Huomenta Helsingistä!

Myöhäiset huomenet – tällä kertaa taas Helsingistä! Matkasin tänne eilen junalla pidennettyä viikonloppua viettääkseni, niin ihanaa tulla tänne kerrankin hieman pidemmälle visiitille niiden tavallisten perjantai-sunnuntai -reissujen sijaan. Tällä viikolla oli kuitenkin sen verran vähän luentoja, että aikataulut sallivat lähdön jo eilen :)

Mutustelin äsken oikein herkkuaamiaisen! Eilen ruokakaupassa käydessäni tuoreet mansikat oli aseteltu niin houkuttelevasti heti sisääntulon jälkeen (miten niin mainonnan ja esiillepanon orja), etten voinut vastustaa niitä. Kevään ensimmäiset tuoreet (joskin tietysti ulkomaiset) marjat – nam! Höysteenä kreikkalaista jogurttia, pähkinöitä ja hunajaa. Oli minulla tosin hyvä syykin ostaa vähän jotain herkkua, sillä eilen oli niin ihanien uutisten päivä. Poikaystävänikin sai kesätöitä täältä pääkaupunkiseudulta, joten pääsemme viettämään kesän yhdessä samassa kaupungissa! Iso kivi vierähti harteilta näiden uutisten myötä <3

Nyt tossua toisen eteen, sillä lähden keskustaan lounastapaamiseen, minkä jälkeen vielä kampaajalle vihdoin ja viimein. Kiva päästä freesaamaan tukka viikon päästä koittavaa lomaa varten! Toivottavasti aurinko paistaa koko päivän, niin pääsen nauttimaan keväisestä Helsingistä oikein olan takaa :) Ihanaa torstaita!

16 thoughts on “Huomenta Helsingistä!

 1. Hei Jonna! Tiedän niin tunteen kun stressaa omista ja puolison kesä töistä, se joka vuotinen riesa. :D Näinä aikoina työn saaminen ei ole itsestään selvyys, vilpittömät onnittelut sinne :)

  1. Se on kyllä joka keväinen huolenaihe, joten iso kivi vierähti nyt hartiolta. Toivottavasti teilläkin näyttää valoisalta töiden suhteen :) Kiitos paljon onnitteluista, ihana kun olet toisen puolesta noin vilpittömän iloinen!

 2. Olipas mukava, että pääsit aiemmin viikonlopun viettoon. :) Extrapäivä on aina kiva. Ja hienoa, että pääsee viettämään kesän poikakaverin kanssa.
  Mielenkiinnolla odotan, miltä hiukset näyttävät. :)
  Mukavaa torstaita! ♡

  1. Hih, mitään radikaalia ei tukkaan tehty, hieman vain tyveä piiloon ja siistittiin latvoja! Ihanaa päivää sinne <3 Täällä ainakin paistaa aurinko ihan täydeltä taivaalta :)

 3. Oih! Minne päin lähdet lomalle? Olet varmaan sen kertonutkin, mutta mennyt minulta ohi.

  1. Suuntana on Espanjan Begur :) Minulle tuntematon paikka, samoin kuin lähellä sijaitseva Barcelona, joten ihana ottaa pieni varaslähtö kevääseen!

 4. Ihanaa että poikaystäväsikin pääsi pääkaupunkiseudulle, ei sitten tarvi asustella eri paikkakunnilla ja ikävöidä toista- hih ihan parasta<3 Asuuko poikaystäväsi sinun luonasi sitten kesän vai hankkiiko oman asunnon? :)
  Ja ihanaa pitkää viikonloppua KotiKotona<3

  1. Olen kyllä niin onnellinen hänen puolestaan! Asumme sitten kesällä yhdessä täällä Helsingissä, joten senkin puolesta ihana juttu :) Kivaa viikonlopun odotusta sinullekin sinne! <3

 5. Moikka! Ois tosi kiva kuulla sun kampaaja/kampaamo kokemuksesta! :) Itselläkin etsinnässä uusi luottokampaaja Helsingistä.

  1. Heippa Ronja! Olen jo vuoosia vuosia käynyt samaisella kampaajalla, nykyään Annen tosiaan löytää Kampaamo Muovaamosta (Kansakoulunkatu 1) ihan siitä Kampin kupeesta. Voin todella lämpimästi suositella sekä ihanaa Annea että näitä uusia tiloja! :)

 6. Heippa Jonna! Isot onnittelut sekä sinulle että poikaystävällesi kesätyöpaikkojen johdosta! Ihanaa, kun pääsette ottamaan vähän “varaslähtöä” kevääseen reissun myötä! Barcelona on aina kuulunut matkakohteisiin, joissa olisi kiva joskus käydä! Innolla odotan postauksiasi reissusta ja kenties joitakin vinkkejä Barcelonasta! :) Oikein aurinkoista viikonloppua, ja mukavaa tulevaa reissua! :)

  1. Heippa VIlhelmiina! Kiitos ihanasta kommentistasi, lämmittää niin kovasti mieltäni kun olette iloisia minun sekä vielä poikaystävänikin puolesta :) Barcelona on kyllä kiehtonut aina minuakin, joten innolla odotan visiittiä sinne. Kamera lähtee ehdottomasti reissuun mukaan, joten matkajuttuja tottakai luvassa!

   Aurinkoista viikkistä sinullekin! :)

 7. Oi, kivaa, että sun poikaystäväkin sai kesätöitä täältä etelämmästä :) tunne on varmasti mahtava – itsekin sain sen hetki sitten kokea, kun pääsin oman alan kesätöihin, jotka sain kyllä onnekseni aloittaa jo nyt :) taitaa olla samaa alaa sun kanssa! Ainakin noin niinkun suurinpiirtein opintojen perusteella.

  1. Olen kyllä niin iloinen hänen puolestaan! Ja voi vitsit, ihan hurjasti onnea kesätyöpaikasta! Töiden saaminen, saati vielä oman alan paikan on niin vaikeaa näinä aikoina, että saat tosiaankin iloita – ihan mahtavaa :) Kiva päästä oman alan hommien pariin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *