Ihmeen hyvä peiteaine

Olen useasti valitellut tummista silminalusistani. Paitsi että unet voivat usein jäädä tällä yökukkujalla hieman vaadittua vähemmälle, on minulla tummat renkulat silmien alla jo ihan luonnostaan atooppisen ihoni myötä. Näin ollen etsinkin aina hyviä peitetuotteita tähän tarkoitukseen, ja olen vinkannut parhaista kokeilemistani teillekin. Tähän asti olen saanut peitettyä varsin hyvin Diorin Nude-peiteaineella, taikka Oriflamen The One -sarjan yksilöllä. Nämä molemmat ovat kivan kosteuttavan tuntuisia, mikä on peiton lisäksi tärkeä ominaisuus peiteaineessa. Nestemäisinä ne kuitenkin ovat aika kuultavaa ja ohutta tavaraa, jolloin peiteainetta joutuu usein kerrostamaan päivän mittaan. Enpä olisi kuitenkaan uskonut, että jonain päivänä kokeilisin peitepuikkoa pandasilmilleni!

Näin kuitenkin kävi, sillä Oriflamelta juuri saamieni tuotteiden joukosta löytyi eräs ihmeaine – Giordani Gold Secret. Minulle ylistettiin tätä peitepuikkoa, miten se peittää todella tehokkaasti ja pysyy paikallaan koko päivän. “Voiko tätä siis käyttää silminalusillekin?” kysyin heti epäuskoisena – mielikuvani peitepuikosta on kuiva ja korppuinen, sellainen joka ei varmastikaan voisi toimia tummien silmänalusten peitossa. Yhteistyökumppanini kuitenkin kehoitti minua kokeilemaan ja yllättymään!

Ja kuulkaa täytyy sanoa, että nyt on varsinainen ihmeaine kyllä kyseessä! En ole koskaan saanut millään muulla tuotteella näin peittävää ja ennen kaikkea pitkäkestoista jälkeä aikaan. Olen levittänyt peitevoiteen aamulla pohjameikin yhteydessä, enkä ole joutunut lisäämään peittoa kertaakaan koko päivän aikana. Sain levitykseen hyvin soveltuvan Ecotoolsin Airbursh Concealer -siveltimen, jolla saa näppärästi tuputettua hieman ainetta puikosta. Peiteainetta tarvitsee tosiaankin vähän kerrallaan, ja sitä voi varovaisesti kerrostaa iholle tarvittavan lopputuloksen saamiseksi.

Pics or didn’t happen.. Ylläolevassa kuvassa siis vasemmalla puolella ilman peiteainetta ja oikealla sen kanssa! En tiedä näkeekö kuvasta eroa niin hyvin, mutta se on ihan huima. Peiteaine heijastaa myös valoa, joten tällä saa kyllä todella hyvin peittoon kunnon renkulatkin. Gold Secret -peitepuikon hinta on kohtuulliset 18e – lisätietoa löytyy Oriflamen sivuilta täältä :) Pandasilmä suosittelee!

Niin ja huomaatteko jotain muutakin kasvoissani? Kävin Helsingissä ollessani laittamassa taas muutaman kuukauden tauon jälkeen ripset tulevaa matkaamme ja muutenkin kesää varten – tervetuloa taas nopeat aamut ja helpot meikkirutiinit!

I’ve always struggled with the dark circles under my eyes which I have naturally. No matter how long beauty sleeps I’d sleep – they’re always there! That’s why I always try to find better ways and products to cover the circles, since now I’ve really liked Dior Nude Concealer as well as Oriflame The One Concealer. These both feel moisturising and cover quite well, it’s only that the result won’t last that well through the whole day.

A while ago I got a few new products to try from Oriflame, and this Giordani Gold Secret was one of them. They said to me that this is definitely the best product for covering, and I have to say I had my doubts. But not anymore, this actually is amazing! Pics or didn’t happen, right, so you’ll see the result above :) The best part is that this really lasts through day. This panda has got herself a new favourite ;)

10 thoughts on “Ihmeen hyvä peiteaine

 1. En tiedä mitä meikkipohjaa tällä hetkellä käytät, mutta silloin kun käytit jauhemaista pohjaa niin peitätkö tummat silmänaluset ennen vai jälkeen meikkipohjan pyörittelyn? Ihan mielenkiinnosta kyselen koska itse käytän jauhemaista meikkipohjaa… :-)

  1. Näissäkin kuvissa on itse asiassa juuri jauhemainen mineraalimeikkipohja, kun ei ollut muuta tuolloin mukana! Pyörittelen ensin koko kasvoille pohjan ja sitten vasta peitän silmänaluset. Jos tekee toisessa järjestyksessä, niin tuntuu että pohja voi jäädä “kiinni” peiteaineeseen eikä häivyty niin nätisti :)

 2. Kärsivätkö sun omat ripset kun otit ripsienpidennykset pois? Haluaisin itse ottaa pidennykset juurikin kesää varten mutta pelkään että omat ripset kärsivät kovasti.. :(

  1. Jos tekijä on tehnyt ripset hyvin (ei esimerkiksi liian raskaita ripsiä tai liimaile yhteen kuituun montaa omaa ripseä), niin silloin omat ripset eivät kärsi. Tietysti hetken aikaa ripset pois otettuaan tuntuu, että räpsyt näyttävät kovin lyhyiltä, voi olla esimerkiksi kasvu juuri kesken tai ihan vain kontrasti pidennyksiin on niin suuri. Ihan muutamassa viikossa sitä kuitenkin silmäkin tottuu ja ripset ovat entisensä :) Kannattaa siis panostaa hyvään ja ammattitaitoiseen tekijään, niin ripset voi huoletta ottaa kesäksi!

 3. Oi että nuo ripset! Itse en ole ikinä oikein käyttänyt peitevoidetta, ehkä pitäisi kyllä… :D Ja ripsistäkin oon haaveillut monet kerrat, mutta olen sellainen silmien hieroja että pelkään tuhoavani ne hetkessä :D

  Hei postaustoiveena ajattelin kysyä jos haluaisit tehdä postausta huivi ja kenkäkokoelmistasi :)

  1. Ripset ovat kyllä oikea aamujen pelastus! Mäkin olen aika kova hieromaan silmiä, mutta pidennysten kanssa sitä vaan oppii pitämään näpit erossa. On silti aina autuus ripset pois otettuaan saada hieroa oikein kunnolla, haha :D

   Huivikokoelmani esittelin juuri syksyllä (https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2014/10/27/huivikokoelmani/), eikä sinne ole tullut ihan hirveästi muutoksia, mutta kenkiä voisinkin esitellä! Menee tosin varmaan tuonne loppukevääseen, kun olen koko garderobini kanssa yhdessä ja samassa kaupungissa ;)

 4. I have the same problem, although I have to say that your dark circles aren’t really visible in the picture. But I understand what you mean, the struggle is not fun! Not only do I have dark circles, my eyes are always puffy as well. It seems like I have 2 (sometimes even double) bags hanging under my eyes, so annoying. I somehow can’t get rid of them! :(

  Btw, what eye-shadow are you using?

  xx

  1. Maybe it’s because of the makeup base that they don’t seem that bad in the picture ;) Oh, I know what you mean and that’s not nice! My everyday eyeshadow is called Ivory from Chanel – such a pretty light shade and I’ve been using it for years now :)

  1. Heippa, olen käynyt jo useamman vuoden erään taidokkaan naisen kotona Pohjois-Helsingissä laitattamassa ripset. Tekijälläni ei näköjään enää ole nettisivuja, mutta laita vaikka minulle sähköpostia jos tahdot hänen yhteystietojaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *