Weekend Home

Jihuu – se on taas lauantai! Normaalin viime aikaisen viikkorutiinini mukaan olisin nukkunut tänään hieman pidempään ja viettänyt rennompaa aamua tenttiviikon jälkeen, mutta tentti onkin eilisen sijaan vasta tänään. Viikkorytmini onkin ihan sekaisin – haha! Parempi tietysti vaan, että sai yhden lukupäivän “lisää” tähän viikkoon.

Eilen kirjastolta kotiin tultuani ajattelin pitkästä aikaa napata muutaman kuvan kotikolosestani – ihanaa kun on taas valoisaa pitkälle iltapäivään. Täältä Vaasasta ei olekaan hetkeen näkynyt mitään sisustuskuvia, mutta toisaalta eipä täällä ole juuri mikään muuttunutkaan sitten viime kertaisten kuvien. Tässä kuitenkin taas pieni kurkistus kotiini :)

On ollut tosi kiva lukea teidän osallistumiskommenttejanne Lindexin lahjakorttien arvontaan! Ihan tuli inspiroitunut olo itsellenikin kaikista ihanista keväisistä pukeutumistrendeistä lukiessani :) Vielä on huomisiltaan klo 21 asti aikaa osallistua. Pian onkin myös seuraavan arvonnan vuoro, olen nimittäin järkännyt teille myös erään sisustusteemaisen arvonnan. Jotain pehmeää vaikka sohvannurkkaan, sekä jotain pientä muutakin tältä lempparimerkiltäni. Arvaatteko jo? ;) Sen pariin kuitenkin ensi viikolla!

Nyt vielä tehokkaat viimeiset aamuluvut ennen tenttiä. Saa nähdä miten menee, kovin vahva fiilis ei ole kyllä ainakaan, mutta olen vaan onnelinen tentin ollessa pian ohi. Sen jälkeen aion kyllä ottaa rennosti ja vain olla! Huomiseksi tänne Vaasaan on myös luvattu jopa kymmentä lähenteleviä lämpöasteita ja aurinkoa – ihanaa!! Rentoa lauantaita teille :)

Hi there! I’m all confused about my weekly routines, usually on Saturdays I’ve already had my exam yesterday and can concentrate on relaxing after all the studying. No time for relaxing yet, because my exam is today! Wish me luck for that, I really need it. It might not go that well, but at least I’ve tried my best and I’m just happy it’s over soon! Now I should start going through my notes once more, but here are few photos of my home here in Vaasa :) Have a nice weekend you all!

27 thoughts on “Weekend Home

 1. Niin kaunista <3
  Tykkään itsekin hirmuisesti kun on valosaa jo aamullakin huomattavasti aikaisemmin ja pitkälle iltaan. :)

  1. Hih, kiitos Jessika! Tentti ei kyllä tsempeistä huolimatta mennyt kovin hyvin, mutta pidetään peukkuja että menisi läpi ;)

 2. Sun kämppä on kyllä just sen näkönen että voisin itse muuttaa sinne ihan millon vaan.. <3

 3. Kaunista on kotonasi. ♡ Se on niin rauhallinen. Ja arvonnassa taitaa olla kyseessä L-alkuinen merkki… ;)
  Toivottavasti tentti meni hyvin.
  Ihanaa lauantaita kaunokainen! :)
  Huomisen aurinkoa odottaen…

  1. Kiitos ihana! Hyvin arvattu, sitä siis pian luvassa ;) Tentti ei kyllä kovin hyvin mennyt, mutta pidän peukut pystyssä, että se menisi edes läpi! Aurinkoista sunnuntaita <3

 4. Ihanan näköistä! Tosin nyt oon ihan sekasin, luulin et tää oli se Helsingin kämppä :-D

  1. Heh, tämä tosiaan täältä Vaasan kodistani :) Keväämmällä näkyy varmasti taas enemmän sisustustunnelmia Helsingistäkin!

  1. Kiitos Suvi! Ne on ostettu toissa syksynä jostain Askon poistomyynnistä, katselin heidän nettisivuilta ja muistelin mallin olleen Siro, mutta nyt löytyi vain kahvallisia versioita.

   1. Ok, noi on kyllä tosi nätit :) Oon ite kattonut Askosta samantapaisia (Jenny nimisiä) ja ne olis tällä hetkellä 49e tarjouksessa. Vähän tietty mietityttää, että pysyykö kangas hyvänä.. Onko sulla pysynyt? :)

   2. Piti käydä kurkkaamassa, onpa huima ale tuoleissa! Kangas on ainakin minulla pysynyt tosi hyvänä, vaikka vietänkin tuolla “läppäripaikalla” istuen monta tuntia päivässä, joten ovat saaneet kestää aika kovaa kulutusta. Mitään nukkaa tms. ei kuitenkaan näy, ja tuolit ovat tosi mukavat istua! :)

   3. Joo toi alennus houkuttaa kovasti & onhan noi nätin näköiset :) Nyt vaan pohdittava, että onko tässä pari sataa laittaa tuoleihin.. Äh, vaikeita päätöksiä, kun rahareikiä on vaikka minkä suhteen :D

 5. Moi, näin sinut tänään tenttitilaisuudessa :) Hassua, olen seurannut blogiasi nyt vuoden verran, ja sen perusteella tuntuu jo aivan kuin “tuntisin” sinut, kuin tuttuunsa olisi törmännyt. Viime hetkellä tajusin, ennen kuin olin tervehtiä sinua, että niin, et tosiaankaan varmaan tunne minua ;)

  Löysin blogiisi n. vuosi sitten googlailtuani jotain Vaasan yliopistossa opiskelemisesta. Opiskelen avoimen puolella, ja olen kolmekymppinen kahden lapsen äiti, mutta henkisesti kyllä vielä tosi nuori :) Sinulla on hieno blogi, hyvä tyyli ja pirteä sekä kaunis ulkokuori :) Keep on going! :D

  1. Moikka Minna, voi vitsit, olisit hihkaissut! Toivottavasti en ollut kovin äksyisen näköinen siinä jännityksissäni ja vielä kiukkuisempi sitten huonosti menneen tentin jälkeen :D Tiedän kyllä fiiliksen, on hassua kun joku tuntuu niin tutulta ja sitä on jo moikkaamassa, kunnes tajuaa, ettei toinen tosiaan varmaan tunne sinua, heh!

   Minusta on aina ihana kuulla, että blogini kiinnostaa eri ikäisiä ihmisiä ja eri elämäntilanteissa! Olen siitä tosi otettu :) Kiitos piristävästä palautteesta, tällaista on aina niin mukava saada! Aurinkoista sunnuntaita sinne, Vaasa näyttää tänään ihan parastaan!

 6. Dear lovely Jonna, ♥

  I really adore your new blog!
  Keep going on like this.

  Have a nice and relaxing weekend.
  Lots of love from Germany,
  Ulla

  1. Hi Ulla! Thank you so much for your kind feedback, it’s always so lovely to hear from my followers <3 Hope you have a relaxing weekend too!

  1. Kiitos Tanja! Valoisuutta voisi kyllä olla jopa hieman enemmänkin, mutta onneksi vaaleat pinnat vähän edistävät asiaa :)

 7. Your home is so gorgeous! I love that most of it is in beige, which I think is really lovely. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *