Lindexillä

Huomenna vietetään Vaasan Lindexillä ostoiltaa, ja kävinkin sitä varten tänään piipahtamassa paikan päällä. Sampotalon liike on ollut remontissa, joten oli kiva päästä kurkkaamaan tiloja jo etukäteen. Yllätyinkin astuessani sisään, liikkeestä oli loihdittu niin paljon suurempi ja avarampi! Lisäksi tilat ovat nykyään selkeämmin yhdessä kerroksessa. Entinen Lindex tuntui kovin pieneltä, ja kävin itsekin usein mieluummin Kivihaan liikkessä, mahtavaa siis että keskustankin valikoima on nyt paljon kattavampi.

Kävin valkkaamassa omat suosikkini huomista tilaisuutta varten, sekä myös itselleni asun iltaan. Kulutettua farkkua, valkoista ja tummansinistä kultaisin yksityiskohdin – kuulostaa ihan allekirjoittaneelta, eikö? ;) Sopivia boyfriendfarkkuja löytyikin jopa kahdessa eri pesussa, yleensä kun takaa hyvin istuvia on todella vaikea löytää. Minulla meinasi iskeä valinnanvaikeus värin suhteen, mutta lopulta päädyin ylimmässä kuvassa näkyviin vaaleampiin, kun kerta kevättä kohti nyt mennään.

Lindexin kevät on kyllä täynnä vaikka mitä ihanaa, ja bongasin itselleni jo monta juttua, jotka on myöhemmin käytävä hakemassa. Uusi liike aukeaa keskiviikkona klo 10 (jatkossa arkisin klo 9), joten mikäli ette ole ilmoittautuneet huomiseen tilaisuuteen, niin käykää ihmeessä katsomassa uudet tilat myöhemmin :) Toivottavasti näen joitakin teistä huomenna paikan päällä, tulkaahan siis vetäisemään hihasta!!

Yhteistyössä Lindex

14 thoughts on “Lindexillä

  1. Oih, Lindexin kevään valikoima on taas niin mahtava! Olisipa mukava päästä sinne Vaasaan moikkaamaan sua, mutta vähän on nyt matkaa yhden shoppailuillan takia (eikä ole edes rahaa shoppailuun), joten jää kyllä tällä kertaa välistä, höh :(

    1. No on, liike oli täynnä kaikkea kaunista! Monta juttua jäi kummittelemaan mieleen.. :) Harmi kyllä, tällä kertaa tosiaan täällä Vaasan päässä!

  2. Hyvältä näyttää sun asuvalinta! :) Harmi, että täältä pk-seudulta on hieman vaikea lähteä Vaasaan ostosiltaan, muuten olisin ehdottomasti tullut!

  3. Hyvältä näyttää! :) Mitä mallia nuo vaaleat boyfriendit on? Ihailin juuri sun instagrammissa kuvaa, jossa sulla oli kyseiset farkut jalassa ja näytti sen verran kivalta, että pakko mennä itsekin sovittamaan :)

  4. Kävin eilen Vaasan Lindexillä ja se oli kyllä siihen entiseen verrattuna aivan tosi hieno ja selkeä. :) Ostin vain sen valkoisen super role model- t- paidan, mutta täytyy kyllä käydä siellä vielä uudestaan myöhemmin. Mun käsittääkseni sinne yläkertaan, missä se vanha Lindex oli(ja se vakuutusyhtiö tms.) tulee syksyllä Stadium. :)

    1. Parannus oli kyllä ihan huima! Ja kuulin myös, että kyseessä on pinta-alaltaan Suomen suurin Lindex :) Super role model teeppari oli tosi kiva, mietin sitä itsellenikin.. Hei olenkin tainnut kuulla tuosta Stadiumista ohimennen – jo oli aikakin saada se Vaasaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *