Begurissa

Esimaku Suomen säistä oli harvinaisen ankea ja harmaa, onneksi tänään näyttää jo vähän aurinkoisemmalta! Loppuviikollekin on luvattu jo reippaita lämpöasteita ja aurinkoa, toivottavasti tänne Vaasaankin saataisiin vähän kevään tuntua :) Eilen palattiin nimittäin taas tänne Pohjanmaalle ja takaisin arkeen! Onneksi on pehmeä lasku, eikä tälle viikolle ole agendalla paria luentoa kummempaa.

Nyt kuitenkin vilkaisua viime viikolle ja ihanaan Beguriin. Kuten kerroin jo aikaisemmin, löysimme kiviraunioiden taakse kätkeytyneen keskustan ihan vahingossa. Mikä herttainen pikkukylä siellä olikaan piilossa! Paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, aukiolle kokoontuneet paikalliset koirineen, liha- ja vihanneskaupat, pikkuputiikit… Siellä ne paikalliset elivät elämäänsä, joka näytti sanalla sanoen leppoisalta. Yksi hymyn nostattavista näyistä oli myös eräs tyylikäs vanha herra, jonka pystyi bongaamaan kujilta tai kahviloiden terasseilta joka kerta keskustassa käydessämme. Olisi niin tehnyt mieli pysäyttää hänet ja pyytää kuvaan, hitsit kun jänistin!

Olen tähän asti matkustellut lähinnä vähän suuremmissa turistikohteissa, joten tällainen pienempi kaupunki oli virkistävää vaihtelua. Tuolla istuskellessa, ihmisiä katsellessa ja puheensorinaa kuunnellessa oli jotenkin niin autenttinen fiilis. Kaiken kaikkiaan on kyllä todella ihana olo tästä reissusta :) Voi kyllä johtua myös tuosta kuvissakin vilahtavasta parhaasta matkaseurastani, jonka kanssa haaveillaan jo täyttä vauhtia lomasta loppukesälle!!

Lomailu ja reissailu on aina ihanaa, mutta niin on omalla tavallaan kotiinpaluukin ja omiin rutiineihin pääseminen. Tänään siis ruotuun niin opiskelujen, blogin kuin salilla käymisenkin suhteen! Reipasta keskiviikon jatkoa kaikille :)

34 thoughts on “Begurissa

 1. Oih mitä kuvia! ❤ Matkakuume sen kun vaan kasvaa. Missä päin Espanjaa tuo Begur muuten sijaitsee? Itselläni on seuraava matka edessä vasta elokuun alussa, jolloin lähdemme poikaystävän kanssa viideksi päiväksi Prahaan. En millään malttaisi odottaa!

  1. Kiitos Iida! Matkakuume se on kyllä vaarallinen tauti ;) Begur on rannikolla Espanjan koillisosassa, noin 1,5h ajomatkan päässä Barcelonasta.

   Praha kuulostaa ihanalta, moni ystävä on sitä juuri viime aikoina kehunut, ja on ehdottomasti vielä omallakin nähtävien ja koettavien listallani. Aikakin kuluu nopeammin, kun on jotain mitä odottaa! :)

 2. Mahtavia reissukuvia! Näytät(te) valtavan onnellisilta. :) millaisella porukalla olitte matkassa? :)

  1. Voi kiitos Amalia, olipa kauniisti sanottu! :) Olimme reissussa poikaystäväni ja tämän vanhempien sekä siskon kanssa.

  1. Hih, niissä on kyllä niin ihana tunnelma! Etenkin vielä tällaiseen ei sesonkiaikaan, kun oli turisteja enemmän paikallisia liikenteessä :)

 3. Hei millä sä muokkaat sun ig kuvat & millä apilla teet ne valkoiset reunat ? :-) hyvää kevättä sinulle <3

  1. Muokkailen Instagramin kuvia mm. Rookiella ja VSCOcamilla, valkoiset reunat taas teen Moldiv-appilla :) Kiitos ja kuin myös sinulle!

 4. Oi, mä niin tykkään Espanjasta. ❤ Aivan ihania kuvia. Noista niin välittyy tunnelma. :)
  Kyllä vaan tuo lomakuume kasvaa… ;)

  1. Kiitos ihana! Kiva jos tunnelma välittyy näin kuvienkin välityksellä, sanoinkin tuolla kuinka tuntuu mahdottomalta saada fiilis taltioitua kuviin :) Onko teillä jotakin reissuja suunnitteilla kesälle?

 5. Huikeen näköstä!! Tässä tulee vähän kateelliseksi, kun katselee näitä kuvia :D

  1. Hih, onneksi se kesä tekee jo tuloaan tänne Suomeenkin! ;) Toivottavasti huhut superkuumasta kesästä pitäisivät paikkansa!!

 6. Upeita kuvia ja ihana tunnelma niissä, fiilis välittyy ihan jo kuvien katselijallekin! :)

  1. Voi kiitos Tanja, kiva kuulla! Tuntui nimittäin, ettei sitä fiilistä saa kuvattua sanoin tai kuvin samalla lailla kuin miten sen tuolla koki :)

   1. Voin vaan sitten kuvitella millainen fiilis siellä paikan päällä oli, kun jo kuvienkin kautta vaikuttaa niin hyvältä! :)

 7. Ihania kuvia, Jonna! Tällaiset pienet kylät ovat tunnelmallisia, ai että :) Matkakuumetta olisi täälläkin ilmassa… Tajusin muuten, että olet ollut matkalla hyvän lukioystäväni kanssa, on se maailma (taas) pieni ;)

  1. Kiitos Emmi! Niissä on kyllä ihan oma fiiliksensä, etenkin nyt kun ei juuri ollut turisteja liikkeellä vaan pääasiassa paikallisia :) Hei onpa hauska sattuma, maailma se on vaan niin pieni!

 8. Mikä ihana pikkukaupunki! Matkakuume tosiaan on paha tauti, täälläkin sitä sairastetaan ja lukemat alkavat jo hipoa taivaita! Noh, reilun kuukauden kuluttua kesätöiden alkaessa kunnon säästökuurille, jospa sitä vielä tämän vuoden puolella pääsisi jonnekin reissuun!

  Ja tosiaan, näytätte niin onnellisilta ja suloisilta poikaystäväsi kanssa! :) Mahtavaa että kaiken jälkeen olet löytänyt rinnallesi noin ihanan oloisen (ja komean ;)) poikaystävän<3

  Ps. Onko tuo fabiola mikä muutamassa kuvassa näkyy? (sydänsilmäemoji)
  Itsellä on sen metsästys käynnissä, jospa vielä jostain löytäisin vaikka käytettynä tuon ihanan mekon itsellenikin! (Vink vink kaikki, koossa S ;))

  1. Hei pitikin onnitella, kun luin jostakin aiemmasta matkan aikana tulleesta kommentistasi, että sait kesätöitä! Superia!! :) Sitten voi kesän aikana hieman säästääkin, niin pääsisi tämän vuoden puolella vielä reissuun.

   Hih, aivan ihanasti sanottu – kiitos <3 Ei voi kyllä kuin mottoni mukaan todeta, että kaikella on aina tarkoituksensa!

   Jess, se on juurikin Fabiola – asukuviakin tulossa myöhemmin :) Toivottavasti Lloydille tulisi taas jotain vastaavaa raitamekkoa, niin saisit sinäkin omasi, jos ei käytettynä tule vastaan!

 9. Ihania, pirteitä kuvia! Ja erityisesti kuva poikaystäväsi kanssa on todella suloinen:)

   1. Heh, no itseasiassa mä tein tänne joskus aikoja sitten tilin, kun pyörittelin mielessäni ajatusta blogista, mutta sitten se jäi.. Ja kun blogimuuttosi jälkeen yritin kommentoida pelkällä nimelläni ei sivusto suostunut lähettämään kommentteja ennen kuin kirjauduin sisään. :D

 10. Ihanan näköinen pari olette ja todella kutsuvan näköinen tuo kaupunki myös. Barcelonasta puhumattakaan, yksi lemppareistani! Sellaista tuli mieleeni kysyä, että onko poikaystäväsi lähdössä myös vaihtoon? Käyttekö paljon yhdessä opiskelijatapahtumissa, oletteko kovia myös juhlimaan? :)

  1. Hih, kiitos kivoista sanoistasi Helene :) Poikaystävänikin on lähdössä vaihtoon, vähän eri puolelle maailmaa kuin meikä tosin. Oikeastaan yhdessä tulee useimmiten käytyä opiskelijatapahtumissa, kun kaveriporukkakin on yhteinen, yleensä on siis samat opiskelijamenot. Juhlimisen suhteen olemme aika samoilla linjoilla, on hauskaa käydä aina sillointällöin ulkona, mutta ihan joka viikonloppua ei tarvitse viettää dagen efteriä potiessa ;)

 11. Voi teitä söpöjä! :) Ihania kuvia jälleen Jonna, ja ompa ihanan aidon ja tunnelmallisen näköinen paikka tuo Begur. Kivaa lähestyvää viikonloppua sinne!

 12. Ihania kuvia! Ja ehdottomasti pitää laittaa matkavinkkinä korvan taakse ☺️ Onko toi siniraitanen alaosa mekko vai hame? Ja mistä se on? Tosi raikkaan näkönen!

  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, tänne onkin tulossa vielä vinkkiä meidän majoituksesta. Se on Henri Lloydin trikoomekko, näkyykin juuri viimeisimmässä postauksessani paremmin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *