Spring Feelings

Varoitan jo etukäteen, että seuraavina viikkoina täällä voi olla aikamoista keväthumun hehkutusta! Kevään ensimmäiset auringonsäteet ne vaan saavat aina hymyn korviin asti ja sukat pyörimään jaloissa, ihan kuin ei olisi aurinkoa koskaan ennen nähnytkään. Eilen auringossa tuntui myös ihan oikeasti lämpimältä, tosin Vaasan hyinen tuuli otti kyllä veronsa. Jossain suojaisammassa paikassa ja lämpimästi pukeutunena olisi hyvin voinut hörppiä kahvia ulkona valosta nauttien :) Niitä ensimmäisiä terassikahveja odotellessa!

Ulkokahvien sijaan hipsimme kakkukahveille ihan sisätiloihin. En ollut pitkään aikaan käynyt herkuttelemassa Sweet Vaasan kakuilla, joten kylläpä kahvihetki tekikin hyvää (ja tuo kakkupala oli taivaallista!). Kuvasta voi bongata taustalta jotain pastellisinistä, asukuvia luvassa :)

Kevätfiilis tuli myös Lexingtonilta saapuneesta lähetyksestä! Esittelin kauden mallistoa aikaisemmin täällä, ja sain taas valita itselleni muutamia suosikkejani. Ylläolevaa lohenpunaista palmikkoneuletta fiilistelin jo showroomilla, vaikka pinkkiin menevät sävyt eivät yleensä olekaan pukeutumisessa omiani. Näin sen kuitenkin heti ruskettunutta ihoa vasten ja farkkushortsien kaverina! Aikoihin mitään kirkasta väriä käyttäneenä tuntui, kuin kasvot olisivat heti saaneet ihan erilaista hehkua. Tuttuun tyyliin neule on mielettömän pehmeää puuvillaa, ja samaa löytyy muuten niin tummansinisenä kuin valkoisenakin. Nyt vain sitä rusketusta odottamaan!

Muutaman viikon päästä onkin ehkä mahdollisuus saada pikkuisen väriä pintaan, kun lähdemme Espanjaan viikoksi. Pieni breikki tulee tekemään niiin hyvää, sillä kevät on ollut aika rankka opiskeluiden saralta. Ihana heittää aivot hetkeksi narikkaan, keskittyä hyvään seuraan, herkulliseen ruokaan ja viiniin, sekä vähän ehkä shoppaillakin – majoitumme nimittäin ajomatkan päähän Barcelonasta ;) Siellä en olekaan koskaan ollut, joten odotan reissua innolla!

 PS, Lindexin lahjakorttien voittajat ovat nyt arvottu, ja sähköpostia on lähtenyt seuraaville nimimerkeille: Jemppu, Mirja ja Kaisa Matikainen! :) Muistattehan vielä, että vaasalaiset voivat ilmoittautua halukkaiksi Sampotalon Lindexin iltaan 18.3 tämän linkin kautta!

I should probably warn you that my blog will be filled with lots of excitement about spring! I just can’t get enough of the rays of sun, almost like I’ve never seen sun before, haha! These snaps are from yesterday, when we went for some coffee and cakes. Doesn’t it look like spring already? I also received a delivery from Lexington yesterday, since I had a chance to pick a few favourites from their current collection. This salmon red sweater was one of the pieces that I had my eye on already at the showroom last fall and dreamed about combining it with denim shorts and tanned skin.

There’s no sight of tan yet, but maybe in a few weeks! We’re travelling to Spain in the end of March and we’ll spend one week there, so hopefully it’s already warm in there. I couldn’t be happier about the trip, not only because of the sun and the amazing food (and shopping of course, since we’ll be near Barcelona!), but also because I’m definitely in the need of a vacation. It’s been such a busy spring with my studies, so one week of relaxing is going to do so good! Still a few more weeks to go though :)

23 thoughts on “Spring Feelings

 1. Löysin blogisi parin kuukauden tauon jälkeen uudelleen. Ja täytyy sanoa, että se on saanut uutta tuulta alleen. Ennen mielestäni välillä hieman tylsäksikin käynyt blogisi, on nykyään paljon mielenkiintoisempi ja asiarikkaampi kuin ennen. Kiitos siitä. :) Jään seurailemaan! :)

  1. Voi, miten ihanaa palautetta! Tuntuu itsestäkin, että on ollut nyt ihan eri lailla inspiraatiota ja potkua bloggaamiseen, liekö sitten syynä kevät ja valoisuus vai uusi raikas alusta. Tosi kiva kuulla, että palasit tänne, toivottavasti pysyt taas mukana jatkossakin :) Lämmin kiitos tästä, Sanna!

  1. No eikös! Kiva saada taas vähän väriä pukeutumiseen harmaan (kirjaimellisesti, heh) talven jälkeen.

 2. Lovely post and you don’t need to apologise for your spring excitement because I feel exactly the same!
  Your Lexington jumper is such a pretty colour, perfect for spring.
  How I wish I was off to Spain at the end of the month!
  Morwenna :)

  1. That’s lovely to hear! I always tend to talk too much about weather, when spring and summer are getting closer ;) I’m just so excited about the sun! Hope you have a great week, Morwenna!

 3. Kevätfiilistä myös täällä! Kuinka se aurinko voikin olla noin ihana! Se jopa lämmittää jo, ihanaa!:D
  Oi että Espanjaan, no kyllä kelpaa! Itse kamppailen vuokran maksun kanssa, joten ei mitään saumaa lähteä ulkomaile, höh:( Toivottavasti kuitenkin vielä tämän vuoden puolella pääsisi jonnekin!

  1. No niinpä, aivan ihana tuntea auringon lämpö kasvoilla, ah! Tänään kyllä sitten tuli vettä taas taivaan täydeltä, haha.. :D Onneksi sitä ehtii tulevaisuudessakin matkustamaan, ei se maailma sieltä mihinkään katoa! :)

 4. Oi, mikä neule. ♡ Tykkään kympillä! Ja väri… ♡ Pitääkin tutkia tämän kylän Lexington-valikoima. ;)
  Barcelona on ihana paikka. Oltiin lokakuussa siellä. Santa Susannassa majoituttiin ja junalla pääsi kätevästi. La Rocca-outletkylässä kannatta käydä. Siinä lähellä on myös Niken oma outlet. :) Suosittelen! :)
  Ihanaa tiistai-iltaa muru! :)

  1. Hih, tuo olisi kyllä ihan varmasti väri sinun mieleesi ;) Ja neule on aivan ihana päällä, niin pehmoinen ja mukava. Voi kuulostaa hyvältä, odotan kyllä Barcelonan näkemistä jo innolla. Silmät rupesivat jo kiilumaan pelkän Niken outletin kohdalla, ooh :D Mukavaa iltaa sinnekin <3

 5. Täälläkin aurinko lämmitti ihan super ihanasti aamupäivästä alkaen! Tuli niiiin keväinen olo juoksulenkillä ennen työvuoroa että ihan väkisinkin hymy huulilla koko lenkin taitoin :) terassilounaita odotellessa! Kumpaa Tampereellakin kauppiaat rohkeammin laittaisi tulppaanit ulos esille, ne vasta piristää! :)

  Ja voi että, mä haluan noi Clubmasterit, uuups :D

  1. Ah niin ihanaa, sieltä se kevät tulee! Juuri näin jonkun instassa kuvia kadun tulppaanikimpuista Tampereella, ja mietin että näyttipä ihanalta. Pienikin kukkameri tekee kyllä katukuvaan niin paljon :) Hih, mä olen tykännyt näistä Clubmastereista ihan hurjasti, vaikka alkuun epäilinkin mallin sopivuutta omille kasvoille. Suosittelen siis ;)

 6. Ihanaa, lomapostauksia ilmeisesti sitten tulossa! :) Kenen kanssa lähdet reissuun ja minne päin Espanjaa suuntaat? Ihanan värinen neule!

  1. Kamera lähtee varmastikin mukaan ;) Lähdemme poikaystäväni ja tämän perheen kanssa. Majoitumme Begurissa, jonka sijaintia en kyllä itse osaa selittää tarkemmin, heh. Ihanaa päästä starttaamaan kevät hieman etuajassa!

 7. Ihanan keväisiä kuvia :)
  Me ollaan lähössä poikaystävän kanssa barcelonaan huhtikuun lopussa.
  Ihana nähdä kuvia Espanjasta ennen omaa reissua!

  1. Oi että, silloin ainakin on varmasti jo hyvät säät :) Pääset sitten fiilistelemään reissua jo vähän etukäteen!

 8. Ihanan pirtsakka neule; pitäisköhän itsekin pukeutua jo muuhun kuin valkoiseen ja harmaaseen? ;) Aurinkokin paistaa jo siihen malliin, että väriä pitäisi pistää jo kehiin ;)
  Hei mistä neuvoisit hankkimaan parhaat risa-farkut? Omasi ovat niin kivan näköiset :) Omat ostin pari v sitten henkkiksestä, mutta niiden kulutukset peffassa ovat noh.. hieman liiankin kuluneet jo :D

  1. Värit hiipivät kyllä pikkuhiljaa taas pukeutumiseen! Aloitin kevyesti vaihtamalla nudelakan ihanaan kirkkaanpunaiseen, tästä se lähtee ;)

   Itse asiassa juuri julkaisin postauksen, jossa vilahtavat yhdet uudetkin risafarkut Zarasta! Sieltä löytyy tällä hetkellä useampikin kivasti kulutettu malli, joten sieltä ainakin pitäisi tärpätä :) Täälläkin kuvissa vilahtaneet vanhat farkkuni ovat ihanat, mutta reiden kohdalla on jo vähän hävytön reikä, heh – varmaan samaa kastia sinun farkkujesi peppukulutuksen kanssa! :D

 9. Onpa keväinen fiilis noissa kuvissa! :) Itse en ole oikein kesäihmisiä, kun tuntuu että joko sataa tai sitten on aivan liian kuuma. Kevät sen sijaan on ihanaa aikaa, kun aurinko alkaa jo lämmittää, tiet sulaa ja myöhemmin ruoho ja puut alkavat vihertää.

  Mun mielestä pinkki näyttää kivalta muiden päällä, mutta en osaa sitä itselläni käyttää. Muutama talvi takaperin ostin silloisten työkavereiden yllytyksestä pinkin neuleen, mutta en vaan tuntenut oloani kotoisaksi se päällä ja kaapin perälle jäi.

  Oi Espanjaan, odotan innolla postauksia reissusta!

  1. Keväässä on kyllä ihan oma tunnelmansa! Ja ehkä se on se energia ja virta, minkä saa auringon ja valon näkemisestä pitkästä aikaa, mikä tekee keväästä niin ihanan :) Pinkki ei ole kyllä minullekaan lainkaan omia pukeutumisessa, tämä tosin on “vintage red” sävyltään, joten ei ihan rehti pinkki. Uskon kyllä, että tuolle tulee viimeistään kesällä rentojen farkkushortsien kanssa käyttöä ;)

   Espanjajuttuja varmasti luvassa, ai että en malttaisi odottaa! Ihanaa torstain jatkoa Tanja :)

  1. Mulla on koko XS! Lexingtonin koot eivät ole minusta koskaan kovin piukkoja, ja tämäkin on kivan väljä :) Neule on niin ihana, oli tänään jo päällä yliopistollakin!

   1. Kiitos! Löysin tuon tummansinisenä alesta mutta S oli jo loppu. Nyt uskallan siis varmaankin ostaa XS:n :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *