Wishlist

Viime vuonna juuri näihin aikoihin kokosin itselleni toivelistan tulevan vuoden hankintoja varten. Nyt jälkikäteen listaa katsellessani voin ruksia sieltä täydellisen t-paidan (tosin valkoista vastaavaa yhä etsin), hyvin istuvan trenssitakin, tortoise-sävyiset Wayfarerit sekä raitaneuleen. Muutama juttu taas kulki mukana tämänkin vuoden kollaasiin! Kovin näyttää kyllä pikemminkin kevään haavelistalta…


Leo flats – Tory Burch, cape coat – Zara, boyfriend jeans – Mango*, wallet – Mulberry, black flats – Pretty Ballerinas,
sunglasses – Ray-Ban*, toilette pouch – Louis Vuitton, sneakers – Nike

Leoballerinojen perään haikailen yhä, sillä viime kollaasissa näkyneet Pretty Ballerinasin versiot olivat minulle harmikseni isot. Ottaisin mieluusti esimerkiksi nämä Tory Burchin kissantassut, taikka jotkin muut yhtä hyvänvärisellä printillä varustetut yksilöt. Ja kuinka hyvin kuosi sopisi beigen ja sinisen kaveriksi! Viittatakkikin on yhä mielessäni ja silmäilin koko syksyn tätä Zaran mallia mustana – nyt sydämeni vei tämä kamelinruskea! Raikkaat siniset farkut kuuluvat kevääseen ja perinteisten skinny-mallisten lisäksi kaipaisin boyfriendfarkkuja tällaisina tummemman sinisinä.

Uusi lompakko taas on hankintalistalla, sillä jokapäiväisessä käytössä ovat pankkikortin lisäksi niin opiskelijakortti, kaupan bonuskortit ja henkkarit, joten nykyinen pikkuinen Mulberryni alkaa käydä epäkäytännölliseksi kahdella korttipaikallaan. Tämä French Purse -malli olisikin näppärä! LV:n toilettilaukku taas tulisi tarpeeseen, pakkaan usein arsenaalini mukaan milloin Helsinkiin reissatessa tai poikaystävällä yökyläillessä, joten yksi iso pussukka olisi huomattavasti kätevämpi. Ja mitä tulee aurinkolaseihin, kevät ja auringonsäteet on aina hyvä syy hankkia nenälle uudet Reiskat – tämä kohta voidaankin jo ruksia ;) Kenkäpuolelta vielä jo täällä näkyneiden Niken Roshe Runien lisäksi uudet mustat nahkaballerinat, koska viime kesänä töissä kuluttamani Toryt kaipaavat rinnalleen vähän freesimpiä yksilöitä. Nämä Pretty Ballerinasin olisivat yksinkertaisuudessaan ihanat!

Tällaisia asioita olisi siis hankintalistalla tälle vuodelle, tai ainakin keväälle :) Näin tenttilukujen keskellä sohvannurkassa (vieläpä pienen tuloaan tekevän flunssan kera, äh) pieni haaveilu virkistää kyllä aina. Mitäs teidän listalta löytyy?

*mainoslinkki / commercial link

21 thoughts on “Wishlist

 1. Aika samoja juttuja löytyy omalta listaltani. Etenkin tuo LV:n toilettipussukka olisi niin kätevä! Ehkäpä täytyy lahjoa itseä parin kuukauden päästä synttäreiden kunniaksi;)

 2. Minä olen tänä keväänä jotenkin aivan erityisen innoissani aurinkolaseista! Clubmasterit on s-a-a-t-a-v-a! Ne on niin makeat! Viime viikonloppuna testailln uusia saman tyylisiä Ray-Banin silmälaseja ja mietinkin pitäisikö panostaa uusiin laseihin. Vanhat alkavat tuntua hieman tylsiltä, kun joka päivä samat päässä. Selailin eilen nettikauppoja ja tuumiskelin vuoden hankintalistaa, ehkäpä niistä minunkin blogissa myöhemmin :)

 3. Ihania toiveita!
  Ostin vihdoin Nike roshe runit viime viikonloppuna ja nyt vaan odotellaan kevättä ja parempaa säätä että pääsisi testaamaan niitä :D
  Puoli vuotta seurailin Zalandolla (tavalliset mustavalkoiset) kokoa mutta 38 ei ikinä ollut!
  Viikko sitten satuin Helsingissä kävelemään Nilsonin ohi ja bongasin samat kengät ja vielä oikeassa koossa!!
  Hyvää kannattaa siis odottaa ;)

  Paranemisia sinne ruudun toiselle puolelle :)

  Sara

 4. Kiva kuulla! Sehän on oiva syy lahjoa ;) Ajattelin kokeilla onneani jollakin FB-kirppiksellä, huutonetissä tuli vastaan vain pienempää kokoa..

 5. Clubmasterit ovat älyttömän päheät! Ajattelin pitkään, etteivät ne sopisi meikäläisen pyöreämpiin kasvoihin, mutta lasit olivatkin oikein positiivinen yllätys :) Olisi kyllä varmasti makeat silmälaseinakin ja toisivat kyllä särmää! Jään odottamaan sinun hankintalistaa, kiva nähdä mitä muilla on mielessä :)

 6. Oi, Roshet ovat kyllä kuumaa kamaa nyt! Hyvä että löysit omasi ja aika yllättävästä paikkaa vieläpä, itse olisin lähtenyt metsästämään lähinnä urheiluliikkeistä.. :) Mietin yhä omieni tilaamista, mutta olen jäänyt arvuuttelemaan kokoa. Miten itse valitsit koon, normaalin vai suuremman?

  Kiitoksia, täällä sitä litkitään Finrexiniä ja toivotaan, ettei iske pahemmin!

 7. Mä niin tykkään näistä sun cravings-kollaaseista, joista aina löytyy niin ihania juttuja! Ihan sama muuten, miten paljon ulkona on vielä lunta, mä ainakin olen haaveillut kesävaatteista jo ties kuinka kauan ;) muun muassa tuollaiset leotassut on kovasti etsinnässä täälläkin! Eiköhän se kesäkin tule nopeammin kun vaan on garderobi kunnossa :)

 8. Ihania juttuja olet löytänyt kollaasiin! :) Omalta listaltani löytyy tänä keväänä vähän vaaleammat boyfriend-farkut (yleensä käytän ainoastaan todella tummansinisiä tai mustia farkkuja) ja uudet mustat tai ruskeat ballerinat vanhojen, kuluneiden tilalle. Olisi myös kiva löytää jostain söpöt punaiset tai tummansiniset purjahduskengät/loaferit, koska tuleva kesä taitaa tulla olemaan vanhoilla punaisille loafereilleni viimeinen.

 9. Aika samantyylisiä haaveita täälläkin! Viime vuonna löysin ihanat leo-loaferit rennompiin päiviin, nyt olisikin hakusessa balleriinat samaisella kuosilla! Lenkkareista sitten taas, tällä hetkellä tahtoisin ehdottomasti Roshe Runit mustana, valkoisella pohjalla, sekä Air Max:it koko valkoisina! Sisäinen uhreilijani alkaa nostaa päätään ;) Myöskin mustilla perusballeriinoilla (mieluiten nahkaisilla) olisi tarvetta, hm:n tekonhakaiset kympinversiot kun tuppaavat hajoamaan yhden kesän jälkeen, ja noh.. haisemaan yhden käytön jälkeen :D
  Näiden lisäksi vuoden hankintalistalta löytyy viel muutamat farkut, kaikki vanhat kun alkavat hajoamaan samaan aikaan, sekä täydellinen trenssi!! Isompina haaveina tietysti esim. Mulberryn checkscarf tai ensimmäinen LV, niitä tuskin saan tänä vuonna kuitenkaan hankittua! Tai ken tietää..;)
  Aika kenkäpainotteiselta minun ostosvuosi näyttää… ;)

  Voisin heittää postaustoiveena ilmoille, että tekisit aina seuraavan vuodenajan kynnyksellä tälläisen, esim tämä kun oli aika kevät-painotteinen, niin sitten keväällä tekisit kesän wishlistin :)

 10. Heippa!

  Hyvin pitkälle samanlaisia haaveita keväälle löytyy täältäkin. :)

  Yksi niistä tulikin jo toteutettua viime viikolla, kun tilasin vihdoin mustavalkoiset Roshe Runit itselleni syntymäpäivälahjaksi. Pähkäilin pitkään kokojen kanssa ja päädyin lopulta tilaamaan kengät koossa 39,5, kun normaali kokoni on 39. Omaan jalkaani nämä puoli numeroa suuremmat Roshet tuntuvat juuri sopivilta, joten mikäli arvuuttelet vielä kokojen välillä, suosittelisin ottamaan puoli numeroa isomman koon. :)

 11. Leo-ballerinoihin ihastuin kertaheitolla, mutta ne näyttävät olevan loppu joka puolelta.:(

 12. Just tänään katselin baltsuja nettikaupoista, ne siis ainakin hankintalistalla :)

 13. Voi kiva kuulla! Tällaisiin uppoutuminen on rentouttavaa, joten hauska jos niistä on iloa muillekin :) Ja jep, kesävaatteista haaveilu on erittäin vahvaa täälläkin, alan olla niin kyllästynyt talvitakkeihin ja muihin villarytkyihin! Onnea sinnekin leotassujen metsästykseen, on kyllä helpommin sanottu kuin tehty.. Ps. Ihana kuulla sinusta :)

 14. Vaaleat farkut ovat kyllä kevääksi niin raikkaat, luulisi löytyvän kivoja vaihtoehtoja :) Kivan kuuloisia haaveita, ehkä niitä toteutellessa se kevätkin tulee hieman nopeammin!

 15. Kovin on kyllä kenkäpainotteista haavelistaa siellä ;) Roshet ja leot siis molemmilla etsinnässä, toivotetaan onnea etenkin kissantassujen löytymiseen! Zaraan on muuten taas tullut kivannäköinen trenssi, vinkkinä jos esimerkiksi Helsingin sunnille olet jossain vaiheessa kevättä taas menossa :)

  Ja oikein hyvä idea, eiköhän kesän lähestyessä ole taas pää täynnä uusia juttuja!

 16. Heippa! Ihanan syntymäpäivälahjan (myöhäiset onnittelut!) olet hankkinut itsellesi, Roshet on varmasti hyvä ostos :) Kiitos kovasti myös kokovinkistä, arvuuttelen yhä tilaamista, hankalaa kun ei pääse paikan päälle sovittelemaan. Luulisin tuon puoli kokoa suuremman olevan kuitenkin passeli minullekin, ehkä pitäisi vihdoin laittaa popot tilaukseen!

 17. Näihin kollaasin ballerinoihin siis? Hitsi, näitä oli vielä hetki sitten Farfetchillä, josta kuvankin nappasin, mutta näyttävät olevan sieltäkin nyt loppu :/

 18. Niiden kanssa kannattaakin olla ajoissa heti valikoimien saapuessa kauppoihin, parhaat viedään päältä! :)

 19. Samanoloisia toiveita myös omalla listalla :) farkut ihan ykkösenä, niin boyfriendit kuin kevyesti revitytkin. Tukholman reissulta tarttuimin jo uudet raybanit mukaan – vielä kun aurinko edes vähän pilkistäisi! sisko nappasi clubmasterit ja ne on kyllä superit.

  Ja vinkkinä Rosherunin kokoon, mulla ne on 39 ja toryn balleriinat 37.5-38 kokoa. Eli niken tossuista kantsii valita vähän isompi koko. Freet on mulla 38.5-39 kokoa :) Roshet on niiiiin hyvät jalassa että suosittelen koko sydämellä.

  Mustat balleriinat myös ostoslistalla, eräät hiiret ovat vieneet mun sydämen <3

 20. Urheilukengissä olen valinnut aina yhden koon isomman mitä oma jalankokoni (37) on.
  Hyvä ohje on että varpaiden väliin ja kengän päätyyn jää hieman tilaa, jotta varpaat ei turhaan paina kengän kärkeä.
  Ja saa tuntua vähän isoilta:)

  Sara

 21. Minullakin on ollut viittatakki haaveissa vaikka kuinka pitkään! Löysin instasta ihanan takin ja metsästin sitä kissojen ja koirien kanssa, kunnes se löytyikin aika yllättävästä paikasta; sheinsideltä. En ole koskaan tilannut sieltä mitään, mutta nyt oli pakko ja tämä ihanuus onkin nyt matkalla luokseni! http://m.sheinside.com/Camel-Lapel-Split-Drawstring-Buttons-Cape-Coat-p-103403-cat-1735.html
  Toivottavasti sinäkin löydät vielä oman viittatakkisi! Mukavaa päivää :)

  Emmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *