New Dining Chairs

Joskus onnistun olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tai avaamaan suuni sopivalla hetkellä. Jokin aika sitten kirjoitin sisustushaaveistani, joiden joukosta löytyi myös uudet ruokapöydän tuolit. Edelliset tuolit on hankittu Hobby Hallista, ja vaikka ne ovatkin todella kauniit, en ole kuitenkaan ollut niihin ihan tyytyväinen. Kriittisimpänä tekijänä se, että tuolien istuinosa jousti niin paljon, ettei tuolien ja pöydän korkeus olleet yks yhteen. Näin ollen olin jo tovin haaveillut löytäväni joskus saman tyyliset tuolit, mutta hieman laadukkaampina.

Postauksen kollaasissa vilahtivat Riviera Maisonin upeat nappikoristeiset tuolit, jotka olivat siinä kuitenkin vain osviittana korkean hintansa vuoksi. Eräs lukijani laittoi kuitenkin sähköpostia ja kertoi hänellä olevan myynnissä neljä kappaletta näitä kyseisiä tuoleja. Mikä tuuri, minä kun olin hylännyt tuolit haaveistani, koska eihän tällaisia aarteita nyt onnistuisi löytämään käytettynäkään! Kävin vielä ennen päätöksentekoani koeistumassa nämä unelmanpehmeät tuolit Manskun liikkeessä, minkä jälkeen sovittiin kaupoista. Pari päivää sitten sain tuolit kotiini, ja ne näyttävät nyt kokonaisuudessaan vielä kauniimmalta kuin kuvittelin!

Pidän tuolien yleellisestä ilmeestä kovasti, ja ne sopivat paikalleen kyllä ihan hurjan hyvin. Sävykin on paljon parempi kuin vanhoissa tuoleissa, sillä tämä on tismalleen samaa sävyä kuin verhotkin ovat. Great match, Ikea & Riviera Maison ;) Tuolien jalat taas sointuvat hyvin vieressä olevaan sohvapöytään – tällaiset pienet tekijät sitovat minusta sisustuksen kokonaisuutta!

Kyllä nyt siis kelpaa viettää aikaa ruokaillessa – kiitokset vaan vielä lukijalleni! Pieniä dinnerpartyja ja brunssihetkiä ystävien kanssa odotellessa, nyt kun mukavilla tuoleilla istuen viitsii viettääkin aikaa pöydän äärellä :) Näitä kuvia ottaessani fiilistelin niin paljon kokonaisuutta, joka näyttää nyt silmääni todella kivalta. Vielä kun saisi hommattua jotakin tuohon sohvan yläpuolelle! Toki tuolla sisään tulvivalla upealla valollakin on osuutensa asiaan – auringossa koti tuntuu saavan ihan uuden ilmeen.

Vanhat tuolit (4kpl) olisivat muuten uutta kotia vailla ja myyn ne todella halvalla, jos vain joku kiinnostunut löytyy! Näkyvät mm. postauksessani täällä ja täällä. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen jonnamaista@gmail.com.

Sometimes I manage to be at the right place at the right time! I wrote about some of my interior cravings a while ago and among those were these beautiful (and expensive) dining chairs from Riviera Maison. My current chairs weren’t that comfortable, so I’d been looking for new ones for a while already. I was very surprised when one of my readers sent me an e-mail telling me she was about to sell her chairs – what a luck!

And here they are then – I simply couldn’t miss a chance like this to buy chairs second hand. They’re in perfect condition and suit so well to my home! Or what do you think – aren’t they beautiful? :)

38 thoughts on “New Dining Chairs

  1. No eikö! Ja hei onnittelut nyt uusista sivuista – näyttää tosi tyylikkäältä ja freesiltä :) Vaivannäkö kannatti!

 1. Ooh how much I love Riviera Maison, those chairs are so beautiful! Every time I hit this shop I need to control myself not buying something for my future home. Once I have my own place, I’m planning on decorating it in the Riviera Maison style. It’s just so fresh and pretty!

  1. I couldn’t agree with you more – everythng they have at Riviera Maison is gorgeous! I could empty the whole shop, so there’s definitely some self control needed ;) Have a lovely weekend, Carian!

  1. Kiitos, minäkin tykkään tuosta hurjasti! En valitettavasti muista mallia tarkemmin, mutta on K-Raudan valikoimista laminaattia :)

  1. Aren’t they! What a shame indeed – have you checked their official webshop? It’s a Dutch brand, so maybe they would have a shop to England? :)

 2. Todella kauniit ovat tuolit. ♡ Ja upeaa, että ne sait. Olet niistä niin kirjoittanut. :)
  Aurinkoista lauantaita!

 3. Hei, muistatko seinän sävykoodia? Makkari remontti edessä ja juuri tuollaista sävyä yhdelle seinälle havittelen! :)

  1. Heippa! Koodia en valitettavasti muista, mutta muistaakseni sävy on Tikkurilan Mulperi :) Se on kyllä aivan ihana sävy, itse olen tykännyt hurjasti.

 4. Moikka, käytätkö sä vielä sun Marc by Marc Jacobsin ruusukultaista kelloa? Oon miettinyt kyseisen kellon ostamista joko hopeama tai ruusukultaisena ja pohdin tässä vielä väriä. Toisaalta myös kultainen ois kiva, mutta eikö se ruusukultainen oo aika lähellä kultaa? :) En oo tainnut bongata Marcsia kertaakaan asupostauksesta nii tuli vain mieleen.

  1. Heippa! Käytän kyllä, tosin nyt talvella en ihan niin paljoa – minusta ruusukulta sopii paremmin hieman päivettyneen ihon kanssa :) Ruusukulta on kyllä mielettömän kaunis ja etenkin tässä mallissa. On se kyllä hyvin paljon punertavampi kuin kultainen, joten minusta ne ovat aika erilaiset. Vaikea valinta kyllä, kello näyttää hyvältä kaikissa! :)

 5. Niin upeat nuo tuolit! Sopii täydellisesti kotiisi :)
  Voih, nyt ostaisin heti samantien vanhat ruokailutuolisi, jos vain rahaa olisi :( Höh, oon niitä ihaillut monet kerrat, ne sopisivat meille täydellisesti!

  1. Minustakin ne kyllä sopivat tuohon kuin nenä päähän :) Voi harmi, olisivat saaneet uuden hyvän kodin!

  1. Ne ovat kyllä aivan ihanat istua! En malta odottaa, että saan istuttaa vieraatkin pöydän ääreen, hih :)

 6. Tosi nätit tuolit, sopii täydellisesti kotiisi! :)
  Onnea muuten poikkiksen työpaikasta, ihanaa kun saatte asua kesän yhdessä täällä<3

  1. Voi kiitos ihana, niin hellyyttävää että olette iloisia meidän puolesta! <3 On kyllä todella suuri helpotus, että saamme viettää kesän saman katon alla :) Odotan jo niin innolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *