Vaasassa on aivan ihana sää! <3

 29. Aika vitsikästä, että nimeät Chanelin flap bagin “villitykseksi”. Coco Chanel suunnitteli sen jo 1950-luvulla. Eli jos muodissa klassikoita on, niin se on yksi pitkäikäisimmistä. Ja juuri klassikoihin kannattaa sijoittaa.

  Pillithän ovat jo ihan “out”. Totutelkaa vaan bootcutteihin yms. :)

  1. Villitys oli kieltämättä ehkä väärä sana, kun ei ole kysymys ohimenevästä, yleistä sen aiheuttamaa huumaa tarkoitin :) “Sijoittamista” tai ei, niin sellainen hinta laukusta ei vaan mene minun kaaliini. Mutta kuten sanottua, meitä on moneksi ja hyvä niin!

 30. Hauska postaus idea :) taidan itsekkin joskus kirjottaa tästä aiheesta! Itse tykkään hirveästi tuosta celinen laukusta mikä on tossa kuvassa, mutta se kovempaa nahkaa oleva on mielestäni hienompi kun ei kehitä tuollaisia “siipiä” lisäksi Rakastan Chanelin boy laukkuja! Vielä kun olisi rahaa sellaiseen

  Leveät lahkeet ovat itselleni myös NO! En käsitä niiden “kauneutta”. Nuo tennarit ovat kanssa ulkona omasta ymmärryksestä. Tuovat niin mieleen ala-asteen kiva postaus!

  1. Kiitoksi Mari, eikun omaa postausta väsäämään! Olisi hauska nähdä muidenkin listoja :) Meiltä ainakin löytyi muutamia yhtäläisyyksiä, leveiden lahkeiden vallankumousta kauhulla odottaessa.. :D

   Mukavaa viikkoa sinulle!

 31. Hei tää oli hauska postaus! :) lisää tällaisia. Itselleni myöskään eivät kolahda leveät lahkeet (paitsi omistan yhdet – kankaiset mustat rennot kesäbökät, jotka tosin muistuttavat enemmän maksimekkoa kuin housuja) ja celine:n laukku. Kamala laatikko! Mutta täytyy myöntää että addut ovat alkaneet pikkuhiljaa näyttää vihreää valoa! Chanel:n boyn ottaisin myös jos tarjottaisiin, mutta en myöskään näe sitä omana sijoituskohteena laukkujen suhteen :) on niitä paljon muita ihania laukkuja mitkä menevät chanel:n edelle.

  1. Hauska kuulla että tykkäsit! Ehdottomasti jos tulee jatkossakin inhokkeja mieleen, niin täytyy tehdä uutta postausta :) Kankaiset rennot kesäpöksyt voisivat leveinä juuri vielä mennä, samoin esimerkiksi jokin juhlava haalari, mutta farkut – ei ei ja vielä kerran ei! On ollut kyllä tosi kiva lukea teidän kommenttejanne, löytyy selvästi paljon yhtäläisyyksiä sekä myös eroavaisuuksia – niinhän ne makuasiat menee :)

 32. Tuo Phantom on oma inhokki kanssa, jotenki niin omituisen mallinen eikä mitenkään kaunis. Omaa nenää nyrpistän tälle treeni lenkkarit tavallisten vaatteiden kanssa buumille. Lenkkarit kuuluu kuntosalille ja lenkille!
  Mainittakoon että tennarit (esim. converssit) ei ole sama kuin lenkkarit minun listalla :)

  1. Hehe, luulin etten itse pääsisi ollenkaan mukaan citylenkkaritrendiin, mutta kas vain menin ja hurahdin ;) Kiitos kun kommentoit, hauska kuulla teidän mielipiteitänne!

 33. Voi Jonna, mikä postaus!! Todella hauska! En lukenut otsikkoa kunnolla ja kun kuvat lävähti ruutuun niin suorastaan säikähdin, luulin kyseessä olevan haavetuotteitasi :D Itselläni kaikki samaiset tuotteet kuuluvatkin melko inhokki trendeihin. Tosin olen yleensä aina niin hidas lämpemään kaikille trendeille, että voi hyvinkin olla, että vuoden päästä mulla näkiskin levälahkeiset farkut noitten Adidaksien kanssa.. Toivottavasti ei! :D

  Blogisi uusi ulkoasu on todella raikas ja kaunis. Kuitenkin minulle hankaluutta tuottaa kommentit ja erityisesti sinun vastaukset niihin. Kun lukijoiden kommentit ja sinun vastauksesi niihin on kaikki yhdessä pötkössä, on välillä (ainakin nopealla silmäyksellä) hieman hankala hahmottaa, mikä on lukijan kommentti ja mikä sinun. Esimerkiksi sisennys kommenttisi kohdalla tai “profiilikuva” auttaisi tätä helpottamaan. Tämä kuitenkin vain näin yhden lukijan mielipide! :)

  Ihanaa viikkoa sinulle Jonna!

  1. Hahah eikä, ihan mahtava! Tämä voisi kyllä olla suoraan monen haavelistalta, mutta minulla toisinpäin, heh. Hauska kuulla, että ollaan samoilla linjoilla “inhokkien kanssa”! Toivotaan, ettei tuota leveät lahkeet + Adidakset -päivää tule.. :D

   Iso kiitos palautteestasi! Itse asiassa alussa ehdotin tuota sisennystä koodaajalleni, koska minuakin häiritsi kommenttien oleminen pötkössä, mutta sitä ei onnistunut tähän tekemään. Näissähän pitäisi kyllä minun vastaukseni kohdalla olla profiilikuvani, eikö se näy sinulle? Sisennys olisi kuitenkin huomattavasti selkeämpi. Pohjaa muokataan WordPressissä ihan lähipäivinä, joten ehdotan uudestaan, josko uudessa pohjassa olisi mahdollista tehdä sitä! :)

   Ihanaa viikkoa sinullekin ja kiva kun kommentoit!

   1. Hei! Kiitos mukavasta vastauksestasi kommenttiini! :) Minulla kommenttiesi kohdalla ei näy profiilikuvaa, ainoastaan pieni tähti ennen nimeäsi. Tarkoitatko sitä? Selaimena minulla on Mozilla firefox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *