The First of March

Heipparallaa ja mukavaa maaliskuun ensimmäistä! Maaliskuu on minusta sellainen ensimmäinen kevätkuukausi – valoa alkaa riittää enemmän, kuivat kadut paljastuvat, kaupat ovat täynnä tulppaaneja ja ihmistenkin kasvoilla näkyy pilkahdus hymyä. Tänään tosin olo on kaikkea muuta kuin keväinen, kun tässä keittiön ikkunasta ulos katsellessani näkymä on erittäin harmaa ja valoa riitti hädintuskin tähänkään kuvaan (onneksi on RAW-kuvat ja niiden jälkikäsittely!). Miten tällaiset säät osuvatkin aina viikonlopulle! Noh, aurinkoisempia päiviä taas odotellessa, onhan sentään maaliskuu.

Viikonloppu on mennyt taas supervauhtia kavereita ja perhettä nähden, eilen kävimme ystäväni kanssa pienellä kierroksella kaupungilla ja myöhemmin taas sain typyt sohvalleni iltaa istumaan. Juuri tällaisissa rauhallisissa merkeissä nämä Helsinki-viikonloput yleensä kuluvat, en edes muista koska olisin täällä viimeksi lähtenyt juhlimaan! Kivempikin vain näin, niin saa otettua viikonlopusta kaiken ilon irti ilman tahmaista oloa. Tänään taas treffasin meidän Asennemedian Ullaa brunssin merkeissä, ja nyt nökötän tässä läppärin äärellä kauhusta kankeana kaikkien tekemättömien hommien parissa. Arvatenkaan en saanut kouluhommia aloitettua täällä ollessani, kröhöm, eipähän tarvitse arvuutella mitä teen junamatkan ajan.. :D Toivottavasti teilläkin takana rentouttava viikkis, kivaa sunnuntain jatkoa!

Hi there! It’s the first of March today – the beginning of the very first spring month. It doesn’t look very much like spring at the moment though, when it’s so grey and dark outside. I really hope the weathers are getting better soon, I can’t wait for spring clothes and sunglasses! I’ve had a lovely weekend seeing my friends and family, and like usually, I didn’t have much time for school stuff, haha ;) At least I know what to do on the train today on my way back to Vaasa! Hopefully your weekend has been great too, have a relaxing Sunday!

13 thoughts on “The First of March

 1. I know how you’re feeling right now… an amazing weekend behind, but school hasn’t even been mentioned. I’m catching that up right now :P Good luck with your school stuff and have a great Sunday! xox

  1. Haha, it’s comforting to hear someone else is in the same situation too ;) Good luck to you too, hopefully you’ll have some time to relax as well!

  1. Sama täällä, pienikin pilkahdus auringosta päivässä antaa niin paljon puhtia! Piristyin nyt jo pelkästä ajatuksestakin, kun vilkaisin säätä ja tiedossa oli lämpöasteitea ja aurinkoa, oih! :)

 2. Mäkin huomasin eilen koiraa ulkoiluttaessani että hei täällähän on aika valoisaa vaikka olinkin liikkeellä kuuden aikaan! Sai kyllä hymyn huulille :) Tsemppiä koulujuttuihin!

  1. Aivan ihana huomata kyllä miten valon määrä lisääntyy! Tänäänkin kahdeksaksi koululle mennessä oli jo valoisaa, kun kuukausi takaperin vielä pilkkopimeää :) Kiitos tsempeistä ja mukavaa viikkoa sinne!

 3. Täällä päin oli tänään aurinkoista ja kyllä olikin pirteämpi olo. Ainoa iso miinus oli todella kylmä tuuli. Se hiukan latisti oloa. Ulkona ei ollut ihan niin kivaa…
  Tsemppiä kouluhommiin! :)

  1. Tuuli oli kyllä karmaiseva Vaasassakin, hrr! Toivottavasti kevät tulisi nyt nopeasti, niin pääsisi käyttämään jo hieman keveämpiäkin vaatteita :) Kiitos ihana ja reipasta uutta viikkoa!

 4. Voi että tätä keittiötä, tykkään vaan niin paljon. :)
  Olen miettinyt tuota RM:n leipäboxia, oletko ollut tyytyväinen ja onhan se käytännöllinen? :)

  1. Voi, ihana kuulla! Täytyy sanoa, että se on kyllä niin kovasti minunkin mieleeni. RM:n leipälaatikko on ollut tosi hyvä käytössä, minusta paljon mukavampi käyttää kuin kalisevat ja kolisevat metalliset laatikot. Myös äidilläni on tämä, eikä hänelläkään ole ollut mitään moittimista :)

   1. Kiva kuulla että se on ollut kätevä käytössä. Se onkin sitten seuraava hankintalistalla :)

 5. Lueskelin sun vanhoja postauksia ja huomasin, että Costumen aikaiset kuvat ei jostain syystä näy! Onkohan niitä mahdollista saada enää näkyviin? :) Kiitos ihanasta blogista, olet todella inspiroiva ja vaikutat niin sydämelliseltä ihmiseltä! Jatka samaan malliin.

  Aurinkoista kevättä! :)

  1. Heippa Ida! Ensinnäkin kiitos ihanasta kommentista, niin kauniisti sanottu! Ja mikä on ihan varmaa, niin sieltä ruudun toiselta puolenkin löytyy kyllä valtavan sydämellisiä ihmisiä, joten ilolla tätä teille kirjoitankin :)

   Costumen ajoilta kuvat ikävä kyllä puuttuvat, kun jäivät heidän palvelimelleen. Olen joihinkin postauksiin laittanut jälkikäteen manuaalisesti kuvat, täytyy ottaa lähiaikoina taas projektiksi täydennellä muitakin postauksia!

   Kiitos vielä ja oikein aurinkoista kevättä sinullekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *