New In for Spring

Viime kertaisella Helsingin visiitilläni oli kiva päästä pyörähtämään kaupoilla, Vaasassa kun ei juuri koskaan tule käytyä missään. Vaikka tarjontaa olisi jonkun verran, niin jotenkin arki täällä koostuu kaikesta muusta, eikä kovin usein tule lähdettyä ihan vartavasten shoppailemaan. Halusin käydä perinteisten Zarojen ja Mangojen lisäksi Urban A:ssa, josta lähdin etsimään netissä silmäilemääni keväthuivia.

Tätä By Malene Birgerin yksilöä olin katsellut merkin nettikaupassa, ja se osoittautui luonnossa todella nätiksi! Väri on kaunis viileä vaalea – latte virallisen nimityksen mukaan – jolloin se sopii hyvin myös omia kasvojani vasten. Usein vaaleiden huivien kanssa kun on ongelmana sävy, tiedän että vähänkään liian punertava ei sovi minulle. Huivi on 100% villaa, mutta käy erinomaisesti keväthuivista keveytensä puolesta! Tykkäsin myös hurjasti kuvioinnista, joka tuo heti mielenkiintoa yksinkertaiseenkin asuun. Samaa huivia on tullut nyt näköjään myös Booztille*!

Ja tulihan siellä Zarassakin käytyä, josta löysin sieltä remontin seasta etsimäni kaltaiset farkut! Viime aikoina asuissani vilahtaneet kulutetut farkut alkavat kohta paljastaa jo liikaa, joten olen etsiskellyt uusia jo tovin. Revityt farkut ne vain kuuluvat kevätlookkiin ja tuovat kaivatun rennomman silauksen asuun kuin asuun :) Nämä sopivat tähän vuodenaikaan hyvin niin tennareiden kuin nilkkureidenkin kanssa, kesämmällä taas ballerinoihin tai korkoihin yhdistettynä. Voi kevät täällä ollaan jo niin innoissaan! Joko te olette tehneet kivoja kevätlöytöjä?

Nyt takaisin uppoutumaan kirjanpidon ihmeelliseen maailmaan ja ihastelemaan aurinkoa kirjaston ikkunoista ;) Kivat keskiviikon jatkot!

I’ve already done a few new purchases for spring! Last time visiting Helsinki we also went for shopping, which was fun since we don’t tend to do that much here in Vaasa. There’s a plenty of spring stuff in stores already and I’m so excited about it! I’d been looking for a light spring scarf and found this beautiful By Malene Birger scarf from their website. It was even more beautiful live at Urban A, so I couldn’t resist it. You can find the same scarf here*. And what’s spring without ripped jeans? My favourite jeans from Zara are starting to be even a bit too ripped, so here’s a pair of new ones! They’ll be perfect with sneakers, flats or heels – you name it. Have you already bought something for spring? :)

*mainoslinkki / commercial link

25 thoughts on “New In for Spring

  1. Se on kyllä ihana! Pääsee varmasti pian käyttöön, toistaiseksi olen vielä kääriytynyt paksumpiin villahuiveihin :)

 1. Todella kauniin ja lämpimänsävyinen huivi . Tykkään. ♡ Keväthankintoja ei oikein ole tullut tehtyä. On ollut niin kiire, ettei yksinkertaisesti ole ehtinyt. :( Jospa ensi viikolla ehtisi. :)
  Aurinkoista keskiviikkoa! :)

  1. Kiva sitten kiireen hellitettyä pitää vaikka kunnon kaupoillakiertelypäivä oikein ajan kanssa! Kauppoihinkin ehtii varmasti koko ajan tulla lisää tavaraa :) Tänään oli kyllä upean aurinkoinen päivä, ihanaa vaikka sitä tulikin ihasteltua kirjaston ikkunoista, hih. Rentoa iltaa sinne <3

 2. Voi vautsi miten ihana huivi, siis todella ihana ♥ täytyykin tästä inspiroituneena tehdä vähän täydennystä huiviosastolle, vaikka vain tän ihanan kevään kunniaksi :)

  1. Hehee, pahoittelut! :D Huivia etsiessäni tätä ei vielä Booztilla ollut, mutta nyt löytyi uutuuksien joukosta.

 3. Itsekin kaipaan uusia vaatteita kun kevät on vauhdissa. Onneksi hyvinkin pian se mahdollisuus tulee eteen ;)

  1. Voi, siellä taitaa ainakin laskettu aika jo lähestyä <3 Pääsee sitten täydentämään kevätgarderobia :)

 4. Onko nuo farkut Zaran sivuilla? Paljon maksoivat? Itsekin haluaisit vastaavat. :)

 5. Ihana huivi ja farkut näyttävät täydellisiltä, pitääkin seuraavalla Zara reissulla yrittää bongailla noita samoja :)

  1. Farkut ovat kyllä tosi kivat, olivat tänään ekaa kertaa jalassa! Myös matsku mukavan pehmeää, kannattaa siis ottaa mahdollisimman pieni koko, koska varmaan antavat myöden aika paljon.

 6. Ihana huivi!! Mistä siis sen ostit? Olen ensiviikolla menossa Helsinkiin ja täytyy varmaan myös kotiuttaa kyseinen huivi ;)

  1. Huivin ostin Urban A:sta – Erottajankatu 1 :) Eikun sieltä katsomaan, jos huiveja olisi vielä! Ainakin Booztilla on myös vielä tätä myynnissä, postauksessa linkki sinnekin.

 7. Toi huivi on kyllä aivan älyttömän kaunis! Oon miettinyt myös jotain uutta keväthuvia, tuntuu ettei mulla ole kuin noita paksuja villahuiveja, ja kohtahan ne alkaa olla jo liian kuumia! Ou nou, pitää vissiin käydä kellarissa hakemassa ensin kaikki kevät ja kesähuivit ja käydä ne läpi, sitten miettiä että minkälaista sitä tarvisi :)
  Ja oi noi farkut! Täydellisen väriset, ja kulutetut!
  Mikäs remontti Zarassa on? :o onko aleja ;) kauna se ekstää :o
  Pääsisiköhän sitä tässä lähiaikoina Helsinkiin katselemaan kevätvaatteita… :)

  1. Itse olen vielä ainakin kirjastolla ollessa kääriytynyt tyytyväisenä paksumpiin villahuiveihin, mutta eiköhän pian voi siirtyä jo kevyempiin! Keskustan Zarassa oli jokin remppa, jolloin myymälässä oli jonkin verran pienempi valikoima, en tiedä yhtään kestosta tai muuten tarkemmin :)

 8. Moikka Jonna!
  Löysin sun blogiin muutama päivä sitten, on ollut ihanaa selailla sun postauksia taaksepäin täällä päiväkahvilla kun olen saanut oman pienen päiväunille! Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! Hymyilen täällä niin monille sun postauksille, niin taidan olla samoilla linjoilla monista pienistä iloista mistä näytät nauttivan, aamukahvihetkistä, simppelistä ja laadukkaasta pukeutumisesta, kevään tulosta ja esteettisyydestä.. Ah the small things. ;) (Ja Heathrown kentältä haetut Mulberryt! :D)
  Sulla on todella kauniita kuvia! :) Olen myös itse opiskellut ensimmäisen vuoden kauppatieteiden opinnoistani Vaasassa, joten myös siitä syystä on hauska seurailla millaista elämä siellä on. Vaihdoin itse Tampereelle ja sieltä valmistuin, ja nyt jo asun ulkomailla perheeni kanssa, nopeasti se opiskelu menee joten nauti kaikesta! Hyvää kevättä sinne ja paljon tsemppiä opiskeluihin! Jään varmasti seurailemaan tästä edeskin. :)

  Terkuin Japanista, uusi lukijasi Anni :)

  1. Pieni korjaus: simppeli olikin ehkä vähän huono sana, tyylikkään klassisesta, laadukkaasta pukeutumisesta ennemminkin. ;)

  2. Heippa Anni! Kiitos itsellesi aivan ihanasta kommentista, jo valmiiksi hymyntäyteinen päiväni parani vielä asteen verran! :) Niin kiva kuulla, että ruudun takaa löytyy samanhenkisiä, pienistä asioista nauttivia ihmisiä. Hauskaa myös, että löytyy tuttuja Vaasamaisemiakin – vähän eroavat varmaan sieltä Japanista, hih!

   Lämmin kiitos vielä tästä ja oikein ihanaa kevättä sinnekin :) Toivottavasti pysyt matkassa mukana jatkossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *