Lexington Arvonta

Ja taas arvotaan! Uudet sivut ovat olleet pystyssä nyt reilun kuukauden, ja olen ollut kyllä tähän blogimuuttoon aivan mielettömän tyytyväinen. Tuntuu kuin freesimmästä ja ammattimaisemmasta ulkoasusta (vielä kerran kiitos ja halaus Idalle mahtavasta työstä!) saisi niin paljon puhtia ja inspiraatiota itse bloggaamiseenkin! Uudelle alustalle muutto kuitenkin myös jännitti; mietin kovasti etukäteen, miten te lukijat koette WordPressin alustana ja tuletteko siirtymään kanssani uuteen osoitteeseen. On ollut kuitenkin niin mielettömän ihana huomata, että siellä te olette ruudun takana ja ilahdutatte minua usein piristävillä kommenteillanne!

Uusien sivujen kunniaksi ja kiitoksena teille mukanaolosta olenkin halunnut järjestää jotain kivaa, ja ilokseni yksi mieluisimmista yhteistyökumppaneistani Lexington lähti mukaan ehdotukseeni. Tiedän, että sieltä lukijoiden joukosta löytyy niin monta kaltaistani Lexington-hörhöä, että tämä on ihan varmasti mieluinen arvonta teillekin ;) Vai miltä näyttävät seuraavat kodin ihanuudet?

Tällä kertaa jaossa on yksi Arts&Crafts -tyyny (arvo 89e) sekä kaksi kappaletta klassisia raitamukeja (arvo yht. 24e) näin sinivalkoisina lähestyvän kesän kunniaksi. Tämä raikas keväinen setti lähtee siis yhdelle onnekkaalle! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen tiistaihin 24.3 klo 21 mennessä. Sana on vapaa, voit siis halutessasi jättää risuja, ruusuja, postaustoiveita, kehitysideoita – ihan mitä vain mieleen juolahtaa! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Unofortunately this giveaway is only for my Finnish readers! :)

504 thoughts on “Lexington Arvonta

  1. Mukana! Lexingtonin sisustustavarat ovat todella mieleisiä! Kiitos ihanasta blogista :)

  2. Voih kun ihana arvonta! Edelleen blogisi lukeutuu omiin ehdottomiin suosikkeihini, jatka siis samaan malliin upeus <3

  3. Mukana arvonnassa! Blogisi on ihana hyväntuulen blogi. Joka kerta lukiessani kirjoituksiasi ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle. Kiitos, että jaksat jakaa positiivisuuttasi! :)

  4. Aivan ihana tyyny! Aurinkoista kevättä sinulle Jonna ja kiitos kun jaksat postauksillasi piristää arkea! :)

  5. Ihanaa, toivottavasti arpaonni suosii! ;) Kauniita ovat! Aurinkoista kevättä sinulle.

  6. Huippua että oot saanu tämmösen kivan arvonnan!! Noi mukit on kyllä aivan yli söpöt , ihailtu on nuita kyllä aina ku ne sun kuvissa vilahtaa!! Mukana olen arvonnassa siis!

  7. Oi noi mukit on mun ehdottomia lemppareita. Veljellä on niitä ja vaadin aina saada juoda niistä :)

  8. Oi ihana arvonta! Sulta saa tosi hyviä ideoita niin pukeutumiseen kuin sisustukseen:) ehdoton lempiblogi!

  9. Tykästyin blogiin heti ensimmäisen postauksen luettuani, uudeksi lukijaksi jään ehdottomasti ! Ihanaa kevättä :)

  10. Ehdottomasti mukana! Kotijutut sekä ostokset kiinnostavat aina täällä päässä, niitä siis mielellään lisää :)

  11. Blogiasi ei voita kyllä mikään! Todella laadukkaita postauksia ja eriyisesti kuvia :) uudet sivut näyttävät todella raikkailta! Oikein hyvää kevään odotusta :)

  12. Voi vitsi noi mukit on ihanat! Ja tyynykin sopis tosi hyvin uuteen omaan kämppään :)

  13. Kiitos hyvän mielen blogistasi! Blogistasi välittyy aurinkoinen ja positiivinen fiilis!

  14. Ihailen mielettömästi sun asukuvia ja sistustyyliä. Viimeaikoina on monet blogit jääneet vähemmälle lukemiselle, mutta sinun blogiin palaan säännöllisesti :) hyvää kevättä!

  15. Ää rakastan Lexingtonia!!<3 Sun blogi on ollut jo pitkään yksi suosikeista – se on niin tyylikäs ja raikas, mutta samalla kuitenkin tosi maanläheinen. Tykkään, jatka samaan malliin!:)

  16. Ensiksi iso kiitos upeasta blogista! Täällä on pysytty matkassa jo pitkään :) Ihana arvonta tällä kertaa, mukit ja tyyny löytäisivät ihan varmasti paikkansa uudesta kodista ;)

  17. Oi miten raikkaan näköisiä nuo mukit. Blogisi on ihanan hyväntuulinen ja väkisinkin tulee hyvälle mielelle postauksia lukiessa. :)

  18. oot aivan älyttömän ihana ja tykkään lukea aina sun blogia! Hyvää kesän odotusta sulle!:)

  19. Uudet sivut näyttää oikein hyvältä! Ja kyllä myös tuo arvontapalkintokin…voi kun onnetar nyt suosisi :)

  20. Onpas ihana palkinto! Kiitos kivasta blogista, löysin sen sattumalta joskus viime vuoden puolella ja sen jälkeen olen käynyt lukemassa juttujasi säännöllisesti.

  21. mukana! sun blogisi on viime aikoina kehittynyt hurjan paljon hyvään suuntaan :) mahtavaa!

  22. Oi ku ihanii! <3 sopis meidän olkkariin. Keväisiä ja raikkaita niin kun sun blogi. Piristät usein mun päivän:)

  23. Aurinkoa kevääseen & kiitos kivasta blogista! Tykkään positiivisesta elämän asenteestasi ja klassisesta tyylistäsi:)

  24. Kiitos ihanasta ja aina yhtä mielenkiintoisesta blogista, olen saanut sinusta paljon inspiraatiota sekä motivaatiota opiskeluun :)

  25. Parasta blogissasi ovat tyylikkäät kuvat, inspiroivat asujutut ja positiivisuutesi, joka välittyy jutuistasi. Hyvää työtä Jonna, jatka samaan malliin!!

  26. Aurinkoista kevättä! Blogisi on kehittynyt viime aikoina, tosin aina ollutkin yksi suosikeistani, joten jatka vain samaan malliin omana itsenäsi :)

  27. Jos mitenkään voit, älä julkaise tuota nimelläni olevaa kommenttia, se sujahti kenttään ajattelemattomasti!

    Siis, arpaonnea itselleni ja muille!

  28. Kiitos kivasta blogista! Asut ja päivä kanssani-tyyliset jutut ovat mieluisimpia! :)

  29. Ihanat mukit ja ihana blogi!! Eksyin tänne vasta muutama viikko sitten, mutta pääs heti suosikkien joukkoon :)

  30. moikka! Löysin juuri blogisi ja saattaa olla että tulen toistekkin tänne vierailemaan ja kyllä nuo arvonnan palkinnotkin kiinnostavat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *