Lexington Arvonta

Ja taas arvotaan! Uudet sivut ovat olleet pystyssä nyt reilun kuukauden, ja olen ollut kyllä tähän blogimuuttoon aivan mielettömän tyytyväinen. Tuntuu kuin freesimmästä ja ammattimaisemmasta ulkoasusta (vielä kerran kiitos ja halaus Idalle mahtavasta työstä!) saisi niin paljon puhtia ja inspiraatiota itse bloggaamiseenkin! Uudelle alustalle muutto kuitenkin myös jännitti; mietin kovasti etukäteen, miten te lukijat koette WordPressin alustana ja tuletteko siirtymään kanssani uuteen osoitteeseen. On ollut kuitenkin niin mielettömän ihana huomata, että siellä te olette ruudun takana ja ilahdutatte minua usein piristävillä kommenteillanne!

Uusien sivujen kunniaksi ja kiitoksena teille mukanaolosta olenkin halunnut järjestää jotain kivaa, ja ilokseni yksi mieluisimmista yhteistyökumppaneistani Lexington lähti mukaan ehdotukseeni. Tiedän, että sieltä lukijoiden joukosta löytyy niin monta kaltaistani Lexington-hörhöä, että tämä on ihan varmasti mieluinen arvonta teillekin ;) Vai miltä näyttävät seuraavat kodin ihanuudet?

Tällä kertaa jaossa on yksi Arts&Crafts -tyyny (arvo 89e) sekä kaksi kappaletta klassisia raitamukeja (arvo yht. 24e) näin sinivalkoisina lähestyvän kesän kunniaksi. Tämä raikas keväinen setti lähtee siis yhdelle onnekkaalle! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen tiistaihin 24.3 klo 21 mennessä. Sana on vapaa, voit siis halutessasi jättää risuja, ruusuja, postaustoiveita, kehitysideoita – ihan mitä vain mieleen juolahtaa! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Unofortunately this giveaway is only for my Finnish readers! :)

504 thoughts on “Lexington Arvonta

  1. Olet yksi ehdottomia bloggaajasuosikkejani vuodesta toiseen :) Jatka samaan malliin! Toivoisin blogilta jatkossa lisää asukuvia, muuten postaukset ovat olleet sopivan monipuolisia!

  2. Olisi kiva jos tekisit jonkun videopostauksen, ihan vain kuulumisten merkeissä tai vaikka meikki-/hiuspostausta!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *