Vinkki meikkivoiteeseen

Aikaisemmin talvella kerroin kenkkuilevasta ihostani ja vaikeudesta löytää tämänhetkiseen tilanteeseen sopivaa meikkivoidetta. Ihoni on ollut paikoitellen niin kuiva ja hilseilevä, ettei mikään pohja tuntunut toimivan, vaikka alla olisi kuinka paksua rasvatököttiä! Vihdoin kuitenkin tajusin kokeilla erästä kikkaa, jonka olen toki kuullut aiemminkin, mutta aina vain jotenkin sivuuttanut. Kyse ei ole mistään mullistavasta tai suuresta jutusta, mutta minulle se on ainakin tuonut niin ison avun tähän poikkeuksellisen kuivaan ihooni ja sen meikkaamiseen!

Tadaa – ratkaisu piilee kosteusvoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmässä! Kuten aiemmassa postauksessani kerroinkin, on suosimani Lancomen Teint Miracle ollut iholleni liian kuiva, jolloin päivän mittaan kasvoille ilmestyy inhottavia kuivia läiskiä. Viimeksi Cliniquen pisteellä vieraillessani ja muita kosteustuotteita täydentäessäni myyjä sattui vinkkaamaan, kuinka tätä geelimäistä Moisture Surgea voisi sekoittaa tipan meikkivoiteeseen, mikäli se tuntuu liian kuivalta sellaisenaan. Yhdistin siis nämä kaksi huipputuotetta keskenään, jolloin tuloksena on täydellinen meikkipohja!

Laitan kämmenselkään pienen tipan Moisture Surgea sekä tarvittavan määrän meikkivoidetta, ja sekoitan nämä sormella keskenään. Tämän jälkeen seoksen voi normaaliin tapaan sutia kasvoille siveltimellä. En tiedä kuinka hyvin yhdistelmä toimisi rasvaisemmalla iholla, mutta ainakin minulle tämä on aivan super. Kasvot pysyvät kuulaina ja kosteutettuina koko päivän, ja mikä parasta voin näin käyttää suosikkimeikkivoidettani näin talvisaikaankin :)

PS, Lämmin kiitos kaikista onnitteluista ja kauniista sanoista edelliseen postaukseen! Koitan vastailla kommentteihin mahdollisimman pian ajan kanssa. Blogin puolella voi muutenkin olla hieman hiljaisempaa lähipäivinä, on meinaan sen verran tiukka viikko tenttien ja deadlinejen kanssa, huh!

Earlier this winter I told about my extremely dry skin and the difficulties of finding the perfect foundation for it. It seemed like none of the heaviest face creams helped with the dryness and it was really difficult to make any foundation look good on my skin. Finally I tried this little tip that I’ve heard before, but never tried it myself – combining your face lotion and foundation. Just add a tiny drop of lotion to your foundation and mix them up. The result is perfect! What else could you expect when combining two of my favourites – Clinique Moisture Surge and Lancome Teint Miracle :) How come I haven’t tried this earlier!

4 thoughts on “Vinkki meikkivoiteeseen

  1. Mä sain mun pintakuivan ihoni kuntoon, kun jätin kasvojenputsaus putellit kaappiin ja aloin käyttää meikin poistamiseen kookosöljyä. Se poistaa myös veden kestävän meikin todella hyvin!

  2. Hei ihan mahtavaa että tää vinkki toimi sulla! :) Itse oon tehnyt näin jot ies kunika kauna, tosin nyt on kyllä uuden meikkivoiteen ja rasvan metsästys käynnissä, nämä nykyiset eivät sovi ollenkaan yhteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *