Step Right Up

Julistan uuden täydellisen nudelakan löytyneeksi! Pitkin syksyä ja talvea olen lakannut kynteni tummanpunaisella Essien Jump in my Jumpsuit -sävyllä, mutta heti kevään lähestyessä alan taas kaivata jotain raikkaampaa kynsiin. Suosikkini Chanelin Ballerina veteli viimeisiään ja olin uutta vailla, mutta hieman edullisemman vaihtoehdon toivossa suuntasin OPI:n pisteelle. Mukaani tarttui Step Right Up, joka osoittautui kynsillä todella kauniiksi hieman vaaleanpunaiseen taittavaksi nudeksi, joka on sopivan peittävä kahdella kerroksella. Ennustan tästä kevään suosikkia!

Kynsilakkoja ostaessa on muuten aina se ongelma, ettei sävy ole välttämättä kynsillä lähellekään sitä mitä pullossa, ja monesti onkin saanut pettyä. Siihen on kuitenkin eräs niksi, sillä nykyään minulla on kaupassa tapana aina googlata sävy ennen ostamista. Kiitos kauneusbloggaajien, löytyy isompien brändien sävyistä lähes aina swatchit, jolloin lopputuloksen näkee ilman tylsiä yllätyksiä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *