Lindexin kevät & Arvonta!

Lindexin kevään 2015 kampanjassa nähdään todellisia superroolimalleja. Kampanjan keulakuvina toimivat kuvankauniit huippumallit Christy Turlington Burns, Liya Kebede ja Toni Garrn, jotka tekevät myös hyvää muotimaailman ulkopuolella. “Teot määrittelevät sinut” – kuuluukin kampanjan sanoma! Malliuransa lisäksi nämä kolme naista ovat sitoutuneita yhteiskunnalliseen työhön järjestöissä tukien lähinnä äitejä ja lapsia.

Minua pyydettiin mukaan yhteistyöhön tähän kevätkampanjaan liittyen, eikä minun tarvinnut kahta kertaa miettiä, lähteäkö mukaan! Lindex on minulle itsellenikin erittäin mieluinen vaateketju, minkä olette tekin saattaneet huomata asuistani. Paitsi että kevätkampanjan mallisto näyttää upealta, on sen sanoma vieläkin hienompi.  Lindex juhlistaakin tätä mallistoa järjestämällä erityisen ostoillan kolmessa eri kaupungissa – Helsingissä, Turussa sekä Vaasassa – jolloin illan myynneistä 10% lahjoitetaan Water Aidille. Lisäksi koko kampanjan ajan asiakkailla on mahdollisuus pyöristää ostossummansa ylöspäin tukeakseen Water Aidin toimintaa. Water Aid on kansainvälinen järjestö, joka auttaa maailman köyhimpiä yhteisöjä saamaan puhdasta vettä, ja luomaan vesihuoltoa sekä käymälöitä.

Lindexkevat1Lindexkevat4 Lindexkevat3 Lindexkevat2 Lindex1

Mallisto lanseerataan 18.3, ja minulla olisikin ilo kutsua vaasalaisia tai muita kynnellekykeneviä viettämään Vaasan Sampotalon Lindexiin ostoiltaa tiistaina 17.3 klo 18-20! Illan aikana on tarjolla hieman purtavaa ja juotavaa, lisäksi saatte kaikista tuotteista -20% edun sekä pienet tuliaiset kotiinvietäviksi. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa tänään tämän linkin kautta – ilmoittautuneista arvotaan 150 kutsua per kaupunki. Käykää siis ihmeessä osallistumassa, olisi ihana nähdä teidät paikan päällä Vaasassa!

Pääsen myös arpomaan kolme lahjakorttia Lindexille – jaossa on 150€:n, 100€:n sekä 50€:n lahjakortit! Voit osallistua lahjakorttiarvontaan kommentoimalla tähän postaukseen sunnuntaihin 8.3 klo 21 mennessä kertomalla, mikä on suosikkitrendisi tänä keväänä. Voittajilla on myös mahdollisuus osallistua aveceineen tilaisuuteen ja noutaa lahjakortti minulta sieltä, muussa tapauksessa lahjakortit postitetaan perille. Eikun arpaonnea kaikille – toivottavasti käytte myös jättämässä ilmoittautumisenne tapahtumaan! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Yhteistyössä Lindex

302 thoughts on “Lindexin kevät & Arvonta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *