Casual Cap Outfit

Kerroinkin jo, kuinka olimme perjantai-iltana katsomassa kavereiden lätkäpeliä. Meikäläisellä tuli lähtöön vähän kiire, ja riensin salilta nopeasti kotiin suihkuun. Aikaa hiustenpesuun ei jäänyt (ja myös aamulla torkutus oli vienyt voiton, heh), joten turvauduin kuivashampooseen ja huonon hiuspäivän pelastavaan asusteeseen – lippikseen! Lippiksiä tulee käytettyä lähinnä lenkillä ja matkalla salille, mutta tähän katsomoasuun sporttinen viba sopi minusta hyvin. Etenkin kun tämä harmaa fleecekankainen lippikseni on vähän kaupunkikelposempi, niin miksikä sitä ei voisi laittaa päähän muutenkin kuin lenkkipolulle.

Kylmään halliin mentäessä villakangastakki oli fiksu vaihtoehto, mutta onneksi muuten aletaan jo päästä sellaisiin lämpöasteisiin, että talvitakit voisi jo ihan tosissaan viedä vintille säilytykseen. Takin malli kuitenkin todistaa, että kokonaisuushan kävisi hyvin trenssinkin kanssa! Vetäisin ylleni vielä tämän hetken suosikkifarkkuni, rennon collegen sekä citylenkkarit. Miespuolisen kaverini mielestä yritin kuulemma näyttää lätkävaimolta katsomossa, mutta mitä te sanotte tästä rennosta asusta? ;)

Coat / Mango
Sweater / Ginatricot (giveaway)
Cap / Upfront
Scarf / Becksöndergaard
Sunglasses / Ray-Ban
Jeans / Zara
Sneakers / Nike

Tänään starttaa viimeinen viikko yliopistolla tältä vuodelta, ja olen samaan aikaan sekä hillittömän stressaantunut että innoissani. Enää pitäisi jaksaa ihan vähän pusertaa, niin suurin urakka olisi ohi! Tämän viikon jälkeen on kyllä vielä yhden työn palautus toukokuun alussa, mutta kunhan tentin saa alta pois, niin voi hengähtää :) Tsemppiä muillekin viimeisten kouluhommien pariin ja mukavaa uutta viikkoa!

On Friday we went to see our friends’ hockey game. I was in a bit of a rush (what a surprise – I’m always in a rush!) coming home from the gym, and I didn’t have time for hair wash before the game. Thank god for dry shampoo and cap! I usually don’t wear caps anywhere else than on powerwalks or on my way to the gym, but I think it was a good accessory for this sporty occasion. Not to mention saving my hair situation ;)

Today starts my very last week at the university for this year. I’m both super stressed out and excited at the same time! I still have one exam this week, but I feel like I’ve lost all of my motivation already – summer is just around the corner! Wish you all luck with your last school stuff and hope you have a great week!

28 thoughts on “Casual Cap Outfit

 1. Onko Vaasassa millaiset ostosmahdollisuudet ja mitä ruokapaikkaa/kahvilaa suosittelet? :)

  1. Täällä on ihan jees ostosmahdollisuudet, ketjuliikkeiden kuten H&M, Ginatricot, Bikbok, Cubus, Lindex, JC lisäksi Rewell Centeristä löytyy mm. Lexingtonia myyvä pieni Seven Roses sekä myöskin ihan keskustasta Vaasanpuistikolta Karisma, jossa mm. By Malene Birgeriä ja Tiger of Swedeniä. Vaasan ehdoton helmi on Sweet Vaasa, jossa hyviä lounassalaatteja ja erityisen hyviä kakkuja, sushin nälkäiselle taas Rewellissä loistava Magokoro. Siinä muutama vinkki! :)

 2. No nyt on lippis miun makuun – kuten kyllä koko asu muutenkin. Ihanan rento ja samalla erittäin hyvällä maulla koottu kokonaisuus. Mistä oot oman kappaleesi tuota lippistä onnistunut metsästämään? :)

 3. Jee, perjantaista lähtien oon kytännyt että milloin tulee asukuvat tästä ihanasta lippisasusta, jonka bongasin sun instagramista. :D Ihan mielettömän kiva asu, olet niin inspiroiva pukeutuja. :) Paljon tsemppiä kevään viimeisiin koitoksiin yliopistolla ja ihanaa kevättä!

  1. Eikä, onpa kiva kuulla! Onneksi siis kuvattiin tämä :) Kiitos Tiia ihanasta kommentistasi ja aurinkoista kevättä sinullekin!

  1. Kiitos Tanja! Jotain sellaista rennon, mutta kuitenkin tyylikkään yhdistelmää hainkin, joten kiva kuulla :)

 4. Super kiva toi lippis, instan puolella sitä jo kyttäilin ;) ja ihanan rento asu muutenkin – sopii halliin kuin nenä päähän. :)

  1. Mäkin tykkään, kiva kun on vähän vaihtelua perinteiseen tummansiniseen lippikseen! Kiitos ihana Elina :)

  1. Kiitos Anne! Hiljalleen lämpenin minäkin ja tässä ollaan, heh :) Tosin tykkään juurikin sekoitella hieman naisellisempiin ja siistimpiin elementteihin, niin ei ole sentään kuin suoraan lenkkipolulta.

 5. Tuo asu on kyllä niin lähellä omaa pukeutumista, vaikkakin värimaailma on hiukan eri. :) Tykkään siis aivan älyttömästi. ♡
  Kiva kuulla, että opinnot alkavat olla ohi. Silloin tulee vapautunut ja helpottunut olo. :)
  Tsemppiä viimeiseen viikkoon muru!

  1. Tosi kiva kuulla, että oli osuva ja “oman näköinen” asu :) Vielä pitäisi tosiaan vähän jaksaa, vaikka motivaatio on tässä vaiheessa jo ihan nollissa, huh. Kiitos ihana ja reipasta viikkoa sinnekin!

 6. Superkiva asu, tuo lippis ja sporttivibat <3 Olen myös metsästänyt harmaata tuloksetta… Tykkäsin muuten tosi paljon Vaasasta kaupunkina, ehkäpä vaikutelmaan saattoivat vaikuttaa viikonlopun upeat kelit ;) Muttei yhtään hassumpi kaupunki!

  1. Hih, kiitos Emmi! Välillä kyllä kiva leikitellä sporttityylin kanssa :) Ja tosiaan ainakin Tampereella Intersportissa oli näitä lippiksiä ollut, jos vielä kaipailet! Oli hauska bongata tuttuja Vaasajuttuja Instagramistasi, on tämä kyllä ihan mukava kaupunki etenkin näin keväällä ja kesällä :)

 7. Yleensä en itse kauheasti välitä rennoista asuista, mutta tää on tosi kiva, sopii sulle hyvin ja näytät todella nätiltä kun hymyilet <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *