Sneakers in the City

Viikonloppuna citylenkkarit pääsivät ensimmäisiä kertaa tositoimiin Helsingin kuiville kaduille. Olen käyttänyt Rosheja paljon myös yliopistolla, ja kieltämättä olen itsekin ihan yllättynyt, miten helppoa ne on ollut parittaa arkiasuihin. Lenkkaritrendi ei tuntunut alun alkajaan ollenkaan omalta, mutta kuten sanottua, jokin magia näissä harmaissa sitten oli! Ja ovathan ne aivan mielettömän mukavat jalassa, mikä tuli todettua viiletettyäni sekä lauantaina että sunnuntaina pitkin keskustaa Roshet jalassani :)

Kävimme lauantaina kiertämässä ystäväni kanssa muutamilla kaupoilla keskustassa, joten yhdistin lenkkarit rentoon ja mukavaan kokonaisuuteen painottaen neutraaleja sävyjä. Niin paljon kuin tätäkin villakangastakkia rakastankaan, niin alan jo tosissaan kaivata vaihtelua ja keveämpiä vaatteita! Pakkasinkin takaisin Vaasaan tullessani mukaan niin nahkatakkini kuin sinisen unelmanikin, josko niitä pääsisi jo ensi viikonlopulle luvatuissa reippaissa plussa-asteissa käyttämään! Tämä vaalea villakangastakkini kohtasi muuten pienen tapaturman hetki sitten, kun takki päällä juuri ennen ovesta ulos lähtöä vaihdoin vielä poikaystävältä ystävänpäivänä saatuihin liljoihin vedet. Ne pirulaiset onnistuivat tahraamaan toisen hihan oranssilla pölyllään, ja eiköhän se vain levinnyt keltaisena pitkin hihaa suttuna yrittäessäni puhdistaa. Olin niin harmissani, kun on kyse kuitenkin suht uudesta takista, mutta onneksi pesulareissu teki ihmeitä! Se niistä lempikukista, haha ;)

Coat / Mango
Jeans / Zara
Sweater / Zara
Sneakers / Nike (find here*)
Watch / Daniel Wellington (giveaway)
Bag / Mulberry

Tänään on ollut kyllä harvinaisen takkuinen maanantai. Kello soi jo seitsemän aikoihin, jolloin olisi niin tehnyt mieli torkuttaa tovi jos toinenkin. Oli kuitenkin pakko ryhmätyön vuoksi mennä kahdeksaksi luennolle, mutta eiköhän luennoitsija tullutkin sitten paikalle vasta lähemmäs yhdeksää. Noh, tulipahan herättyä aikaisin! Nyt iltapäiväkahvin keittoon ja lukemaan lauantaiseen tenttiin, ajattelin myös kerrankin yrittää käydä jo päiväsaikaan salilla ruuhkaa välttääkseni. Toivottavasti teillä on ollut vähän reippaampi maanantai – mukavaa uuden viikon alkua!

Psst, pitkälti loppuunmyydyistä harmaista Rosheista tullut lisää kokoja Zalandolle*!

Here are the very first outfit photos with my new Roshe Runs! I spent my Saturday walking around the city with my friend and doing some spring shopping, so sneakers were definitely the right choice to wear. Actually I’m quite surprised myself how easy it’s been to combine these with everyday wear, where as a while ago I couldn’t have imagined wearing these with anything else than jogging pants. Never say never, that’s what they say right ;)

Today I’ve started my morning reaaally early waking up for a 8am lecture, which we have very rarely at the uni. It was so hard to wake up, but there was no choice since it was a compulsory lecture. Well, the lecturer didn’t show up until 9 – I could have slept for longer, haha! Anyhow, now I’m back home sipping my afternoon coffee and trying to start studying for my next exam on Saturday. Hope your Monday has been a bit more energetic than mine and wishing you a great week! :)


* mainoslinkki / commercial link

35 thoughts on “Sneakers in the City

 1. Aivan ihana ja onnistunut asu, jälleen kerran :) Lenkkaritrendi ei aiemmin minuunkaan klassisen tyylin nimiin vannovana kolahtanut mutta nähtyäni nuo hopeiset Roshet blogissasi oli ne pakko klikata kotiin, ja voi kuinka upeat ne luonnossa ovatkaan! Jännityksellä jään odottamaan lisää “lenkkariasuja” :D

  1. Hei ihan mahtavaa, että sinäkin innostuit! Minäkään en olisi vielä hetki sitten osannut kuvitella yhdistäväni klassiseen tyyliin lenkkareita, mutta tosiaan joku näissä hopeanharmaissa vain kolahti. Nuo ovat tosiaan vielä päheämmät luonnossa :) Eiköhän lenkkariasuja ole lisää luvassa!

 2. Vitsit noi kengät on kyllä superihanat :) noi harmaat roshe runit on myös omalla ostoslistalla kevättä varten!

  1. Kiitos Pinja! Voi nämä ovat minunkin lempparini, ja sen ovat näköisetkin.. :D Alkavat olla kohta liian puhkikulutetut, enkä ole löytänyt vastaavan sävyisiä tilalle, buu!

 3. Onpas kiva kokonaisuus :), saatan ottaa tästä omaan asuun vinkkiä. Täytyy kiittää suo kun vinkkasit, että stokkalta saa näitä roshe runeja ja vielä kupongilla alennettuun hintaan. Mä kävin vielä hakemassa oman parin, vaikka olin varma, et ne on jo loppu. (Viikko sitten).

  1. Otapa ihmeessä, mukava vaan jos oli inspiraatioksi! Ja kiitos vinkistä kuuluu täysin asiasta vinkanneelle lukijalleni Jennille – oli kyllä ihan huikea löytö nuo kengät niin edullisesti :) Netistä näyttävät jo loppuneen, joten onneksi oltiin nopeita!

 4. Ensinnäkin, noi farkut on aivan mahdottoman ihanat! Oon ihan täynnä mustia farkkuja, niitä on tullut käytettyä jo ihan liian pitkään..

  Toiseks, olin joskus pikkunatiaisena tetissä kukkakaupassa ja siellä opastettiin että kannattaa se oranssi sisusmoska (silloin kyllä kerrottiin se oikea termi…) irti heti kun vaan tuo ne kotiin. Muuten just sotkee mahdollisesti kaaaaaiken. :) Talouspaperilla vaan nyppii ne irti.

  1. Minustakin siniset farkut näyttävät nyt niiin raikkaalta käytettyäni koko syksyn ja talven mustia vahapintaisia! Kevään tullen sitä aina taas kääntyy kelkka :)

   Ja hei kiitos vinkistä! Ehkä suostun antamaan liljoille uuden mahdollisuuden äksidentistä huolimatta haha, se sisusmoska saa kyllä sitten heti lähdön ;)

 5. Jälleen kerran onnistunut asu! Ihanan rento, mutta kuitenkin huoliteltu kaupungille. Voimia ja aurinkoa uuteen viikkoon!

 6. Tosi kiva asu taas! Tahrojen varalta voin vinkata, että sappisaippua (pitäisi löytyä ihan perus Prismasta jne.) toimii kaikkiin tahroihin! Oon putsannut sillä niin öljytahrat valkoisesta bleiseristä kuin kuratahrat vaaleasta matosta. Kannattaa testata :)

  1. Kiitos Annu, niin kehusta kuin vinkistäkin! Tuosta mystisestä sappisaippuasta olenkin aina sillointällöin kuullut (muistaakseni ainakin kun googlailin neuvoja punaviinitahran puhdistamiseen valkoiselta sohvalta.. :D), mutten ole koskaan kokeillut. Täytyy napata mukaan ensi kerralla kauppareissulla hätätilanteiden varalle!

 7. Voi wau mikä asu! Siun blogiin on aina yhtä kiva tulla; tää on todella kaunis ja hyvällä maulla tehty, postaukset on positiivia (onko siulla ikinä mitään kiukuttelupäiviä? :D) ja siun tyyli ja tyylitaju on jotain, mistä oon ikuisesti kateellinen! Klassisen kaunis pienellä twistillä :)

  1. Voi kiitos, mikä ihana kommentti! Kiukkupäiviä mahtuu kuule minunkin viikkoihini, etenkin nyt kun olen kamala stressierkki :D Silloin kannattaa vaan todeta, että nyt kiukuttaa, mutta huomenna on aina parempi päivä, ja koittaa purkaa ärsytystä vaikka urheilemalla!

   Kiitokset vielä lämmittävistä sanoistasi :)

 8. Oon itsekin aluksi ollut paljonkin tuota lenkkarimuotia vastaan. Jotenkin kun pukeudun (omasta mielestäni) naisellisesti niin tuo lenkkarijuttu ei vaan sovi sen kanssa yhteen. Mutta sitten kun näkee näitä kauniita ja siroja lenkkareita yhdistettynä trensseihin ja muutenkin naiselliseen pukeutumiseen niin ei se yhtään huonolta näytäkkään! Ehkä ne jykevät air force 1:t ei oo niin minun makuuni mutta tuollaiset sirommat voisivat hyvin sopiakin. Ja varmasti paremmat jaloille kaupungilla käppäilemiseen kuin monet muut kengät. Pitääkin alkaa pälyillä jos tuollaiset kevääksi ostaisi. ;)
  Blogistasi saa muutenkin niin paljon aina inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Esimerkkinä olen alkanut katsella vaaleansinisiä vaatteita, kiitos vaan. :D Muutenkin tekee nyt kamalasti mieli ostella kaikkia keväisiä vaatteita ja heivata talvivaatteet syvälle kellariin.

  1. Olen niin samoilla linjoilla kanssasi! Minäkään en osannut kuvitella juurikin esimerkiksi Air Maxeja omiin asuihini yhdistettäviksi, vaikka en sano etteivätkö ne jollekulle klassiselle pukeutujalle sopisi. Näissä kuitenkin tuo sirous ja naisellinen harmaan ja hopean yhdistelmä vetosi. Eikun kauppojen valikoimia pälyilemään, josko sinunkin pää vielä kääntyisi, hih!

   Ihana kuulla, että voit saada täältä inspiraatiota! Pahoittelut sinisen huuman aiheuttamisesta ;) Itsekin olen jo niin täynnä talvivaatteita, ja tekisi mieli ottaa varaslähtö kevätpukeutumiseen.

 9. Vau mikä asu!:) itsekkin oli pakko tilata samaiset kengät kotiin juuri stockkan kautta kun niin edullisesti sai! Nimenomaan harmaan huivin, revittyjen farkkujen ja vaalean takin yhdistelmä roshejen kanssa toimii!! Itse odotan innolla saavani parittaa omani vastaavaan asuun!:)

  1. Oih, kiitos! Tuo Stockavinki oli kyllä ihan loistava, kengissä säästi pitkän pennin :) Jeejee, mahtavaa että tykkäsit tästä – eikun omia Rosheja yhdistelemään!

 10. Eikä miten ihanat!! Mun on nyt varmaan pakkomyös hankkia noi, mun espanjasta ostetut niket nimittäin alkaa hajoamaaan!!!! :(
  Ja täällä kans ollut niin takkuinen maanantai, ja no jatkuu.. :D Lomalta palaaminen on aina yhtä tuskaa! Toivotaan että viikko parantuisi loppua kohden!

  1. Hih, nyt äkkiä metsästämään näitä! Ja voi, pieniä käynnistymisvaikeuksia oli täälläkin aamusta, eikä nyt huvittaisi yhtään alkaa lukea tenttiin. Parempaa viikkoa toivotellen! <3

 11. Haha very familiar! I couldn’t imagine myself wearing sneakers outside gym-time either, and now I own a pair of Nike sneakers too. They’re black though, but I think the grey ones, just like you have, are great for Spring!

  Good luck with studying and with your exams!

  xx Carian

 12. Vitsi tuli déjà-vu näistä kuvista, kun oltiin Janican kanssa ihan samassa kohtaa kuvailemassa jokin aikaa sitten :D Hiukset myös ponnarilla, Roshet jalassa ja harmaa huivi kaulassa, haha :D Hyvin sopivat nuo kengät myös klassiseen kokonaisuuteen, vau! :)

  1. Eikä! Janicalla muistan ihailleeni kaunita kuvausmiljöötä, mutten tajunnut että onnistuttiin spottaamaan ihan sama! :D Oli pakko käydä etsimässä sun postauksesi, aika hauska sattuma kyllä Rosheja ja huivia myöten. PS, asujasi selaillessa kuola taas vaan valui sen karvatakin kohdalla, kääk!

 13. Ihana asu ja kuvat! Noi valkoiset Rosherunit on kyllä päheät, itse olen katsellut mustia, mutta nyt kyllä myös nämä valkoiset houkuttavat. Ja tämä blogisi uusi ulkoasu on niin kaunis ja jotenkin sinun näköinen… en ole varma kävinkö jo itseasiassa kommentoimassa aiemmin. :D

  1. Kiitos Janica! Naureskeltiinkin Emmin kanssa ylempänä, kuinka sattui sama kuvausmiljöö kuin teillä :) Mustatkin Roshet ovat hienot, mutta ehkä näissä hopeanharmaissa viehätti itseäni niiden erilaisuus!

   Kiitokset myös kehuista, ihana kuulla että Ida on onnistunut luomaan tästä näköiseni! Omalta täällä tuntuukin blogata, ihan kuin olisi saanut uutta puhtiakin ulkoasusta :)

  1. Mulla on sellainen kaksivärinen, kamelinruskea ja musta! Muuten mokkainen, mutta hihat ovat mustaa nahkaa :) Siitä ei ole itse asiassa asukuvia näkynyt täällä kertaakaan, mutta ajattelin lähipäivinä yrittää saada kuvia! Kannattaa kurkata esim. Mangon ja Zaran valikoimat, jos pääset pääkaupunkiseudulle metsästämään :)

 14. Roshe on kyllä kanssa ihana malli, ja lenkkarit muutenkin super pop! ;) Mä ostin ekat vuos sitten keväällä, ja sittemmin kaappiin on muuttanut vielä yksi pari Reebokeja ja yhdet New Balancet ovat matkalla tänne päin… :D
  Oli muuten niin vaivattoman mukavaa tepastella koko eilinen päivä Pariisissakin Reebokit jalassa, kyllä ne jenkit on fiksuja, kun ovat tepastelleet ympäri maailmaa lenksuissa ja farkuissa jo vuosikymmenet, muahaha. ;) P.S. Vastaan ihan pian meiliin, kun ehdin niin pitkälle! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *