Thursday Snaps

Eilen pääsin siis viettämään päivää oikein kunnolla pitkän kaavan mukaan täällä Helsingissä. Aamupäivästä minulla oli lounasmiittinki La Torrefazionessa seuralaisenani eräs kauneusalan PR-ammattilainen, jonka kanssa treffasimme taas pitkästä aikaa. Tällaiset pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat kyllä mahtavia! Sain muutaman todella lupaavan tuotteen testattavakseni, tulette varmasti kuulemaan näistä lisää myöhemmin. Torre on aina yhtä kiva kohtaamispaikka, mutta täytyy sanoa, ettei lounaaksi syömäni serranonkinkkusalaatti paljoa eronnut kotitekoisesta. Viihtyisänä kahvilana ja mutkattomana aamiaispaikkana se on kuitenkin ihana!

Lounastreffien jälkeen kipitin kohti uutta kampaamoa – Muovaamoa Kansakoulunkadulla. Tekijää tosin ei tarvinnut jännittää, sillä vanha tuttu Anne on tehnyt hiukseni jo monen monen vuoden ajan. Ihan kauhistuin kun rupesimme yhdessä laskemaan vuosia, olinko tosiaan pieni 8.luokkalainen Annen luo ensi kertaa ystävän suosituksesta tullessani? Tuolloin minulla oli muuten värjättynä aivan tumma tukka, jonka takaisin vaalentaminen oli varmasti vuoden projektimme. Siitä kuitenkin syntyi suhteeni arvokkaaseen luottokampaajaan ;)

Eräs mysteeri muuten kampaamokäynneistä. Miksi aina, siis valehtelematta aina, kyseiselle päivälle sattuu sadepäivä? Olisi kiva nauttia uudesta, laitetusta tukasta myös kampaamosta ulos astuessaan, mutta yleensä lopputulos on uitettu koira. Muistan kuinka viime kesänä bussissa eräs vanha rouva selitti uuden permanenttinsa kanssa puoliskolleen samaa ukkosmyrskyn tehdessä ulkona tuloaan – miksi aina sateinen päivä. En siis ainakaan ole ainoa tämän kirouksen kanssa! :D Toinen mysteeri on se, miksi kampaajani saa laitettua minulle kivan keskijakauksen, mutta kotona samaa yrittäessäni ei tulos näytä läheskään samalta. Tutulla ja turvallisella sivujakauksella mennään siis.

Mysteereistä kuitenkin eiliseen, jolloin ensimmäistä kertaa aikoihin osui kampaamopäivälle kirouksestani huolimatta aurinkoa! Kaunis Helsinki kylpi auringonvalossa ja kadut olivat täynnä ihmisiä – oudolla tavalla nautin kyllä tästä ison kaupungin väenpaljoudesta. Verrattuna Vaasaan siis, etenkin sunnuntaisin kaupunki on aivan kuollut. Pistäpä vain aurinkoisena sunnuntaipäivänä nokka Espalle tai Kaivariin ;)

Kotiin päästyäni oli mukaan nappaamani välipalan vuoro, ja nautiskelin valoisasta kotikolostani. Sisustuskärpänen alkoi välittömästi pörrätä ja iskin silmäni taas parvekkeeseen, jonka kanssa prokkis jäi viime kesänä hieman kesken. Ehkä tänä vuonna uusi yritys! Jotain uutta sisustusjuttua sain kuitenkin tänne sattuman kautta hommattua, mutta siitä lisää myöhemmin. Kamerajutuista muuten kun aina välillä kysellään, niin nämä on kaikki otettu pikkuisella mutta pippurisella Olympuksen PEN E-PL7:llani sekä laajakulmaisella kiinteällä 17mm:llä. Niin näppärä kamera kantaa mukana, siitä ei pääse yli eikä ympäri!

Kamera hyppää tänäänkin laukkuun, vauhdikas päivä taas tiedossa! Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua :) Lähipäivinä muuten taas arvotaan, joten pysykää kuulolla!

Here are a few snaps from yesterday! I had a nice lunch meeting, and after that it was time for hairdresser. I had been waiting for it for such a long time again! Now my hair is fresh blonde again, that’s definitely how I feel myself most comfortable :) There’s a funny thing about hairdresser appointments – why does it always have to be a rainy day? It would be nice to enjoy your new hair after hairdresser, but instead it’s always pouring rain and my hair can’t stand any humidity! Yesterday was an exception though – luckily it was a lovely sunny day here in Helsinki ;)

Today I’m heading for breakfast with my friend, there’s this place that I’ve been wanting to try. Hope you all have a great weekend!

12 thoughts on “Thursday Snaps

  1. Helsinkihän oikein puhkeaa kukkaan aurinkoisena sunnuntaipäivänä! Vaasassa ei ole edes kahvilat auki sunnuntaisin, joten ei ihmekään että on hiljaista.. :D

 1. Olipas ihanan energinen ja pirteä postaus näin perjantaille :) täällä myös tuo sama ongelma, että kun kampaajalta tulee uudella tukalla niin aina iskee joku tuulinen tai sateinen sää, aina sitä miettii että miksii :D sulla on kyllä aina niin ihania kuvia, jaksat panostaa kunnolla niihin ja muutenkin koko blogiin :) onko sulla koskaan kovin isoa kynnystä kaivaa kameraa esiin keskellä keskustaa ja alkaa valokuvaamaan jotain rakennuksia tai muuta vastaavaa vai tuleeko se ihan luonnostaa, että et välitä ohikulkevista ? :)

  1. Ihana jos pidit! :) Heh, lohduttavaa kuulla että muillakin on sama kampaajakirous!

   Kiitos paljon piristävästä palautteesta, tällaista on niin kiva saada. Nyt tuntuukin kyllä, että on ollut ihan ekstraintoa tähän blogiin ja tekisi mieli koko ajan kuvata ja kirjoittaa :) Ja voi kyllä, olen aika ujo kameran kanssa julkisilla paikoilla, mutta toisaalta niitä ihmisten tuijotteluja ja ihmettelyjä on vain tässä hommassa oppinut sietämään. Täytyy vaan ajatella, että onhan sitä nyt herranjestas hölmömpääkin kuin kuvaaminen, joten antaa kameran laulaa vaan! ;)

 2. Aivan ihana on sinulla ollut eilinen look. Tykkään kovasti. ♡ Ja hiukset… Sopii sinulle. :)
  Vauhdikas päivä oli.
  Kampaaja-asiasta… Itselläkin on luottokampaaja jo 8 vuoden takaa. Kyllä on helppo mennä, kun voi todellakin luottaa, vaikka jotakin erilaistakin miettisi. Samoin saa aina rehellisen mielipiteen. ;) Jos siis jotain hullua ehdottaa… ;)
  Oikein ihanaa perjantaita muru! :)

  1. Kiitos ihana :) Luottokampaaja on kyllä mahtava juttu, en tiedä missä olisin ilman omaani (varmaan vieläkin sillä karmealla ruskealla tukalla!) Ja se on myös kiva kun toinen tuntee maun, Anne juuri naureskelikin, ettei ihan heti suostuisi värjäämään tukkaani tummaksi, koska tietäisi minun kyllästyvän siihen heti :D

   Rentoa perjantaita sinnekin!

 3. Hei, osaisitkohan sanoa, että onko ne sun NIket nämä: http://www.stadium.fi/kengat/naisten-kengat/tennarit/202842/nike-w-rosherun?SelectedProductUUID=Ob7CROinMLMAAAFLYiRbhhlj#.VQw3zI6sWGd

  Kun mä tosiaan etin harmaita(mustista ei löydy enää kokoja oikein mistään), niin ajattelin nuo tilata, mutta mua jäi häiritsemään tuo värin nimi, siis kun tuossa on että white/metallic platinum, niin onko ne nyt sitten valkoiset… Kun katoin Niken sivuilta, että siitä on myös tällainen malli: http://store.nike.com/fi/en_gb/pd/roshe-run-shoe/pid-10197423/pgid-1533929

  En nyt tiedä, johtaako tuo linkki oikealle sivulle, mutta siis sellainen malli, jossa tuo Niken logo on musta…Tosin tuo malli on loppuunmyyty.

  1. Heippa! Nuo linkkaamasi Stadiumin kengät ovat juurikin samat kuin omani, nimi on white, mutta kyllä ne ovat luonnossa ihan harmaat. Itse asiassa, Zalandolla on nyt kaikkia kokoja mustista hopeisella logolla. Pakko tunnustaa, että harkitsen vakavasti vielä niiden tilaamista, sillä olen totaalisen hurahtanut näihin harmaisiin.. :D Ne vain menevät tosi herkästi likaiseksi, niin ei viitsi ihan joka paikassa käyttää, joten mustat voisivat olla sitten sellaiset huolettomammat!

 4. Kiitos paljon tuosta Zalando- vinkistä! :) Taidankin tilata ne mustat nyt sittenkin. Jos vielä voin vaivata, niin mitä kokoa sinä käytät noista ja mikä on sun normaalikoko?

  Mulla ei tosiaan ole pitkään aikaan ollut Niken kenkiä ja vähän aikaa sitten kävin kokeilemassa jotain Free- mallia(taisi olla 5.0) ja niistä mulle oli sopiva 40, tosin ei 40,5:kään ollut liian iso. Normaalikengistä käytän yleensä 39 tai 40, luulen, että oikea koko on siinä 39,5. Nyt mulla on Asicsin (lenkki)lenkkarit, jotka on 40,5, tosin kesäkuumalla ne alkaa vähän hiertää.

  Mietin siis josko 39 tai 40 olis noista Rosheista oikea koko(en sitten tiedä meneekö 40,5 jo liian isoksi)…

  No, taas tuli pitkä sepustus, sori! Ja oikein mukavaa viikonloppua sinulle!! :)

  1. Mulla on kaikki Niket puoli kokoa suuremmat, eli 36,5, kuten tuppaa monilla muillakin usein olemaan. Sen uskalsin ottaa myös näissä Rosheissa ja oli kyllä oikea valinta! Oman kokemukseni mukaan suosittelisin siis ottamaan puolen numeroa isommat kuin yleensä, ehkä siis esimerkiksi 40 sama kuin Freessäkin kokeilit?

   Eipä mitään, toivottavasti tästä oli yhtään apua koon valintaan! Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

   1. Hei kiitos vielä! Laitoinkin eilen sen tilauksen. Tilasin varmuuden vuoksi kahta kokoa, mutta luulen, että se 40 on sopiva, kun katoinkin väärin ne mun nykyisten juoksulenkkareitten koon(Asics) ja ne olikin 40. Ja yhdet vanhat Niken juoksulenkkarit mulla on kokoa 40,5 ja ne taas on hippasen isot. Mutta sen näkee sitten osuuko koko kohdalleen.

    Noi on kyllä hyvät kun menevät sitten ihan kävelykenkinä farkkujen kanssakin kaupungilla, kun oon aiemmin käyttänyt Converseja siihen tarkoitukseen, mutta niiden malli ei oikein sovi mun jalkaan.

    Oon nyt löytänyt tän sun blogin vähän “uudestaan”, kun muistan, että seurailin tätä jossain vaiheessa, mutta sitten se vain jäi ja nyt tän uuden blogiosoiteen myötä löysin taas tänne. :)

 5. Tuo on kyllä huippua kun on oma luottokampaaja! Itsellänikin oli, mutta sitten se jäi, rahatilanteen vuoksi kun ei ollut varaa käydä kampaajalla (naiseuden riistoa, höh!!) :(
  Nykyään kuitenkin uusi luottokampaaja on löytynyt, ja vähän halvemman mallinenkin;) Yksi parhaista ystävistäni nimittäin valmistuu syksyllä kampaajaksi, ja hänen luonaan olenkin nyt käynyt viime muutamat vuodet, eiköhän sama linja jatku kun hän koulun lopettaa ja siirtyy ihanaan kampaamoon töihin<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *