Day With Me (almost)

Päivä kanssani -tyylinen postaus on varmasti aina yksi toivotuimmista postauksista, mutta kovin usein näitä ei tule kuitenkaan tehtyä. Ehkä se oma arki tuntuu niin tasaiselta ja tylsältä, että kuka sitä nyt jaksaisi katsoa, hih. Puhumattakaan siitä, että muistaisi koko päivän kuvata jotain edes puhelimella napsien! Itsekin kuitenkin tykkään näistä postauksista muiden blogeissa, sillä onhan se kiva kurkistaa, miltä se toisen ihan tavallinen arki näyttää. Eilen koitin kuvailla pitkin päivää aina jotain pieniä palasia, joten tässä ainakin melkein päivä kanssani!

Arki1Klo 9-10.30
Edellisenä iltana nukkumaanmeno venähti aivan liian pitkälle (pirun koukuttava Breaking Bad!), joten aamusta oli lieviä heräämisvaikeuksia. Yhdeksän aikoihin sain kuitenkin itseni ylös, minkä jälkeen suihkut, aamupalat kahveineen ja laittautumiset. Olin kyllä aamusta aivan erityisen hidastempoinen (vaikken yleensäkään ole mikään kovin sukkela aamutoimissani heh), ja poikaystävä sai vieressä odotella ja hoputella.

Puoli 11 olemme vihdoin yliopistolla. Itselläni ei ole luentoja, mutta nappaan paikkani kirjastolta, sillä edessä on taas tenttiin lukua. Otan muuten aina kirjastolta paikan samasta kerroksesta ja samalta puolelta, mikäli vain mahdollista – hassuja rutiineja. Tuohon aikaan oli vielä yllättävän tyhjää, joten saan vallata oman lempipaikkani!

Arki2
Klo 10.30-14
Ohjelmassa on sivuaineeni lauantaiseen tenttiin lukua, blaah. Tämä on viimeinen mahdollisuus suorittaa tentti tältä vuodelta, joten paineet ovat aika kovat. Kuten aiemmin mainitsin, olen todella suuri jännittäjä ja stressaaja, jolloin siinä menee puolet energiasta. Edellisellä kerralla alkuvuodesta tentti ei mennyt läpi, joten ahdistaa, entä jos en pääse sitä tälläkään kertaa! Ei auta kuin yrittää tehdä parhaansa ja pitää liika jännitys loitolla. Välissä käymme porukalla syömässä ruokalassa, minkä jälkeen jatkan lukemista vielä tovin.

Lukemisen lomassa julkaisen välillä blogin kommentteja tai vastailen akuuteimpiin sähköposteihin, toisinaan myös päivitän ahkerasti Weboodin suorituksia ja ei aktiivisia (jokainen yliopisto-opiskelija varmasti tietää mitä tarkoitan :D) jännittäen, olisiko tenttituloksia tullut.

Arki3 kopio

Klo 14-16
Minulla vaihtelee aina kausittain, miten tykkään opiskella. Välillä saatan lukea tenttiin viikonkin kotona raahautumatta koululle, joskus taas on kirjastokausi. Kirjastossa on se hyvä puoli, että siellä tulee aikataulutettua lukupäivä paremmin, sekä tietysti sosiaalinen puoli. Tällä kertaa olin kirjastolla vain iltapäivään asti, kunnes lähden kotiin jatkamaan lukuja. Suomen kaunein Kampusalue näyttää niiin harmaalta ja synkältä, kunpa pian taas meri kimmeltäisi ja aurinko paistaisi!

Arki4

 Klo 16-17.30
Välipalan syötyäni lähden neljän aikoihin salille – yllä nähtävissä tamineissa! Tykkään mätsäillä treenivaatteitani, tällä hetkellä innostavat lenkkareiden mukaisesti turkoosi sekä oranssi. Olen niin iloinen löydettyäni täältä Vaasasta tänä lukuvuonna tosi viihtyisän salin, joka lisäksi sijaitsee vielä lähellä kotiani.

Arki5

Klo 19.30-21
Tykkään katsoa jotain samalla kun syön, joten ajoitan usein iltaruokani Salkkareille – my guilty pleasure ;) Sen jälkeen on putkessa vielä Jutta ja puolen vuoden superdieetit, joka on aina keskiviikon kohokohta! Telkun ääressä valmistelen samalla myös tätä postausta. Kotona hengailen aina rennoissa kotivaatteissa, kuten collegeshortseissa, pyjamassa, treenitrikoissa tai poikaystävältä ryöstetyssä ylisuuressa hupparissa. Tässä shortsit Lexintonin ja college Ginatricotista.
Arki6

Klo 21-00
Salin jälkeen oli tarkoitus jatkaa lukemista, mutta ilta hurahtikin ohi, joten Jutan katsottuani otan vielä luentokalvot esiin päivän tavoitteen kiritäkseni. Iltapalaksi teen nykyään lähes aina smoothien ostettuani uuden supertehokkaan blenderin edellisen rikkoutuneen reppanan tilalle. Mansikoita, passionia, hunajaa, pellavasiemenrouhetta, jogurttia ja rahkaa, mmm! Pujahdan 11 aikoihin sänkyyn, jossa kirjoitan postauksen loppuun ja vastaan muutamaan kommenttiin. Nukkumaan rupean vasta puolenyön aikaan, pitäisi kyllä yrittää saada unirytmiä korjattua vähän parempaan suuntaan, olen aina ollut yökukkuja ja aamutorkkuja!

Sellainen oli keskiviikkopäiväni, ja hyvin vastaavanlainen päivä on myös tänään tiedossa. Ihan sitä perusarkea siis! :) Mitä tykkäsitte tällaisesta päivä kanssani -postauksesta? Ja hei kiitos kaikista tulleista kysymyksistä Q&A -postaukseen, odotan pääseväni vastailemaan niihin! Mukavaa torstaita kaikille :)

Sorry for there’s no proper translation this time! This is a day with me post from yesterday describing my typical day. My Wednesday was mostly about studying for my finance exam at the library, going to gym, eating… Sounds pretty much like my normal day! Today I’m heading to the uni library as well, I still got a lot to study. And by the way, thank you for all your questions for my Q&A -post, you still have until the end of this week to ask me anything you want :) Have a great Thursday you all!

30 thoughts on “Day With Me (almost)

 1. Hei olipas kiva postaus! Musta näitä on aina niin kiva lukea kun saa tietää just vähän enemmän bloggaajasta :)

  1. Tosi kiva jos tykkäsit! Se on totta, tällaisella voi saada vähän enemmän “kosketuspintaa” toiseen, kun pääsee kurkistamaan arkeen :)

 2. Näitä postauksia on oikeasti kivaa lukea – saa inspiraatiota omaankin arkeen!. :) Hassua nähdä, että siellä etelässä on jo maaliskuussa nurmikko esillä. Meillä on onneksi vielä lunta maassa valaisemassa päiviä, vaikka kyllä täälläkin on sateisen harmaata ollut pari viimeistä viikkoa. Kaipaan niitä kevään aurinkoisia hankikelejä!

  1. No mutta tosi kiva kuulla :) Täällä Vaasassa alkaa kyllä olla jo kaikki lumet sulaneet, joten eiköhän se kevät sieltä tee hiljalleen tuloaan. Aurinkoiset hankikelitkin kuulostavat kyllä ihanilta!

 3. Minä pidän näistä päivä kanssani -postauksista, kai se on se utelias luonne mikä tykkää kurkkia muidenkin päiviin, haha! :D

 4. Oi. Tulipa ikävä tonne yliopistolle. Valmistuin viime kesänä ja sen jälkeen en oo käyny Vaasassa ees pyörähtämässä, vaikka asuin Seinäjoella vuoden loppuun. Kampusalue oli kyllä tosi kaunis, ja merta tuijotteli kirjastosta ja kielten tunneilla lukemattomia tunteja, kröhöm, vaikka ois tietysti pitäny ehkä keskittyä johonkin muuhun..;)
  Mukavia lukuhetkiä siis, ja kyllä se tentti hyvin menee!

  1. Voi, onpa hauska kuulla :) Meren tuijottelu Tritonian isoista ikkunoista kevään aurinkoisina päivinä on kyllä kivaa puuhaa, tosin tekee pahaa nähdä miten hyvältä ulkona näyttää sisällä nököttäessä ;) Kiitos tsempeistä ja aurinkoista loppuviikkoa!

 5. Haha tuo WebOodin Ei aktiivisten päivittäminen on kyllä ollut taas kovassa käytössä. :D Oltiin muuten näköjään samassa tentissä viime viikolla, toivottavasti meni hyvin! :)

  1. Haha, se on aina yhtä pelokas hetki avata Ei aktiiviset! :D Joo, kävin tekemässä vielä tipin tentin, nyt on sitten viime vuoden kurssitkin plakkarissa. Hyvin meni kiitos, toivottavasti sullakin! :)

 6. Ihana postaus kyllä! :) Näin Vaasalaisena kiinnostaisi kyllä kovasti tietää, että minkä niminen sali on kyseessä kun mainitsit?

  1. Tosi kiva jos tykkäsit, kiitos! :) Olen käynyt tämän vuoden nyt Wasamovella, jossa on tosi tilava ja viihtyisä naisten puoli. Itse ainakin olen siis viihtynyt siellä superhyvin!

 7. Näitä postauksia on ihana lukea, utelias kun olen myös kurkkaamaan muiden päiviin ;)

  1. Hih kiva kuulla! Ripaus uteliaisuutta taitaa löytyä meistä kaikista, ehkä se onkin sitten näiden postausten suosion salaisuus, heh ;)

 8. Nämä ovat kyllä kivoja postauksia :)
  Kuvissa vilahtavat asutkin näyttävät tosi kivoilta, täytyy huomiseksi kopsata töihin saman tyyppinen asu kuin sinulla oli kirjastossa :)
  Itseäni himottaa tuo Neverfull, juuri tuossa koossa ja kuviossa kuin sinullakin. Osaatko sanoa aiemmasta kokemuksesta kuinka kauan kestää, että nuo nahkaosat patinoituvat kauniin tummemman ruskeaksi?

  1. Mukava kuulla! Ja kiva jos asusta oli inspiraatioksi, tällaisissa simppeleissä tamineissa on tullut viiletettyä viime päivät. Neverfull on vaan niin kätevä jokapaikan laukku, joten suosittelen! Hmm, Azur-kuosisen Neverfullini ostin juuri ylioppilasjuhlieni aikaan, jolloin se patinoitui kyllä jo ensimmäisen kesän aikana aika hyvin. Ahkerassa käytössä ei siis kesäaikaan vie kauaa, voihan laukkua kuulemma vielä paistatella auringossa ikkunoiden edessä ;)

 9. Iso tykkäys täältä!
  Ihanalta kuullostaa päiväsi, vaikkakin ihan tavallinen olikin..:) Olisimpa minä yhtä ahkera koululainen, nimim. äsköinen tentti hylätty, en vaan osaa ja jaksa lukea !:D Pakko se kai on ryhdistäytyä! Lukio aikoina vietin paljonkin aikaa kirjastossa koeviikoilla, siellä se lukeminen tosiaan sujuu. Kotona omalla sohvalla, sängyllä tai vaikka lattialla siitä ei meinaa tulla yhtään mitään, ja aina keksii jotain elämää suurempaa tekemistä, vaikka viemärin putsusta, vältelläkseen lukemista :D:D

  Ihanat treenivaatteet, mistä ovat?:)
  Täällä myös toinen joka tykkää ajoittaa ruokailun telkkarin ääreen, yleensä juurikin ne salkkarit;)
  Voi että, saisipa itsekin rytmiä muutettua, torkuttaisin mielelläni joka päivä puoleen päivään, ja alan heräilemään kunnolla vasta siinä iltapäivällä, jolloin olen virkemmällinäni silloin ilta 10 :D Jonka takia nukkumaanmeno ajottuu aina puolen yön huonommalle puolelle.. :D Buu!

  1. Hei, hylättyjä on nähty täälläkin osoitteessa! :D Opiskelumoodiin pääseminen vie aina aikansa, minusta tuntuu että olin itse viime vuoden vielä vähän hukassa oman tavan suhteen. Tai ainakin tänä vuonna osaa (yleensä) valmistautua vähän paremmin. Haha, kummasti kotona tulee kyllä aina tehtyä kaikkea muuta!

   Treenivaatteista sitten, liivit ja toppi ovat NIken, housut taas H&M:n! Olen kyllä ihan samanlainen torkuttaja, viimeksi tänään mietin että miten ihmeessä pääsen tuosta ärsyttävästä tavasta eroon ja rytmin normaaliksi :D Noh, viimeistään kesällä sitten taas töiden ja säännöllisen rytmin alettua!

 10. Kiva fiilistellä opiskeluaikojen muistoja. ;) Silloin itselleni tuli myös kirjasto tutuksi. Paljon hyviä muistoja.
  Nämä päiväpostaukset ovat mukavia. Pitäisi joskus itswkin kuvailla vaikka instaan… :) Tulis aika hauskoja kuvia… ;)
  Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  1. Opiskeluaikaa on kyllä varmasti kiva muistella jälkikäteen :) Eikun omaa päivää kuvailemaan, aina hauska kurkistaa toisten arkeen! Ihanaa alkavaa viikonloppua sinullekin <3

 11. Oli kyllä kiva postaus! Ja oli hauska nähdä pieni palanen yliopistoa, tämmöisiä asioita kun harvoin blogeissa näkee. Pitäis itsekin muistaa joskus räpsiä kuvia pitkin päivää. Espanjassa vaihdossa olesssa kerran tein tällaisen, kun arki oli siellä löytynyt mutta oli kuitenkin ehkä erilainen kuin Suomessa.

  – Hansu // Hassutellen

  1. Kiitos Hansu! Totta, ehkä ennen tällaisia näki enemmän blogeissa (arkea yliopistolla ym.), mutta nykyään harvemmin. Hauska kyllä vertailla omaa arkeana eri elämäntilanteissa, esim. juuri opiskellen tai töissä ollessa :) Eikun omaa postausta tekemään!

 12. Tällaisia postauksia on kiva lukea :) useammin vaan samanlaisia! Hauskaa kevättä sinne päin :)

 13. First of all I looove your Blog and your style :)
  And does “Korrelaatio” mean correlation? I had to do a bunch of correlation analysis for my Bachelor thesis – no fun :D

  1. Thank you Anja, that’s so lovely to hear! And yes, I had to study about correlations for my finance exam, not a great success.. :D Correlation analysis doesn’t sound like fun at all!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *