Back Home

Kotona ollaan taas! Takana on aivan ihana loma, joka tuntuu kestäneen paljon viikkoa pidempään, vaikka toisaalta aika menikin hurjan nopeasti. Kertoo ainakin siitä, että on pystynyt kääntämään täysin lomavaihteelle viikon ajaksi, enkä ole suonut ajatustakaan koulujutuille tai muille murheille koko viikkona. Vielä hienomman lomasta tekivät tietysti viikollemme osuneet huikeat säät – viimeisille päiville povailtiin ennustuksessa sateita, mutta saimme kuitenkin nauttia pelkästä auringosta koko viikon :) Täydellinen varaslähtö kesään! Viikon aikana puhuimmekin monta kertaa siitä, miten ihanaa on, kun Suomen kesä on koko komeudessaan vielä edessä. Kyllähän tässä siis jaksaa kuukauden vielä painaa koulun kanssa hyvää odottaen!

Eilinen oli tosiaankin pitkä päivä, joka sisälsi viimeiset aamukahvit Begurin keskustassa, kiertelyä outletkylä La Rocassa sekä tietysti kotimatkan sinisin siivin takaisin Helsinkiin. Täytyy sanoa, että koneen lähtiessä Barcelonasta mieleen nousi väkisinkin pieni ahdistus taannoisesta lentoturmasta.. Tällaiset traagiset tapahtumat saavat aina miettimään, kuinka koskaan ei voi pitää tulevaa itsestäänselvänä sekä sitä, miten kiitollinen voi olla siitä kaikesta mitä ympärillä on. Ihan sanoinkuvaamattoman kiitollinen ♥

We’re back home! We certainly had a lovely holiday and it feels like it would have lasted more than only a week, although on the other hand time flied like crazy. It’s definitely a sign of that we were able to relax and enjoy our holiday! And how about the weather we had in Spain – amazing! Especially when it was snowing here in Finland, haha ;) This was the perfect head start for summer, I’m so excited that the beautiful Finnish summer is still ahead.

Yesterday was a really long day which consisted of last morning coffees in Begur, shopping at La Roca Outlet Village and of course travelling back home. I have to say that when we took off from Barcelona I couldn’t help thinking of the terrible flight accident a while ago. Tragedies such this makes you think of how you can never take the future for granted and also how grateful I am about everything around me ♥

8 thoughts on “Back Home

 1. Mahtavaa kuulla, että oli onnistunut loma! :) Se onkin ehdottomasti se juttu, joka antaa puhtia tulevaan. Ja ihanasti olet ruskettunut. ♡
  Kauniisti kirjoitit. Kyllä joka ikisestä päivästä saa olla kiitollinen. Ja niistä kannattaa nauttia, vaikka kaikki ei aina menisikään “putkeen”. :)
  Huomenna edessä paluu arkeen. Toisaalta ihan mukava. Kesä ja loma tulee koko ajan lähemmäksi. :)
  Mukavaa viikkoa muru!

  1. Kyllä sitä vähän sai rusketusrajoja, mutta poikaystäväni rinnalla olen masentavan valkoinen, hehe! :D Kiva kuitenkin saada edes vähän “tervettä” väriä pintaan.

   Niin kauniita ajatuksia sinullakin! Olet ihan oikeassa, jokaisesta päivästä saa olla kiitollinen – tämä pitäisi muistaa useammin. Toivottavasti arkeenpaluu on sujunut siellä hyvin, ei enää kauaa kesälomaan! :)

 2. Tosi ihana ja kaunis postaus! Tekstisi on kauniisti ja pohtivasti kirjoitettu ja sai ajatukset kyllä liikkeelle :-) Pakko sanoa vielä, että blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Upea klassinen tyylisi, kauniit kuvat ja hyvä postaustahti saavat mut palaamaan tänne joka päivä odottelemaan uusia postauksia♥

  1. Voi kiitos Marika kauniista sanoistasi! Tällainen palaute antaa aina niin hurjan paljon, aina yhtä mieletöntä kuulla voivansa olla jonkun suosikkiblogien kärjessä :) Ihana kun olet siellä ruudun takana!

 3. Hei Jonna! Ihana blogi sinulla. Olen lukenut sitä jo aika pitkän aikaa. :) On muka lukea opiskelustasi, päivistäsi ja saada hyviä vinkkejä sisustukseen, meikkaamiseen ja hiustenlaitton. Toivoisin että voisit tehdä postauksen meikkipohjasta: mitä tuotteita ja välineitä käytät ja kuinka saat meikin pysymään. :)

  1. Heippa Emppu! Kiitos ihanasta kommentistasi, mahtava kuulla että olet ollut jo pidempään matkassa :) Ja laitoin toiveesi heti ylös, sellainen step by step -postaus meikkipohjasta on hyvä idea! Eikun toteutukseen :)

 4. Ihanaa, että loma sujui hyvin ja paluumatka samaten.

  Teittekö löytöjä outletkylästä? Olivatko valikoimat hyvät, ja olivatko hinnat tosiaan outlet-tasoa? :)

  1. Loma oli kyllä ihana, mutta kiva se on palata taas arkeen ja omiin rutiineihinkin! :)

   Outletkylän valikoima on ihan jees, ei yhtä laajaa merkkiskaalaa kuin esim. Brittien saman ketjun Bicester Villagessa, mutta kuitenkin monta kivaa putiikkia. Outlet on tosi siisti ja tarjolla on muutakin kuin menneen sesongin tavaraa. Itse outletkylästä ostin vain alusvaatteita sekä Furlalta pienen meikkipussukan. Pussukka maksoi nyt 29e, kurkkasin vielä netistä vastaavien hintoja ja näyttävät olevan 55e, ihan hyvä ale siis! Esimerkkinä myös Pretty Ballerinasin baltsut, suurin osa malleista maksaa 130-150e ja tuolla baltsut olisi saanut 80e:lla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *