Bag Cravings

Kysymyspostauksessa (jonka toinen osa on tarkoitus saada ulos ihan lähipäivinä!) moni oli kiinnostunut siitä, millaisia laukkuhaaveita minulla on tällä hetkellä. Laukkutyttö kun olen henkeen ja vereen, niin ainahan niitä haaveita löytyy jaettavaksi! Olenkin harkinnut ostavani seuraavan laukkuni nyt kesällä “palkintona” ahkerasta kouluvuodesta. Opintopisteitä on karttunut hyvä määrä, eivätkä arvosanatkaan ole olleet hullumpia, joten itsensä voisi hyvillä mielin palkita tehdystä työstä! Ja mikäs sen parempi aika vaihtoehtojen kartoittamiselle kuin päivät ennen kevään viimeistä tenttiä ;) Motivaatiossa on ollut hakemista, mieli laukkaa jo niin kesälomalla ettei tosikaan…

Laukkuhaaveet2

Nyt kuitenkin vaihtoehtoihini! Ylärivin kaksi pientä, mutta hyvin erilaista laukkua ovat ne, joiden välillä pääasiassa nyt pohdiskelen. Olen pitkään himoinnut jotain pikkuista väripilkkua varsin neutraalin sävyistä kokoelmaani piristämään, ja juuri punainen olisi kuitenkin klassinen valinta. Pikkuinen Mulberryn Bayswater Clutch Wallet on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ja söpö, mutten ole ikinä hypistellyt sitä tai nähnyt Hibiscus-sävyä luonnossa, joten on tehtävä visiitti Fabianinkadulle. Jos taas päätyisin tämän ostamaan, olisi varmaan tehtävä päiväreissu Tallinnaan, josta laukun saisi huomattavalla alennuksella.

Toinen harkinnan kohde taas olisi myöskin pientä kokoluokkaa, mutta kuitenkin edellistä tilavampi Givenchyn Mini Antigona. Tälle lämpeneminen vaati itselläni oman aikansa, mutta erityisesti nämä pienemmät koot iskevät. Haluaisin mustan pienehkön ja ryhdikkään laukun, joka kulkisi olalla, joten Mini Antigona voisi hyvinkin olla passeli siihen tarkoitukseen. Tämäkin täytyisi nähdä luonnossa (mahtaisikohan löytyä Luxbagilta?), niin pääsisi näkemään kuinka mini se oikein on, sekä miltä sileä nahka näyttää luonnossa.

Viimeisimpänä vielä alarivin muut silmää miellyttävät yksilöt! Bucket bag– malliset “ämpärilaukut” ovat tämän kevään hitti, ja jos ei budjetti taivu tähän Mansur Gavrielin laukkuun, on kivoja yksilöitä myös monella ketjuliikkeellä. Olen itse iskenyt silmäni tähän H&M:n versioon, joka olisi kiva huolettomaksi kesälaukuksi! Pradan Saffiano Tote mustana on yksi ikuisuushaaveeni, mutta upea on tämä kaksivärinenkin kaunotar. Haavelistalla se tulee vielä pysymäänkin, haha, mutta ehkäpä sitten joskus valmistujaislahjaksi? Clare V:n leo clutchia olen myös silmäillyt jo jonkin aikaa, mutta leokuumettani hillitsemään tilasin juuri erään Mangon yksilön.

Joten hmm, punainen Clutch Wallet vai musta Mini Antigona…? Katsotaan, katsotaan! Tästä motivaatiota starttaavaan viimeiseen lukupäivään, huhhuijaa. Kertokaahan, minkälaisia laukkutoiveita teidän listaltanne löytyy, on sitten jotakin kevyempää luettavaa tauottaessani ;) Pitäkää peukkuja huomiseen tenttiin!!

36 thoughts on “Bag Cravings

 1. Moi,

  kirjoitit, että Tallinnasta saisi tuon Mulberryn Bayswater Clutch Walletin huomattavalla alennuksella. Voitko kertoa tarkemmin, eli onko siellä hintataso edullisempi kuin Suomessa vai kuinka? Itsellänkin nimittäin yksi Mulberry haaveissa ja Tallinnaan pian suuntaamassa.. ;)

  1. Luulisin Jonnan tarkoittavan sitä, kun Tallinnan Südasta (myy Mulberrya) saa -20% alennuksen käsittääkseni kaikista norm. hintaisista tuotteista, jos kuuluu Facebookissa Mulberry Fanclub Suomi -ryhmään tai Laatumerkkien fleamarket -ryhmään. Saa korjata, jos olen väärässä :)

   1. Juuri tätä Südan alea tarkoitin, saa siis ainakin kuulumalla tuohon Laatumerkkien fleamarket -ryhmään :) On kyllä tuntuva alennus tämän hintaisisa laukuissa, joten erityisesti jos olet Tallinnaan muutenkin menossa, niin kannattaa ajoittaa hankinta sinne!

 2. Moikka! Mikä tä Tallinnan alennus juttu on? Oon kuullut siitä pariin otteeseen, mutta mennyt kuitenkin ohi että miten sen saa ja milloin?:)

  1. Moikka! Elikäs normaalihintaisista tuotteista saa Mulberryä myyvässä Südassa -20%, jos kuuluu Laatumerkkien Fleamarket -ryhmään Facebookissa :)

 3. Minä ottaisin ehdottomasti tuon mini antigonan! Todella kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs laukku :)
  Itsellä on muutamaa kymppiä vaille säästöt kasassa Louis Vuittonin favorite clutchiin, täältä nimittäin löytyy yksi pahemman luokan monogram-hamstraaja! :D

  1. Se on kyllä niin näppärän oloinen ja söötti! Täytyy käydä molempia kandidaatteja vielä hypistelemässä luonnossa.. :) Monogram on kyllä kaunis kuosi, minuakin viehättää se laukkujen lisäksi kaikissa pienissä jutuissa, esim. kalenterini ihastuttaa yhä!

 4. Itsekin ajattelin palkita itseni lukion suorittamisesta ja ylioppilaslakin saamisesta kaikista pitkäaikaisimmalla laukkuhaaveellani ;)

  1. Oi, se onkin hyvä sauma palkita itsensä! Minäkin ostin ensimmäisen kalliimman merkkilaukkuni itselleni juuri yo-lahjaksi, Neverfullin Azurina :) Mitä laukkua olet ajatellut?

 5. Itse tilasin juuri Booztin alesta kauan Stockmannilla himoitsemani Lauren Ralph Laurenin City Toten. Se on itselleni ensiaste ennen Pradan Staffiano Totea :D Kannatti viivytellä sen ostamista! :) Nyt vain odottelemaan postia saapuvaksi.

  1. Se on kyllä tosi kaunis, ja tosiaan hyvä “ensiaste” Pradalle ;) Hyvä ajoitus sinulla, kun sait vielä alesta! Booztilla on onneksi aina tosi nopea toimitus, niin ei tarvitse kauaa odotella :)

 6. kovin samanlainen on haavelista – minilaukkua himoitsen! :) Tuo hibiscus-sävy on omaan makuun täydellinen, ihanan kirkas ja puhdas väri! Lilyä samaisessa värissä himoitsen ;) mutta mini Antigona keikkunut jo hetken kanssa himotuimmat-listalla, mini Cityn ja parin muun pienen söpöläisen kanssa:D järki sanoo tosin, että kovin montaa pientä crossbody- laukua ei tarvi mutta silti – ne on vaan niin söpöjä ja super käteviä!

  Tsemppiä lukurutistukseen <3

  1. Tuo Hibiscus näyttää ainakin kuvissa täydelliseltä, voisi olla aika lähellä sitä ostamani Furlan meikkipussin sävyä, juuri sellainen kirkas ja puhdas! Ah, pääsisipä jo hypistelemään luonnossa :) Meillä on siis hyvinkin samanlaisia haaveita, hih!

   Kiitos ihana tsempeistä! Vähän pitäisi vielä jaksaa rutistaa :)

  1. Tarkoitin Mulberryä myyvää Südaa, josta saa -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, jos kuuluu Facebookissa Laatumerkkien fleamarket -ryhmään :)

 7. Oi mitä laukkuja! Itseäni tuo bucket bag ei oikein innosta, paitsi ehkä festareille, mutta sielläkin kuitenkin ehkä ei, koska tuo suu on avoin. Sainkin sinne ihan kunno vanhan nahkaisen ruskean repun mummini ystävättäreltä, joka ei mulla kyllä muulloin käytössä ole, mutta sopii mielestäni täydellisesti festareille! :D Toi punainen Mulberry on aivan täydellinen!

  Mäkin olen miettinyt, jospa sitä kohta pytyisi alkaa pistämään sivuun, ensimmäistä merkkilaukkuani varten! (Ellei Longchampin Le Pliageja lasketa, niitä mulla on kolme :D)
  Ongelmana vaan on se, etten tiedä säästääkö reilummin ja sotaa ensimmäisenä Neverfull, vaiko pienemmän Pocheten clutchiksi? Haluun molemmat, mutta täytyy kuitenkin valita jo0mpikumpi ensin..:D :(

  1. Hih, ihania eikö! Minäkin ajattelin tuon olevan hyvä juuri rennoksi “festarilaukuksi” (sanon minä, joka en ole ikinä ollut festareilla heheh), mutta en tosiaan ajatellutkaan tuota aukinaisuutta. Ihana että sait tuollaisen vanhan elämää nähneen aarteen! :)

   Siinäpä tosiaan vaikea valinta! Kannattaa miettiä ihan, kummalle laukulle on päällimmäisenä enemmän tarvetta – isolle esim. koululaukulle vai muuten arkisiin pikkumenoihin tai iltaan sopiva clutch? Hyvin erilaisia laukkuja kuitenkin, niin pohdi kumpaa tarvitset enemmän :)

 8. Todella ihan tuo punainen Mulberry :)
  Itseltäni puuttuu vielä se ensimmäinenkin, joka olisi mini Lily tai Lily mustana tai Oak- värisenä. Voiko eri kaupungeissa/ maissa laukkujen hinnat vaihdella vai mitä meinasit Tallinnan-päiväretkellä?
  Oikein paljon tseppiä sulle viimeisiin rypistyksiin ja vähän kai onneakin tarvitaan!

  1. Eikö olekin! Sävy näyttää ihanalta ainakin kuvien perusteella. Lily on kyllä loistava valinta, itse olen käyttänyt omaani ihan hurjan paljon ja yhä yhtä hurmioissani laukusta. Tallinnassa on Mulberryä myyvä Süda, josta saa normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta kuulumalla Laatumerkkien fleamarket -ryhmään :) Se on jo ihan tuntuva ale tuon hintaisista laukuista. Kiitos tsempeistä Minna, sitä sekä onnea tosiaan tarvitaan! :)

 9. Toi punainen pikkupaholainen on ihan ylivoimainen voittaja. Upea ja klassinen! Niin näen ton sulla, ja täydellisen punaiset kynnet tota laukkua vasten ;) Ja “pakollinen” päiväretki Tallinnaan ei kuulosta hullummalta sekään, siellä on niin paljon kohtuuhintaisia ja tasokkaita ravintoloitakin nykyyän, jossa voit samalla juhlistaa kesän alkua.

  1. Punainen pikkupaholainen, ihana :D Tuo näyttää kyllä niin upealta, ainoastaan koko mietityttää, kun on sen verran pieni. Heti Helsinkiin päästessäni aion kyllä käydä tuota katsomassa, sittenhän se selviää! Päiväreissu Tallinnaan ei tosiaan olisi yhtään huono, shoppailumahdollisuuksia on muutenkin Helsinkiä enemmän ja puhumattakaan kivoista ravintoloista! Olisi kieltämättä ihana kesän aloitus tehdä ystävän kanssa sinne visiitti :)

 10. Minäkin ihmettelen tuota Tallinnan hintaeroa, olen ostamassa Mulberryn Lilyn ja menossa Tallinnaan ensi kuussa joten sieltä sitten ostan jos halvempi siis? :) tsemppiä tenttiin!

  1. Tallinnassa on Mulberryä myyvä Süda, josta saa -20% alennusta kuulumalla Facebookissa Laatumerkkien fleamarket -ryhmään :) Siinä tosiaan säästäisi sievoisen summan. Kiitos tsempeistä Lina, niitä tarvitaan!

 11. Tuo Mulberry on kyllä upea! :) Me ollaan viikonloppuna menossa Tallinnaan ja tarkoituksena olisi käydä tekemässä pikku visiitti Mulberrylle;)
  Laukkua sieltä tuskin lähtee mukaan,mutta ehkä jotain pientä. Tarkoitus olisi nimittäin kesällä vihdoin hankkia LV:n Artsy :)

  1. No on, väri ainakin kuvien perusteella mieletön, lääh! Voi kivaa Tallinnan reissua teille! Mitähän kivaa pientä sieltä sitten tarttuu mukaan.. ;) Artsy on kyllä ihana, jos olisi yhtään halvempi, olisin varmasti ostanut sen Neverfullin sijaan.

 12. Ostin viime vuonna Tallinnasta Mulberryn omasta liikkestä -30% alennuksella mustana clutch walletin. Tallinnassa laukku oli silloin -30% kun Mulberryn omilla sivuilla -20% :)

  Laukku on kyllä super ihana ja klassinen! Tulen siis varmasti ostamaan laukun jossain toisessa värissä ;)

  1. Oi mikä tuuri! Hei tosi kiva kuulla että olet ollut noin tyytyväinen Bays Clutchiin :) Minä kun en ole sitä koskaan edes hypistellyt, niin tuo pieni koko vain mietityttää. Täytyy päästä pian katsomaan tuota luonnossa!

 13. Hei! Sinun Mulberryn Del-Rey on upea. Onko niin että malli ei ole enää Mulberyllä valikoimissa? Aurinkoista viikonloppua!

  1. Heippa Laura! Del Rey on kyllä upea, sitä ei voi kieltää :) Laukun ainoa miinus on sen “lötköisyys”, ainakaan tässä omassa vanhemmassa mallissani nahka ei ole niin jämäkkää, että laukku pysyisi kasassa yhtään tyhjempänä. Mutta tosiaan, malli uudistui kerran omani jälkeen (varmaan eri nahka ja pidemmät hihnat), mutta näköjään sitäkään ei enää ole mallistossa. Näitä näkee kuitenkin jonkun verran myytävänä second handina :) Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

 14. No tietenkin otat sen punasen, siinä nyt ei oo mitään epäselvää mietittävää! :D

 15. Hei Jonna!

  Ehkä jo huomasitkin, että Mulberryn nettiale on alkanut!! :)

  – Anna –

  1. Hei Anna! Hih, olin kärppänä ja tein tilauksen jo Sale Preview’n aikaan ;) Aikani pähkäilin, kunnes lopulta naputtelin laukun kotiin, nyt vain odottelen sitä saapuvaksi!

 16. Kiitos näistä kommenteista! Ale on Mulberryn toimesta jo peruttu.
  Voi pyhä yksinkertaisuus, millaista meininkiä…

 17. Moi, onko tuo -20% alennus peruttu vai jokin kausialennus? Ja millä keinoin päästä tuonne huippumerkkien flea market ryhmään?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *