Spring Shoes

Katujen kuivettua voi alkaa jo pikkuhiljaa siirtyä kevätkenkien puolelle! Kuluneen talven ajan olen kyllä käyttänyt hyvin pitkälti nilkkureita ja viime viikkojen ajan jo tennareitakin, joten olen itse ottanut pienen varaslähdön kevääseen. Nyt viimeistään voi kuitenkin jo huoletta vetäistä valkoiset Converset jalkaan tai kirmata kaduilla kauniilla nilkkureilla! Sain teille kenkäostoksia silmällä pitäen alennuskoodin Boozt.comille, ja tässä olisi katsaus omiin tämänhetkisiin suosikkeihini.

Springshoes21. Kokovalkoiset Converset, 2. sandaalit, 3. ballerinat, 4. nilkkurit, 5. teräväkärkiset korot,
6. slip onit, 7. nudet ballerinat, 8. lyhytvartiset Converset, 9. mokkaiset korot, 10. vaaleat slip onit, 11. ballerinat

Näitä kokovalkoisia Converseja olen käyttänyt vuosien aikana todella paljon, viimeksi ne vilahtivat asussani täällä. Tennareiden lisäksi olen myös hiljalleen iskenyt silmäni silp on-mallisiin kenkiin, vaikka aluksi ne toivat liikaa yläastemuistot ja kaikkien jaloista löytyneet mustavalkoiset salmiakkikuvioiset Vansit mieleen. Minun valintani tästä mallista olisi nämä vaaleat hohtavat J.Lindebergin kengät!

Ballerinoista haaveilu on vielä hieman ennenaikaista, mutta on hyvä katsoa tarjontaa jo tässä vaiheessa. Minulla on etsinnässä uudet mustat baltsut, mutten vieläkään ole oikein varma, millaiset haluaisin. Ajattelin kevääksi ja kesäksi myös nudekorkoja, jotka nekin ovat roikkuneet hankintalistallani jo pitkään. Tällaiset paksukorkoiset sandaalit ovat myös kovasti mieleeni, ja käytin vastaavia nudeja viime kesänä paljon! Itse asiassa löysin samat vastikään vielä mustina Mangon outletista, ja naputtelin ne juuri hetki sitten tilaukseen. Hyvällä mallilla ollaan siis ;) Jos teillä on vielä kenkäostoksia mielessä, niin tänään ja huomenna 16.3 saatte -15%:n alennuksen kenkävalikoimasta koodilla jonna15 *.

* TIlauksen vähimmäisarvo 39€. Ei koske mm. tuotemerkkejä 2ND Day, Day Birger et Mikkelsen, Decadent, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, ECCO, NN07, Octopus ja UGG. Voimassa 16.3 asti, ei koske alennettuja tuotteita tai lasten kenkiä.

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

5 thoughts on “Spring Shoes

 1. Itsekin olen jo Converse kauden aloittanut- ihanat puhtaat ja kuivat kadut! Viime vuonna innostuin slip-oneista, ja vetäsinkin heti villin kortin, nimittäin hankin leopardi slip-onit! En malta odottaa että saan ne taas käyttöön! Balleriinakauteen on (onneksi) vielä aikaa, sillä täällä on balleriinavalikoima niiiin huono, että kerkeää kesätyöt aloittaa ja hankkia sitten heti ekasta palkasta jotkut vähän paremmat ja siistimmät!

  Kengistä puheenollen, olen ihaillut viime kesänä hankkimiasi Mangon korkkareita ja harmitellut kun en kerennyt sellaisia hankkimaan, eihän ne vain satu olemaan nämä;
  http://www.mangooutlet.com/FI/p0/women/accessories/shoes/ankle-cuff-leather-sandals/?id=23083525_02&n=1&s=accesorios.calzado&ident=0__0_1426521602688&ts=1426521602688 ?

  1. Ne on juurikin nuo!! Minä tosiaan tilasin samat mustina, koska jäin myös harmittelemaan etten näin mukavat kengät löydettyäni ostanut enää samoja mustina, ja oli riemu ratketa tuolla Mango Outletin puolella :) Juuri mallailin näitä, ovat kyllä niin ihanat!

   1. Oi jee!! Nyt kun nopeasti tulisi rahaa niin tilaan nää kyllä! Toivottavasti on vielä kokoja.. :) Mustatkin kyllä houkuttelevat, mut jos nyt tällä kertaa noi nudet.. :)

 2. Ihan vaan vinkvink, aikka boozt onkin yhteistyökumppanisi niin Zooillagesta tilasin nuo kokoavalkoiset konssit hintaan 52e. Eli aikas edukasta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *