Pastel Blue

Tällä viikolla on saanut jo korkata kevättakkikauden, jee! Olen kuluneiden päivien aikana pukeutunut niin trenssiin, nahkatakkiin kuin tähän pastelliunelmaanikin, ihanaa kun saa taas vähän uutta potkua asuihin. Ei voi kyllä valittaa tästä alkaneesta keväästä, kun kadut ovat olleet kuivia lumesta jo aikapäiviä sitten, ja lämpötilatkin lähentelevät parhaimpina päivinä jo kymmentä. Eilen tosin näin uutisissa otsikon jostain ihmeen takatalvesta, mutta sivuutetaan se nyt…

Maanantaina viiletin keskustassa menemään tässä vaaleansinisessä takissani – tosin pientä kerrospukeutumista vaadittiin, jotta Vaasan hyisessä tuulessa selvisi. Kyllä tämän korkkaamista olikin jo odotettu, sen verran paljon olen ihastellut pastellisävyjä nettikaupoissa. Usein tällaisten hieman erikoisempien vaatekappaleiden kohdalla miettii, mahtaako se jäädä yhden kauden jälkeen kaapin perälle, mutta onneksi tämän kohdalla ei ole sitä huolta :) Olen yhtä ihastunut takkiin kuin viime keväänäkin! Pastellisininen toimii hurjan hyvin konjakinruskeiden ja revittyjen farkkujen kanssa, mutta tässä tällainen tummemman sävyinen alkukevään versio!

Coat / Zara
Sweater / Zalando Collection
Shirt / Zara
Scarf / H&M
Pants / Mango
Bag / Mulberry
Sunglasses / Ray-Ban
Shoes / Depeche

I’m so happy that the weather’s getting warmer all the time, so that I can wear my lovely spring coats. This baby blue one was bought last year, and I still remember how I hesitated this at Zara back then. It looked so amazing with all the golden details, but would I really wear it – I thought. Oh boy, have I worn this! Needless to say that I haven’t regretted buying this even for a second ;) In my opinion it still looks both cute and stylish at the same time and baby blue is a surprisingly easy colour to combine. The coat will definitely be one of my favourites this spring as well!

24 thoughts on “Pastel Blue

 1. Mäkin oon kyllä yhtä ihastunut tohon takkiin kuin viime keväänäkin :D Saa nähdä ostanko itsellenikin jonkin pastelliunelman tänä keväänä :)

  1. Hehe! :D Ainakin Ginatricotissa oli myynnissä pariakin eri pastelliversiota, joten sieltä kannattaa kurkata!

 2. Toi takki on täyttä rakkautta! Mullakin hankintalistalla, mutta en oikein tiedä että missä sävyssä haluaisin.

 3. Ihanan keväisiä kuvia ja upea asu!! Sun blogissa on kevään aikana tapahtunu pikkuhiljaa ihan huikee positiivinen muutos ja tsemppaus välittyy tänne lukijoillekin varmasti! Tää on ehottomasti noussu nyt mun lemppariblogien joukkoon! Jatka samaan malliin vaan! ;) Ja ihanaa kevättä!

  1. Voi Tiia, kiitos ihan mielettömästi palautteestasi! Sain itse asiassa eräältä toiseltakin lukijalta juuri vastaavaa palautetta, joten ihana kuulla että täällä ollaan menty oikeaan suuntaan :) Varmasti tuolla lisääntyvällä valolla sekä uudella freesillä blogialustallakin on osansa asiaan, että inspiraatiota ja virtaa on enemmän. Tästä sain taas lisää potkua, joten iso kiitos ja ihanaa kevättä sinullekin! :)

  1. Kiitos ihana! <3 Viihdyn tässä sinisen sävyssä kyllä ihan mielettömän hyvin, onneksi en jättänyt takkia kauppaan!

 4. Oi mikä kaunotar Tuo takki käy niin ihanasti sulle. ☺Ja muutenkin niin keväisiä kuvia.
  Aurinkoista lauantaita!

  1. Kiitos ihana! Täällä on ollut mieletön auringonpaiste koko viikonlopun, toivottavasti sielläkin :) Rentoa sunnuntaita <3

 5. Moi,
  Mä kyl tykkään niin paljon tästä sun blogista, tää on niin ihanan pirtee ja aurinkoinen:0). Ihanan usein jaksat jaksat juttuja kirjoitella, joka päivä käyn katsoon, että onko tullut jotain uutta, ja kyl melkein aina on!.
  Toi sininen takki on ihku, itelle ostin just alku viikosta HM:stä vaaleanpunaisen samanmallisen ja tykästyin heti. Mietin pitään mustaa, mut rohkenin tuohon vaaleanpunaiseen, enkä oo katunu!
  Nää sun asukuva jutut on niin mukavia.
  -Taru-

  1. Moikka! Kiitos ihanasta kommentista, tällaisen palautteen saaminen piristää aina niin hurjasti :) H&M:n takki on tosi kaunis, katselin samaa juuri netissä! Vaaleanpunainen on hyvä valinta kevääksi, mustaa kun tulee käytettyä pitkin syksyä ja talvea muutenkin.

   Onpa kiva kuulla! Asukuvia lisää luvassa, nyt säiden lämmettyä on niin paljon enemmän taas inspistä pukeutumiseen ja kuvaamiseen :) Ihanaa sunnuntaita sinulle Taru!

 6. Ihanat kevätkuvat. :) Viime kesänä pohdiskelin zarassa, että pitäisikö ostaa just toi pastellitakki. Aikani jahkailtua sain itseni uskomaan etten tarvitse sitä ja kyllä nyt kaduttaa. Se vaaleankeltainen versio olis ollut kanssa superihana. Vaikka muissakin liikkeissä on näkynyt vastaavia tänä keväänä, ei ole löytynyt tämän voittanutta. Onko sinulla ollut mitään havaintoa näistä käytettyinä jossakin tms.?
  Ja toivottavasti tämä “kevät” kestää mahdollisimman kauan! :)

  1. Kiitos Anni! Voi äh, ymmärrän harmistuksen! Minäkin mietin takin ostoa pitkään, kun se ei ollut ihan halvimmasta päästäkään, niin arvellutti tuleeko oikeasti käyttöä. Oletko nähnyt H&M:n version tästä, http://www.hm.com/fi/product/34334?article=34334-H? Tuo tuli minulla mieleen, muuten en ole törmännyt näihin käytettyinä, kannattaa kuitenkin kurkkasta vaikka Ebay :) Toivottavasti tärppää!

 7. Tässähän huomaa vallan saman ilmiön kuin jouluvalojen kanssa: niin kivaa syksyllä kaivaa paksut neuleet esille -mutta vielä kivempaa laittaa ne sivuun. Takatalvi, älä tule…

  Sininen takki+sinä=perfection. Siinäpä kaava, jollaista ei ehkä sun tenteissä tarvita, mutta ah niin totta kuitenkin. :D

  Olen jostain syytä laiskistunut kommenttien kanssa, mutta se ei tarkoita, ettetkö sinä olisi edelleen rautaa. :D

  Onnea kaikesta ihanasta, ei vähiten vaihtoon pääsystä tai tästä uudesta osoitteesta!

  1. Haha, ihan totta! Sama juttu syystakkien kanssa, niiden esiin ottamista iloitsee niin paljon, mutta nyt taas tekisi mieli viskata paksummat takit pois. Kiva kun kommentoit pitkästä aikaa, kiitos herttaisista sanoistasi! <3 Aurinkoista alkavaa viikkoa :)

 8. Tämä takki on vaan niin upea, sopii kevääseen täydellisesti! Joku kevättakki olisi täälläkin ostoslistalla, katsotaan jos vaikka joku pastelliunelma kävelisi vastaan ;)

  1. Kieltämättä tämä on kyllä täydellinen! Nyt vaan pastellien metsästykseen, onneksi vaihtoehtoja on kaupoissa vaikka muille jakaa ;)

 9. Ihan saman näköinen takki myös h&m:llä myynnissä! En osaa puhelimella linkittää :D

 10. Aivan älyttömän ihana “tumma” kevät-asu! GT:ssä näyttäisi tänäkin keväänä olevan samantyylistä takkia, nyt taitaa kyllä olla pakko minunkin hankkia tommoin, semmoisia kateuden väristyksiä nää kuvat herättää! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *